Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.02.2016 17:08 - Е, война има ли, г-н Премиер?))
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 2492 Коментари: 5 Гласове:
17

Последна промяна: 20.02.2016 13:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Е те, снощи ви  гледам, г-н Премиер, най-сетне,  попроточихте се по медиите, ама отслабнал, един такъв, смушен, разправяте наляво и надясно, че се гледате в огледалото и ви е тъжно, ама това наистина. Ами така е. Седях си ази до онзи ден на дупката, и ви чеках, чеках, чувах тия дни - айде, спря да копа, нещо се чуди, че излезе, или нема да излезе, опалянка, май показа опашката, "Стандарт", "Стандарт"))ама нъц - вие се измъкнахте със самолета, и дим да ви няма...Много подло постъпихте, да ви кажа. Елоиз е разочарована, а когато е разочарована, тя става злобна, и това я натъжава, защото не може да се забавлява пълноценно.  Но и вие, като мен, имате усет за тия работи, затова питате риторично - ще има ли война... 
Хихи, да ви кажа, като чета "Стандарт" днес, май нема да я водим ние, г-н Премиер.
Те, народът се събуди. Аз като ви разправях, че не може така да маате с пушката патриотично, и че основно правило на всяка драма е, дето ако в първо действие има пушка, то тя задължително ще гръмне накрая, ама вие, като не сте чели и не вервате... 
Ей ги сега тираджийте от  втора на "Стандарт" - не им пука на хората, че за вестниците нещата отиват на голяма гръцка сватба, щото и те колегите журналисти, търсят да им е весело... 
Ама не е. Дошло е време за патриотизъм. Тези хора на границата май осъзнаха, че гърците пет пари не дават за нашите министри, май и за вас, г-н Борисов, обаче осъзнаха, че не може и не става да се среща с тях нашия министър, бил той и неспособен за това, (поради което и не го ценят на международната сцена, и си е тяхно право това, но все пак, все пак - вижте папата и неговото отношение, въпреки неспособността на някои да го осъзнаят, колко пъти ви казвах, да не се хвалите, г-н Премиер,  вижте сега какво се видя в огледалото) и техния областен управител, както пишат и в "Стандарт", и гърците да не ни уважават институциите. Като не ни уважават институциите, ще ни уважават народа. И без това институциите май в тоя случай  се крият зад него,зад министъра, а, г-н Премиер?)). Аз ако бях на ваше място, щях да ревнувам. 
Аз лично, не мога да повярвам, но от този случай личи, че българите започват да ценят институциите си, г-н Премиер, и май осъзнават, че те са над хората, които в момента заемат постовете, но явно е така, и в "Стандарт" са се излъгали да го напишат даже. 
"Стандарт", "Стандарт" - егати заглавията - "Тираджий - Забравете Бяло море", "Отмъщават през юни на фермерите", и да, накрая, на другата страница - "Премиерът звънял два пъти на Цирпрас"(явно има някой разумен в редакцията),ама за г-н Московски се чете в подтекста, трябва да го направите министър на културата тоя човек. 
Я вижте какъв лозунг  е написал  онзи шофьор на тир в "Стандарт" - "НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА" (и да допълни пред журналиста, "само трябва да допиша накрая Гърция").
Ами, аз да ви запитам тогава, по този повод - г-н Премиер, малко война ще има ли?)) Малко весело да стане, щото на мен не ми е хубаво, да съм злобна. А този блог е за забавление. 
Ако нема, да вземем да си кажем едно "Наздраве")). Майкоо, кеф, да играеш на голямата "сватба", а,"Стандарт")), па да те гледат, и да ти хвърля някой милиони евро  като салфеткии...Нема такава държава, нема,  вие затова сте се видели така в огледалото, г-н Премиер, ма не се плашете, ще пука, ще пука, пък ще свърши... 






Гласувай:
17



1. onlyfun - Ами тъй кат ти чета текста, Елоиз, то ...
20.02.2016 05:15
Ами тъй кат ти чета текста, Елоиз, то войната започнала на гръцката граница, ма не се плаша, ще пука, ще пука, пък ще свърши.
Както си подпукала премиера, време е вече и ти да да изпиташ някакви чувства, щото ще те критикувам.
Бива ли , Елоиз, ката ден да се зареждам с пуканки и да чакам да прочета мъдрите ти мисли, а ти да ми преразказваш "Стандарт"? "Стандарт" каза това, "Стандарт" каза онова… Не усещаш ли, че се превръщаш в агент на парцала, пардон, вестника? Колко хубаво си беше, като заобикаляше попръцкванията на журналята и си изливаше душата пред мен, типично по елоизовски.
Толкова се надявах да ме информираш за протестите в Карлово и Калофер, нали си нещо като регионален кореспондент за областта, пък и казваш от патриотично балканско котило си, ама ти - не, за скучни теми си решила да пишеш. Та пак да наблегна, много ми липсваха твоите репортажи за онези дни.
Е, и днеска, годишнина от смъртта на Левски, а ти ни занимаваш с балкански мотиви. Не може така, Елоиз, направо ми се къса сърцето, като не прочитам и ред от теб по актуални теми. Ако пък ми обясниш, защо по-големи са почестите по повод смъртта на Дякона, а не рождението му – цена няма да имаш.
Да си знаеш, тука малко се чете, повече се пише, само аз съм различен и поради дългото ми мълчание, рекох да се изкажа, ти ни си сърди, Елоиз, че коментарът ми може да се окаже по-дълъг от постинга, ама така се получава, като се сдържаш, сдържаш, то накрая изригва, няма значение какво, достатъчно е да е гейзер и да размирише.
И друго да знаеш, Елоиз, премиерът и да не чете постовете ти, аз ги чета и се радвам. Радвам се, ти проправи пъртината и ей на, днес премиерът се похвали колко много е достъпен. Вярвам, Елоиз, ти си първопричината за сегашната му достъпност, така де, може в скоро време и с теб да проведе разговор по скайпито, пък аз пак ще съм на първия ред, с пуканките, нали помниш?
И не се надувай, Елоиз, грабни клавиатурата и отговаряй на коментарите.
цитирай
2. eloiz - Онлифън,
20.02.2016 13:10
благодаря за откровеното мнение и дружеската критика, да ви кажа, нищо интересно не се случва по време на възпоменателните събития в гр. Карлово, няма и какво да се случи за 30 минути, държавните лица трябва да вечерят и да си тръгват. В началото, преди двадесетина години, зарите бяха нещо друго - продължаваха по час и половина, идваше президент, премиер, някой и друг още, да уважи,а сега никой вече не идва.Той почина президента, който идваше. Хората си седят по къщите и си празнуват. Мога да ви кажа само едно - че зарята беше хубава, добре я чух. пет минути хубави гърмежи, нарочно не отидох да гледам, щото съм трол. Почти като на Нова Година си беше.
Това за зарята. Иначе за народните носии и за празниците - елате да ни видите на 12 март, кога празнуваме кукерския празник). Те тогава, да чуете топ, и как се хилят полицаите, дето охраняват събитието... Малее, помня аз, помня как след онези страшни времена, когато падна за пръв път настоящия премиер,всички настръхнали, стоим, а полицията на Карлово, па сигур и на Пловдив област, заградила, па дебнеше дали ще бие и къде ще бие топчето на кукерите на площада, изпокапахме си от смях)))
Та така, онли, това е от Карлово ново вехто. Ти не му вервай на премиера, той политика прави, ех, де, оня глас, г-н Премиер, де... Ми ние какво ще правим, това се пита...Па ще се веселим, мисля аз, и с тояга в зъбите...)
цитирай
3. raders - Доста глупавичък постинг. Ти да не ...
20.02.2016 15:53
Доста глупавичък постинг. Ти да не си му прала гащите на премиера, че го даваш така фамилиарно?
цитирай
4. mihala - Хаха премиерът само по гащи ли ходи ...
20.02.2016 16:17
Хаха премиерът само по гащи ли ходи или другото не се пере.хахаха Тъга лъха от писанието ти, но така си е "като няма прокопсия плюл съм в тая орисия", че то мразо е на вратата и кога ли ще я счупи.
цитирай
5. planinitenabulgaria - Дали ще започва война е писал още един блогър, <eliotebesegot.blog.bg>.
20.02.2016 17:02
Не само промиерът има грижи, я как изглежда Делян Пеевски? Коремът му се залепил на гърба, с клюмнал гребен, предполагам не се сеща и за Цветелина, каквато и чалга да му изпее...
https://www.youtube/watch?v=o0R5WIKZKXU
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1651787
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031