Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.08.2016 11:06 - Елоиз на танк
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 526 Коментари: 0 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Г-н Премиер, г-н Премиер, откога чакам - промъцахте най-сетне, а? М, да, признавам си, тролята не е от най-модерните политици, ама има собствен стил, а за танка да ви кажа, че нямам шофьорска книжка, ама сега, като си ида до Карлово за събота и неделя, че помолим Стремсакта механизирана  бригада да даде техния, оня, дето ви говорих, че плаши македонците навремето))). Г-н Премиер, г-н Премиер, като ми попремина въодушевлението, идвам тука да ви кажа под секрет, дето тези със сабите са от друг род войски - значи, момчетата с танковете са сухопътни, ония със самолетите са въздушни, а тия със сабите са парадни. Некога, в миналото, по цела Европа тия войски са имали големо значение, сега вече не толкова. И обикновено, да ви каже Външния министър, когато тия момчета почнат да махат  със сабите, то вече сабите са хм, действали, така да се каже)). Да знаете, да не стават конфузи, че ний,тролите, си се радваме, ама има някои, дето не са троли.
Па пишете още във "Франкфурт Алгемайне Цайтунг", че Ердоган "трябва да си изпълни заплахата", щом е заплашил, през март месец. Йо, аз ли пак да ви уча, г-н Премиер - ами отивате там,  казвате му на г-н Ердоган : "Гюлен го нема тука,нема го, на, гледай, бе!" и докато той си мисли, вий тихичко троп троп, право при съветника по икономическите въпроси (това ще дай най-нервния там), па му казвате и на него тихичко и културно: "Нема да плащаме по-висока цена мито на микробус и лек автомобил с дваесет души, пари нема", и чекате. Как така "трябва" да си изпълни заплахата, ама ха?! Гюлен го нема и толкоз. Епа ние още завчера му казахме, да се предаде, на Гюлен, той не щя, никой не й виновен. Г-н Ердоган, да си оправя политиката и демокрацията, както ще, ако ще, да си изтреби до крак държавата,  ама ние с него имаме бизнес, нали така?
Страх го било, премиера, и явно има основания за това, нас обаче  що не ни е страх?! Щото си имаме един танк, и три самолета, и голем инат))).
Колеги, колеги, един боен поздрав, за всички тролоци, и за г-н Премиера, да е жив и здрав, и повече да не казва, че се страхува, че това му е за втори път тая година...
И той като ген. Радев - ген. Радев, не съм доволна от вас, и вие говорите едни простотии, дискредитирано било президентството у нас, ми за какво тогаз се кандидатирате там, да ви питам?!
Айде, поздрава).







Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1664059
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930