Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2011 00:34 - Още един начин да си го върнем на серийните кръшкачи...)))
Автор: eloiz Категория: Тя и той   
Прочетен: 3039 Коментари: 8 Гласове:
4

Последна промяна: 18.11.2011 00:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


  Напоследък все по-често слушам оплаквания от приятелки и познати - "мъжът ми изневерява, обаче твърди, че ме обича, плаща всички сметки вкъщи, много е мил, как да се разведа - парите, детето, къщата?...".
  Разбира се, че никой не избира  държавата и обществото, в което да се роди и в което да го възпитат - така че, момичета, ще трябва да се справяме и да раждаме деца във и за това наше криво, изостанало и  ориенталско общество. Важно е да се знае, че никой няма да ви канонизира за светици, ако търпите 20, 30, 50 години изневерите на съпруга, макар и задоволявайки се с дрънкулки и с фалшиви уверения във вечна любов. За съжаление тази мъдрост идва твърде късно при много жени... Но ако някой твърди, че трябва да платим за това с достойнството си - нека да пробва да плати сам...
   И така, Милото разиграва театър на любовта и страданието, а вие трябва да бъдете благодарната публика, която да ръкопляска на всяка от мачовските му авантюри?
   Милото се мисли за голям актьор (играч))), но вие смятате, че все пак нещо му куца?...
    Но пък в замяна на това  самите вие обичате театъра и не ви пука особено, че ще излезете с гръм и трясък от "средите", в които Милото ви е напъхал за собствено удоволствие, или че пък ще се наложи да се издържате от собствения си труд и умения за оцеляване? Мислите, че Милото все пак не е достатъчно добър пример за важната роля на бащата, въпреки, че осигурява на детето ви скъпи играчки и бонбони?
  Ами тогава бъдете готови да се забавлявате.
  Намерете си любовник.
  И за да е още по-сладко,(а и ако сте над чуството за гнус) нека този любовник да бъде неверният ви съпруг.
  Вие, а не многобройните му любовници  най-добре знаете какво харесва той у жените, все пак го познавате по-добре от себе си, обичали сте го повече от себе си поне за малко, затова станете Съвършената жена.
  Преправяйте си гласа по телефона(има разни технически джаджи из интернет-сайтовете  за това), срещайте се само на тъмно...С перука, грим и жартиери, разбира се))))
   Докарайте го до лудост и го накарайте да разкрие картите и да се разведе със съпругата си(тоест, по ирония на съдбата, с вас))). Той ще се разкъсва, ще изпитва леко чуство на вина и дори е възможно да се раздели с по-голяма част от имуществото си, отколкото сам е обмислял...
  И тогава, когато всичко е свършено, му определете среща в скъп и известен ресторант.
  И се явете в целия си блясък пред него и пред компанията му.

  Това е, момичета. Животът е труден, но пък трябва да умеем да се забавляваме, нали така?...)
 


Тагове:   кръшкачи,


Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. eloiz - Разгеле)))
18.11.2011 00:53
Поздрави на анонимния, който не се представи, но затова пък постави първия минус! Имало истински мъже в тоя сайт!)))
цитирай
2. goby3 - :(
18.11.2011 01:23
Минуса го сложих аз,извинявай,че не се представих,но не бях анонимна.
И със сигурност не съм мъж.
Ти вероятно си имаш причина да предлагаш такова нещо.
Просто идеята,адски не ми хареса.
цитирай
3. zabavnata - Смея се по няколко причини
18.11.2011 07:50
1. Той трябва да е адски тъпо парче, че да не си "познае" ЖЕНАТА, въпреки грима и перуките да речем.
2. Да си отмъщаваш на куче като го храниш с луканка? Той изневерява, а ти му се "слагаш". Ами, не! Нещо идеята ми се струва малко курвенска.
3. И защо да си ги връщаме? Тръгнал ли е, ок. Прав му път! Всяка жена заслужава да бъде щастлива по свой, собствен начин. Ясно е, че един кръшкач не е качествен любовник. Ако мацката не е твърде зле с мисловната си дейност ще вдене и усети момента на охлаждане. Тук тя има най-големия КОЗ в ръцете си да има своята свобода за действие, зелен светофар. Може да си избере неангажираща връзка със случаен или да се влюби до полуда и да зареже този дето ти съветваш да си го връща.
Мога да пиша още по темата, но ме мързи. Във всеки случай и мъжете не са толкоз тъпи. Усети ли, че някой се навърта на негова територия със сигурност ще си брани своето, ако държи на него. Ако не държи то е ясно, че няма връзка, пък дори и да има БРАК.

Хубав ден, момичета! Горе главите и помнете, че днешния ден ВИ принадлежи!:)
Ани
цитирай
4. phoenix2000 - Той
18.11.2011 09:09
Той знае, че на бала с маски това си ти, но си мисли, че ти не знаеш, че той е той, защото той също играе. А ти си мислиш, че той не знае, че ти си ти, но и двамата не знаете, че и двамата знаете. Той знае, че ти си мислиш, че той е бил с други, макар той да не е бил с други, а само да е флиртувал с тях. Иска да те накара отново да го обичаш както преди (спомняш ли си), а ти искаш да го накараш, той да те обича както преди (спомняш ли си) ... и т.н. В крайна сметка, става така, че всичко се получава и историята има хепи енд. Нали така е с всяка история :))) И с всеки бал с маски :)))
цитирай
5. eloiz - Момичета)
18.11.2011 11:29
много сложни си ги правим тези мъже)) А те искат само едно - да ловуват, да изпитат "тръпката" и след това приятелите им да узнаят за набега им, за да го коментират на по бира))). Разбира се, че има начин да не си познае жената мъжа - та той ако си я познаваше, тя нямаше да тръгне изобщо да му прави такъв номер, нали?))) Да, и тук става въпрос за достойнство, за това, че ти си обещал нещо пред някого, изпълнил си обещанието си, колкото и трудно да е било, а той те е измамил, и очаква от теб да му простиш, и нещо повече - да му прощаваш всеки път... Аз лично не бих си "хванала" любовник, защото с любовник за мен се избиват комплекси, а не се лекува наранено достойнство. И не, Той не знае, че на бала с маски е съпругата му, тъй като тя не ходи по балове, а си седи вкъщи, за да готви и да гледа детето му... Или поне това той си го мисли))))
Предложих целия този сценарий почти на шега - повече за забавление, а и защото да, много е вероятен. Особено ако мъжът си мисли, че познава жената до себе си като петте си пръста и тя му е омръзнала... Как я мразя тази думичка "омръзнала"... Говори за глупост...)))
цитирай
6. eloiz - Гоби,
18.11.2011 11:36
защо не ти харесва?
цитирай
7. desozz - Ами?
18.11.2011 21:46
Ами какво да кажем за обратното. И То ако господинът чинно плаща сметките ,и мисли за запазване на семейната идилия?
цитирай
8. eloiz - Десозз,
19.11.2011 00:49
не извъртай въпроса... става въпрос за мъжете - къшкачи, жените - кръшкачи би трябвало да са предмет на друга статия, мноого по-пиперлива, защото по традиция в нашето общество, когато една жена изневерява, тя е хм... да, а когато мъжът изневерява, се приема за почти нормално...М, вероятно заради това изневеряващите публично и с кеф жени в България са твърде малко... и наистина си заслужава човек да си помисли за техните съпрузи...))))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1660714
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930