Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2010 20:36 - Резултати от дискусията "Реформата в българския футбол" - "Ще си говорим ... пак..."
Автор: eloiz Категория: Спорт   
Прочетен: 623 Коментари: 0 Гласове:
0



  Ей, не съм знаела, че тоя Боби Михайлов имал толкова голямо самочуствие - да си помисли, че това сто души, някои от които от чужбина в десет поредни предавания, чиято тема беше "Реформата в българския футбол" са се събрали само, за да обсъждат него.
   Да обсъждат това, че когато ставали золумите във футбола ни той още не бил президент.
   Или пък да му приказват за работи, за които трябва да се погрижи държавата - ей тая държава бе, тежи ни на гърбовете като воденичен камък, отгоре на всичкото и пари не дава, всеки с нея се оправдава...Ни законите й закони, нито ни контролира дали ги спазваме, нито нищо... И все забравяме, че ние сме си я направили такава...
    Излезе, че нямало нужда да се събират тия сто души там   и да ги говорят тия работи за реформи в българския футбол, то това вече било възникнало в главата ва Б.Михайлов, като глава на БФС, една такава мъдра глава, чак да ти се доплаче като го слушаш.
    Ех, г-н Михайлов, що ви трябваше да се оправдавате, без да ви пита никой....
    Те и без вас отборите ще отпадат безславно не само от световното и европейското, не само от шампионска лига, ами  и от а-лига , и от б-лига, щото нямат пари за автобусни билети и няма как да платят на съдийте.
    И без вас  след  няколко години няма да има треньори и изобщо май и отбори. Защото навярно само вие в момента гледате български футбол. Аз не познавам хора около себе си, които да "си губят времето" по този начин...
    И без вас  някой ден на някой злополучен мач ще падне козирката на някой от полуразрушените ни стадиони, ще смачка няколко души и ще влезем в международния видеообмен.
   Но вие  няма да имате вина, г-н Михайлов. Спокойно. 
   Защото се държите и говорите като мижитурка, а мижитурките в България, а и не само, прав сте, и в Европа е така (колко пъти го повторихте това, пепел ви на езика), та мижитурките никога не носят вината за катастрофите. 
   
   
   
  



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1651787
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031