Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.11.2019 15:09 - Америка е под атака от тези 187 групи, финансирани от Джордж Сорос
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 353 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 21.11.2019 15:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Америка е под атака от тези 187 групи, финансирани от Джордж Сорос

22 април 2017 г. Бакстър Дмитрий Избор на редактора , новини , САЩ

 https://newspunch.com/america-187-george-soros/?fbclid=IwAR0ZIQs_bP-ejFrsz09_Gi_p4TwNZ9vqykopJCZvVcdOoC6Y0_4oBibCIdA

image

Прословутият глобалистичен милиардер Джордж Сорос продължи да записва, че заплашва да "свали президента Тръмп" и обеща на аудитория на Световния икономически форум, че Новият световен ред прави необходимата подготовка, за да заличи изцяло и напълно заличи всеки един републикански план.

Забравете за спирането на строителството на стената на Тръмп. Сорос няма да е щастлив, докато всяка карта на САЩ не бъде освободена от граници, мигрантите превъзхождат патриоти, Белият дом е изгорен и ние сме управлявани от тоталитарно едно световно правителство, което продължава да ни мрази, въпреки че нямаме свободи вече.

Сорос прави това по единствения начин, по който знае - като хвърля мръсните си пари наоколо, спонсорира групи за омраза, плати протестиращи и неправителствени организации, опитвайки се да подкопае курса на демокрацията и да изкорени безмълвното мнозинство.

Сега, благодарение на широко разследване, можем да разкрием имената на 187 групи, пряко финансирани от Джордж Сорос при опита му да унищожи Америка.

Някои от имената в този списък ще ви шокират ... Групите за аборти, защитниците на отворените граници, имигрантските активисти, групите да променят начина, по който гласуваме, социалистическото здравеопазване, климатичните промени, "католиците", социалистите и комунистите.

Сорос всъщност има група, чиято заявена цел е да вземе пари от богати евреи и да ги даде на тези с по-малко. Като се има предвид видео интервю на Джордж Сорос (евреин), който признава, че е помогнал на нацистите да конфискуват имущество от евреи по време на Втората световна война, идеята, че Сорос финансира такава група, всъщност не е толкова изумителна.

Доклад „ Истина и Актън “ : Всички те са тук. 187 групи се използват за унищожаване на Америка, благодарение на финансирането от милиардера Джордж Сорос. Ето групите, които използват изборите на Тръмп като извинение да свалят Америка:

Проект за усъвършенстване: Тази организация работи за организиране на „цветни общности“ в политически сплотени единици, като разпространява левите си мирогледи и ценности възможно най-широко чрез сложен отдел за комуникация.

Air America Radio : Сега несъществуващо, това беше самоопределена „либерална“ радио мрежа.

Всички ние или няма : Тази организация се стреми да промени законите за гласуване - които варират от държавата до държавата, така че да позволи на бивши затворници, условно освободени и дори настоящи затворници да пускат бюлетините си на политически избори.

Алианс за справедливост : Най-известният с активизма си спрямо назначаването на федерални съдии, тази група последователно описва републиканските кандидати за съдии като „екстремисти“.

America Coming Together : Soros изигра основна роля в създаването на тази група, чиято цел беше да координира и организира про-демократични програми за мобилизиране на избиратели.

Америка гласове : Сорос също изигра основна роля в създаването на тази група, чиито кампании за излизане от гласуване са насочени към вероятно демократични избиратели.

Американският глас : Тази група с отворени граници се стреми да насърчи „всеобхватната“ реформа на имиграцията, която включва стабилна програма в полза на амнистията за незаконни чужденци.

Американска комисия за асоциация на адвокатите по имиграционната политика : Тази организация „се противопоставя на закони, които изискват работодатели и лица, предоставящи образование, здравеопазване или други социални услуги, за да проверят гражданството или имиграционния статус.“

Американски мост 21 век: Този Super PAC провежда опозиционни изследвания, предназначени да помогнат на демократичните политически кандидати да победят своите републикански врагове.

Американски съюз за граждански свободи: Тази група се противопоставя на почти всички мерки за национална сигурност след 9/11, приети от правителството на САЩ. Той подкрепя откритите граници, хукна към защитата на заподозрените терористи и техните поддръжници и назначи бившия терорист от Нова левица Бернардин Дорн в своя Консултативен съвет.

Американско конституционно общество за право и политика: Този базиран във Вашингтон, окръг Колумбия, се стреми да премести американската юриспруденция вляво чрез набиране, индоктриниране и мобилизиране на млади студенти по право, помагайки им да придобият властнически позиции. Той също така предоставя на левите демократи хулигански амвон, от който да осъди своите политически противници.

Американски фамилни гласове : Тази група създава и координира медийни кампании, обременяващи републиканците с неправомерни действия.

Американска федерация на учителите: След като през 1997 г. президентът на АФТ Алберт Шенкер почина през 1997 г., той бе наследен от Сандра Фелдман, която бавно „пре маркува“ съюза, свързвайки го с някои от най-мощните леви елементи на Новото движение на труда , Когато Фелдман почина през 2004 г., Едуард Макълрой заема нейното място, следван от Ранди Вайнгартен през 2008 г. Всички те поддържаха съюза по левия курс, който беше приел в периода след Шенкер.

Американски комитет за обслужване на приятели: Тази група разглежда Съединените щати като основна причина за човешкото страдание по целия свят. Като такъв, той благоприятства едностранното разоръжаване на Америка, разтварянето на американските граници, амнистията за незаконни извънземни, премахването на смъртното наказание и отмяната на Патриотичния закон.

Американски имиграционен съвет: Тази организация с нестопанска цел е виден член на лобито за отворени граници. Той се застъпва за разширени права и амнистия за нелегални чужденци, пребиваващи в
Американската фондация за закон за имиграцията в САЩ : Тази група подкрепя амнистията за незаконни чужденци, от чието име води съдебен процес срещу американското правителство.

Американска независима мрежа за новини : Тази организация насърчава „въздействащата журналистика“, която се застъпва за прогресивни промени.

Американски институт за социална справедливост : Целта на AISJ е да създаде квалифицирани организатори на общността, които могат да „трансформират бедните общности“, като агитират за увеличени държавни разходи за градски услуги, забрана на наркотици, предотвратяване на престъпления, жилищно настаняване, работни места в публичния сектор, достъп до здравни грижи и обществени училища.

Американска библиотечна асоциация : Тази група беше ясен критик на войната срещу терора на администрацията на Буш - най-вече на раздел 215 от Закона за патриоти на САЩ, който нарича „настояща опасност за конституционните права и правата на поверителност на потребителите на библиотеката“.

The American Prospect, Inc .: Тази корпорация обучава и наставлява млади леви журналисти и организира стратегически срещи за левичарските лидери.
Amnesty International: Тази организация насочва грубо непропорционален дял от критиките си за нарушения на правата на човека в Съединените щати и Израел.

Приложен изследователски център: гледане на САЩ като нация, където „структурният расизъм“ е дълбоко „вграден в тъканта на обществото“, ARC се стреми да „изгради справедливо и равноправно общество“, като изисква „конкретна промяна от нашите най-мощни институции“.

Фондация Арабскоамерикански институт : Арабскоамериканският институт осъжда предполагаемо разпространените нарушения на гражданските свободи, насочени срещу арабските американци през периода след 9/11 и характеризира Израел като брутален потисник на палестинския народ.

Институт Аспен: Тази организация насърчава радикалния екологизъм и разглежда Америка като нация, поразена от дълбоко утвърден „структурен расизъм“.

Асоциация на обществените организации за реформа сега : Тази група провежда инициативи за мобилизиране на избиратели от името на леви демократи. Тези инициативи бяха известни с измама и корупция.

Център за стратегия за бюлетин на инициативата : Тази организация се стреми да развие „национална прогресивна стратегия“ чрез мерки за гласуване - законодателни предложения на държавно ниво, които преминават успешно чрез процес на петиция („инициатива“) и след това се гласува от обществеността.

Комитет за защита на правата на правата : Тази група предоставя подробен план за активисти, заинтересовани да получат своите местни градове, градове и дори колежи, за да обявят публично своето противопоставяне на Патриотичния закон и да определят себе си „Безопасни зони за граждански свободи“. Организацията също попадна в защитата на самоописания радикален адвокат Лин Стюарт, която беше осъдена през 2005 г. за предоставяне на материална подкрепа за тероризма.

Черен алианс за справедлива имиграция: Тази организация се стреми да създаде единно движение за „социална и икономическа справедливост”, съсредоточено върху черната расова идентичност.

План Северна Каролина: Тази група се стреми да „повлияе на държавната политика в Северна Каролина, така че жителите на щата да се възползват от по-прогресивни политики като по-добър достъп до здравеопазване, по-високи заплати, по-достъпно жилище, по-безопасна, по-чиста среда и достъп до репродуктивни здравни услуги. "

Център за правосъдие в Бренан : Този мозъчен тръст / легална активистка група генерира научни проучвания, монтира медийни кампании, подава апликации за амикуси, дава про бонус на подкрепа на активисти и оспорва тестови дела в търсене на радикална „промяна“.

Институция Брукингс : Тази организация участва в различни международни и спонсорирани от държавата програми, включително и тази, която се стреми да улесни създаването на световно правителство, доминирано от ООН. Стипендианти на Брукингс също призоваха за допълнително глобално сътрудничество в областта на търговията и банковото дело; разширяването на Протокола от Киото; и национализирана здравна застраховка за деца. Девет икономисти от Брукингс подписаха петиция, която се противопостави на намаляването на данъците на президента Буш през 2003 г.

Кампания за бъдещето на Америка: Тази група подкрепя увеличението на данъците, социализираната медицина и драматичното разширяване на програмите за социално подпомагане.

Кампания за по-добро здравеопазване: Тази организация предпочита универсалната система за здравно обслужване с едно плащане, управлявана от правителството.

Кампания за младежко правосъдие: Тази организация твърди, че „прехвърлянето на непълнолетни лица в системата на наказателното правосъдие за възрастни води до по-високи проценти на рецидивизъм, излага ненужен и задържан младеж в ненужен риск, има малка възпираща стойност и не повишава обществената безопасност“.

Campus Progress: Проект на Центъра за американски прогрес, финансиран от Сорос, тази група се стреми да „засили прогресивните гласове в колежите и университетските кампуси, да противодейства на нарастващото влияние на десните групи в кампуса и да даде възможност на новите поколения прогресивни лидери.“

Каса де Мериленд: Тази организация агресивно лобира законодателите да гласуват в подкрепа на политики за насърчаване на разширени права, включително амнистия, за незаконни чужденци, които понастоящем пребивават в Съединените щати.

Каталист: Това е политическо консултиране с печалба, което се стреми „да помогне на прогресивните организации да реализират измерими увеличения на гражданското участие и успеха на изборите чрез изграждане и управление на стабилна национална база данни на избирателите на всеки американец с право на глас.“

Католици за избор: Тази номинално католическа организация подкрепя правото на жените на аборт при поискване.

Католици в Алианса за общото благо : Тази политическа нестопанска група е посветена на генерирането на подкрепа от католическата общност за кандидати, каузи и законодателство в левичари.

Център за американски прогрес : Този ляв мозъчен тръг се оглавява от бившия началник на щаба на Клинтън Джон Подеста, работи в тясно сътрудничество с Хилари Клинтън и наема множество бивши служители на администрацията на Клинтън. Той се ангажира с „разработването на дългосрочна визия за прогресивна Америка“ и „предоставянето на форум за генериране на нови прогресивни идеи и предложения за политики“.

Център за промяна в общността: Тази група набира и обучава активисти за оглавяване на левичарските „кампании за политически проблеми“. Насърчаване на увеличеното финансиране на програми за социално подпомагане чрез привличане на „внимание към основни национални проблеми, свързани с бедността“, Центърът основава своите програми за обучение на преподаваните техники от известния радикален организатор Саул Алински.

Център за конституционни права: Тази организация за про-Кастро е основен член на лобито за отворени граници, противопостави се на практика на всички анти-терористични мерки след 9/11 срещу американското правителство и твърди, че американската несправедливост провокира актове на международния тероризъм.

Център за икономически и политически изследвания : Тази група се противопоставя на реформата в областта на социалното благосъстояние, подкрепя законите за "издръжка на доходите", отхвърля намаляването на данъците и последователно осмива постигнатите постижения на социалистическите режими, най-вече Венецуела.

Център за репродуктивни права : Мисията на CRR е да гарантира безопасна, достъпна контрацепция и аборти при поискване за всички жени, включително подрастващите. Организацията заведе държавни и федерални дела с искане за достъп до аборти, финансирани от данъкоплатци (чрез Medicaid) за жени с ниски доходи.

Център за отговорно кредитиране : Тази организация беше основен участник в кризата с ипотечните кредити. Според Фил Керпен (вицепрезидент по политиката на американците за просперитет), CRL „намалява и тормози [редактира] банките при отпускане на лоши кредити на неквалифицирани кредитополучатели.“ на високорискови заеми на Fannie Mae.

Център за бюджетни и политически приоритети: Като се основава на предположението, че намаляването на данъците като цяло помага само на заможните, тази организация се застъпва за по-големи данъчни разходи за програми за социално подпомагане за ниски доходи.

Стратегия на Центъра за Уисконсин (COWS) : Целяйки да преразпредели богатството чрез по-високи данъци, наложени върху тези, чиито доходи са над средните, COWS твърди, че „е важно държавното управление да може да използва справедлив принос от всички части на обществото - включително корпорациите и заможните. ”

Променете Америка сега: Създадена през декември 2006 г., Change America Now описва себе си като „независима политическа организация, създадена да обучава гражданите на провалените политики на Републиканския конгрес и да съпоставя този запис на провал с обещанието, предложено от демократичната програма“.

Граждани за отговорност и етика във Вашингтон : Тази група води съдебни спорове и повдига обвинения по етика срещу „правителствени служители, които жертват общото благо на специални интереси“ и „предават общественото доверие.“ Почти всички негови цели са републиканци.

Коалиция за Международен наказателен съд: Тази група се стреми да подчини американските наказателно-правни процедури на тези на международен съд.

Обща причина: Тази организация има за цел да проведе реформа за финансиране на кампании, да продължи медийната реформа, наподобяваща Доктрината за справедливост, и да намали военните бюджети в полза на увеличените разходи за социални грижи и околната среда.

Проект за конституция : Тази организация се стреми да оспори законността на военните комисии; прекратяване на задържането на „вражески бойци“; осъжда правителствения надзор на терористите; и ограничи изпълнителните привилегии на президента.

Фонд „ Защитници на дивата природа“ : Защитниците на дивата природа се противопоставят на проучването на нефт в Арктическата национална убежище за дивата природа. Той осъжда дърводобива, ранчовете, минното дело и дори използването на моторни превозни средства за отдих като дейности, които са разрушителни за околната среда.

Демократичен алианс: Тази самоописана „либерална организация“ цели да събере 200 милиона долара за разработване на клирингова къща за леви групи. Сорос е основен донор на тази група.

Демокрация 21 : Тази група е твърд привърженик на Закона за реформата на Бипартизанската кампания от 2002 г., известен също като Закон Маккейн-Фейнголд.

Демокрация сега !: Демокрация сега! е създаден през 1996 г. от директора на новини за радио WBAI Ейми Гудман и четирима партньори, за да предостави „перспективи, които рядко се чуват в спонсорираните от САЩ корпоративни медии“, т.е. мненията на радикални и чуждестранни журналисти, леви и трудови активисти и идеологически врагове на капитализма.

Фонд за демократично правосъдие : DJF се противопоставя на Закона за патриотите и полага големи усилия за ограничаване или регулиране на имиграцията в Съединените щати, особено от страни, определени от Държавния департамент за „терористични нации“.

Демократическа партия: Дейностите по финансирането на Сорос са посветени до голяма степен на подпомагането на Демократическата партия да укрепи своята сила. В интервю от ноември 2003 г. Сорос заяви, че победата срещу президента Буш през 2004 г. „е централният фокус на живота ми“… „въпрос на живот и смърт“. Той обеща да събере 75 милиона долара, за да победи Буш, и лично дари близо една трета от тази сума за организации срещу Буш. "Америка под Буш", каза той, "представлява опасност за света и аз съм готов да сложа парите си там, където е устата ми."

Демоси : Тази организация лобира федерални и държавни политици за „отстраняване на [и] икономическата несигурност и неравенство, които характеризират американското общество днес“; насърчава „идеи за намаляване на пропуските в богатството, доходите и политическото влияние“; и благоприятства повишаването на данъците за богатите.

Drum Major Institute: Тази група описва себе си като „непартиен, нестопански мозъчен тръст, генериращ идеите, които подхранват прогресивното движение“, с крайна цел да убеди „създателите на политики и лидерите на общественото мнение“ да предприемат стъпки за подобряване на своята визия на „социална и икономическа справедливост“.

Земетресение: Тази група се стреми да постави сериозни ограничения за начина на използване на сухопътните и водните пътища в САЩ. Той се противопоставя на повечето инициативи за добив и сеч, търговски риболовни предприятия и използването на моторни превозни средства в неразвити райони.

Институт за икономическа политика: Тази организация смята, че „правителството трябва да играе активна роля в защитата на икономически уязвимите, осигуряването на равни възможности и подобряването на благосъстоянието на всички американци“.

Електронен информационен център за поверителност: Тази организация беше суров критик на американския закон PATRIOT и се присъедини към Американския съюз за граждански свободи при разглеждане на два случая, призоваващи ФБР „да публикува публично или да отчете хиляди страници информация за използването на правителството от PATRIOT Законът правомощия. "

Ела Бейкър Център за правата на човека: Съосновател на революционния комунист Ван Джоунс, тази организация за борба с бедността твърди, че „десетилетия на дезинвестиране в нашите градове“ - усложнен от „прекомерна, расистка полиция и свръхкриволство“ - „доведоха до отчаяние и бездомност. "

Списъкът на EMILY: Тази политическа мрежа събира пари за демократични политически кандидати, които подкрепят неограничения достъп до аборти, финансирани от данъкоплатци при поискване.

Коалиция за енергийни действия: Основана през 2004 г., тази група се описва като „коалиция от 50 групи, ръководени от младежи в областта на околната среда и социалната справедливост, които работят заедно за изграждането на младежкото движение за чиста енергия и климат.“ За EAC това означава „премахване на потисничеството“ според принципите на справедливостта в околната среда.

Равноправно правосъдие САЩ: Тази група твърди, че наказателната правосъдна система в Америка е засегната от „значителни расови и класови пристрастия“ и следователно се стреми да насърчи големи реформи.
Движение за честна имиграционна реформа: Това е ръката на отворените граници на Центъра за промяна в общността.

Вярна Америка: Тази организация насърчава преразпределението на богатството, прекратяване на засилените процедури за разпити по отношение на военнопленници, приемането на политики за борба с глобалното затопляне и създаването на държавна система за грижа за здравето.

Феминистко мнозинство: характеризирайки Съединените щати като присъща сексистка нация, тази група се фокусира върху „прогресиране на законното, социалното и политическото равенство на жените с мъжете, противодействайки на противопоставянето на напредъка на жените и набирането и обучението на млади феминистки за насърчаване на бъдещото лидерство феминистко движение в Съединените щати. "

Фонд за четири свободи: Тази организация е създадена да служи като канал, чрез който големите фондации биха могли да финансират държавно отворени граници по-гъвкаво и бързо.

Безплатна размяна в кампуса: Тази организация е създадена единствено, за да се противопостави на усилията на един човек, Дейвид Хоровиц, и неговата кампания университетите да приемат „Академичен законопроект за правата“, както и да денонсира книгата на Хоровиц от 2006 г. „Професорите“. Организациите членки на FEC включват Campus Progress (проект на Центъра за американски прогрес); Американската асоциация на университетските преподаватели; Американския съюз за граждански свободи; Хората за американския път; Асоциацията на студентите в САЩ; Центърът за свободното слово на кампуса; Американската библиотечна асоциация; Безплатна преса; и Националната асоциация на изследователските групи за държавен обществен интерес.

Свободна преса: Тази организация за "реформа в медиите" работи в тясно сътрудничество с много известни левичари и такива организации като "Медийни въпроси за Америка", "Радио Air America", "Глобален обмен", "Код Розово", "Честност и точност в отчитането", Революционната комунистическа партия, сп. "Майка Джоунс", и радио "Pacifica".

Обмен на финансиране: посветена на концепцията за филантропията като средство за социална промяна, тази организация сдвоява леви донори и фондации с единомислещи групи и активисти, които са посветени на създаването на своя собствена версия на „прогресивната“ промяна и социалната справедливост. Много от тези бенефициенти приемат, че американското общество е богато на расизъм, дискриминация, експлоатация и неравенство и трябва да бъде преработено чрез устойчиво образование, активизъм и социална агитация.

Фондация Gamaliel : Моделирайки своята тактика спрямо тези на радикалния активист на шейсетте години Саул Алински, тази група заема категорична позиция срещу настоящите мерки за сигурност в страната и имиграционните ограничения.

Gisha: Център за правна защита на свободата на движение: Тази антиизраелска организация се стреми да помогне на палестинците „да упражнят правото си на свобода на движение“.

Глобален център за отговорност за защита: Тази група твърди, че когато държава се окаже неспособна или не желае да защити цивилните от масови жестокости, възникнали в нейните граници, международната общност е отговорност да се намеси - по възможност мирно, но с военна сила ако е необходимо.

Глобален обмен: Създадена през 1988 г. от прокастро-радикалната Медея Бенджамин, тази група последователно осъжда външната политика на САЩ, бизнес практиките и вътрешния живот на Америка. След терористичните атаки на 11 септември, Global Exchange посъветва американците да проучат „първопричините за негодувание срещу Съединените щати в арабския свят - от нашата зависимост от петрола в Близкия Изток до нашата предубедена политика към Израел“.

Безвъзмездни средства без граници: GWB има голяма подкрепа за леви екологични, антивоенни и граждански права. По принцип той е враждебен на капитализма, който той смята за една от главните „политически, икономически и социални системи“, които пораждат множество „социални болести“.

Зелено за всички : Тази група е създадена от Ван Джоунс, за да лобира за инициативи за федерален климат, енергетика и икономическа политика.

Здравеопазване за Америка сега: Тази група поддържа модел на „единствен платец“, където федералното правителство ще отговаря за финансирането и администрирането на цялата здравна система в САЩ.

Кампания за правата на човека: Най-голямата лобистка група „лесбийки-гей-бисексуални-транссексуални“ в Съединените щати, HRC подкрепя политическите кандидати и законодателството, което ще ускори програмата на LGBT В исторически план HRC най-силно подкрепя законодателството, свързано с ХИВ / СПИН, законите за „омразата“, отмяната на политиката „Не питай, не казвай“ и легализирането на гей браковете.

Първи права на човека: Тази група подкрепя откритите граници и правата на незаконните чужденци; обвинява, че Законът за патриоти силно нарушава гражданските свободи на американците; е подал брифинги на amicus curiae от името на заподозрения в терор Хосе Падила; и изразява съжаление в местата за задържане в залива Гуантанамо.

Хюман Райтс Уоч: Тази група насочва несъразмерен дял от критиките си към САЩ и Израел. Той се противопоставя на смъртното наказание във всички случаи и подкрепя откритите граници и амнистията за незаконни извънземни.

Илам : Тази антиизраелска НПО се стреми „да развива и овластява арабските медии и да дава глас на палестинските проблеми“.

Проект за отбрана на имигрантите: За да насърчи каузата на нелегалните имигранти, ИДП предоставя подкрепа и консултации в областта на имиграционното законодателство на адвокатите в Ню Йорк и други, които представляват или подпомагат имигрантите в наказателното право и имиграционните системи, както и на самите имигранти.

Център за правен ресурс на имигрантите : Тази група твърди, че е помогнала да се амнистира за около три милиона нелегални чужденци в САЩ, а през 80-те години е част от движението на светилището, което се стреми да предостави убежище на бежанци от фалиралите комунистически щати в Централна Америка.

Проект за гражданство на имигрантските работници: Тази организация с отворени граници се застъпва за масова имиграция в
мрежата на адвокатите за имиграция в САЩ : Този съюз на групи за правата на имигрантите се стреми да "увеличи достъпа до правосъдие за имигранти с ниски доходи и да засили капацитета на организациите, които ги обслужват."

Център за политика на имиграцията: IPC е привърженик на отворените граници и твърди, че масовият приток на нелегални имигранти в Америка се дължи на правителствената политика на САЩ, тъй като „разрушената имиграционна система […] стимулира нерегламентираната имиграция на първо място“.

Независим медиен център: Този интернет-базиран съвет за новини, събития и събития представлява неизменно лява, антикапиталистическа перспектива и служи като мундщук за темите за анти-глобализацията / анти-Америка.

Независим медиен институт: IMI администрира проекта SPIN (Стратегическа информационна мрежа за пресата), който предоставя на леви организации „достъпни и достъпни стратегически комуникационни консултации, обучение, коучинг, възможности за работа в мрежа и конкретни инструменти“, за да им помогне да „постигнат своите цели за социална справедливост“.

Институт за бъдещето на Америка: IAF подкрепя социализираната медицина, увеличава финансирането на правителството за образование и създаването на инфраструктура, „за да се гарантира, че гласът на прогресивното мнозинство се чува“.

Институт за ново икономическо мислене: В стремежа си да създаде нова „икономическа парадигма в световен мащаб“, тази организация се състои от много хора, които подкрепят държавната намеса в националните икономики и които гледат на капитализма като на недостатъчна система.

Институт за политически изследвания: Този мозъчен тръст отдавна подкрепя комунистическите и антиамериканските каузи по целия свят. Разглеждайки капитализма като почва за „неограничена алчност“, IPS се стреми да осигури коректив на „неограничените пазари и индивидуализъм“. Изповядвайки безспорна вяра в правдата на Организацията на обединените нации, тя цели да постави под контрола на ООН американската външна политика.

Институт за обществена точност: Тази антиамериканска, антикапиталистическа, антиизраелска организация спонсорира посещението на актьора Шон Пен в Багдад през 2002 г. Той също така спонсорира посещенията в Ирак от Демократичния конгресмен Ник Рахал и бившия сенатор на демократите Джеймс Абарезк

Институт за изследване на политиките за жените: Тази група разглежда САЩ като нация, богата на дискриминация спрямо жените, и публикува изследвания, за да привлече вниманието към това предполагаемо състояние на нещата. Той също така се застъпва за неограничен достъп до финансирани от данъкоплатците аборти при поискване, като заявява, че „достъпът до аборти е от съществено значение за икономическото благополучие на жените и момичетата“.

Международна кризисна група: Една от водещите фигури на тази организация е нейният най-близък директор Робърт Малей, който беше специален помощник на президента Бил Клинтън по арабско-израелските въпроси. Анализът му в близкия конфликт е подчертано пропалестински.

J Street: Тази антиизраелска група предупреждава, че изборът на Израел да предприеме военни действия за спиране на терористичните атаки на Хамас „ще се окаже контрапродуктивен и само ще задълбочи цикъла на насилие в региона“

Еврейски фондове за правосъдие: Тази организация разглежда държавната намеса и финансирането на данъкоплатците като ключови компоненти на просветлената социална политика. Той се стреми да преразпредели богатството от еврейските донори към общностите с ниски доходи, „за борба с първопричините за домашната икономическа и социална несправедливост.“ Според Сметната палата на JFJ, главните сред тези основни причини са присъщите отрицателни странични продукти на капитализма - най-вече расизмът и "Грубо икономическо неравенство."

Съвместна кампания за победа 2004: Основана от Джордж Сорос и Харолд Икес, тази група беше основна организация за набиране на средства за демократите по време на изборния цикъл 2004 г. Той събираше вноски (включително големи суми лично от Сорос) и ги разпределя на други две групи, America Coming Together и Media Fund, които също работеха от името на демократите.

Справедливост в залог: Тази коалиция призовава съдиите да бъдат назначавани от незапартийни независими комисии в процес, известен като „избор на заслуги“, а не да бъдат избирани от гласуващата публика.

Latino Justice PRLDF: Тази организация подкрепя двуезичното образование, расовото генериране на избирателните райони и разширява правата за нелегални чужденци.

Адвокатски комитет за граждански права по закон: Тази група разглежда Америка като непостоянна расистка нация; използва съдилищата, за да възложи на раса основани предпочитания за утвърдителни действия в бизнеса и академичните среди; е подал брифинг срещу усилията на Министерството на вътрешната сигурност да ограничи предоставянето на зелени карти на едро и да идентифицира потенциални терористи; осъжда Закона за патриотите; и призовава американците да „признаят приноса“ на незаконните извънземни.

Лига на обединените граждани на Латинска Америка: Тази група разглежда Америка като нация, поразена от "тревожно увеличаване на ксенофобията и антииспаноядските настроения"; благоприятства расовите предпочитания; подкрепя легализацията на незаконните испански чужденци; се противопоставя на военното наблюдение на границите на САЩ; се противопоставя на превръщането на английската Америка в официален език; благоприятства откритите граници; и отхвърля законодателството за борба с тероризма като Закона за патриотите.

Фонд за образование на лигата на жените с избиратели: Лигата подкрепя финансираните от данъкоплатците аборти при поискване; поддържа регистрация на „мотор-избирател“, която позволява на всеки с шофьорска книжка да стане избирател, независимо от статута на гражданство; и подкрепя повишаването на данъците и социализираната медицина.

Лига на младите избиратели: Тази организация се стреми да „овласти [r] младите хора в цялата страна“ за „участие в демократичния процес и създаване на прогресивна политическа промяна на местно, държавно и национално ниво.“

Комитетът по отбраната на Лин Стюарт: Записите на IRS сочат, че Институтът за отворено общество на Сорос е отпуснал през септември 2002 г. безвъзмездна финансова помощ от 20 000 долара на тази организация. Стюарт беше адвокатът по наказателна защита, който по-късно беше осъден за оневиняване на нейния клиент, „слепия шейх“ Омар Абдел Рахман, в терористични дейности, свързани с неговата ислямска група.

Machsom Watch: Тази организация описва себе си като „движение на израелски жени, мирни активисти от всички сектори на израелското общество, които се противопоставят на израелската окупация и на отказа на правото на палестинците да се движат свободно в своите земи“

МАДРЕ: Тази международна женска организация счита Америка за най-големия нарушител на правата на човека в света. Като такъв, той се стреми да „комуникира [е] реалното въздействие на политиките на САЩ върху жените и семействата, изправени срещу насилието, бедността и репресиите по целия свят“, както и „да изисква алтернативи на разрушителните политики на САЩ“. Той също така се застъпва за неограничен достъп. на аборти, финансирани от данъкоплатци при поискване.

Движение „Малкълм Х Трасоутс“: Тази група разглежда САЩ като нация, пълна с расизъм и дискриминация срещу чернокожите; се стреми да създаде независима черна нация в югоизточната част на САЩ; и изисква репарации за робство.

Масачузетска коалиция за застъпничество и бежанци : Тази група призовава за разширяване на гражданските права и свободи за незаконни чужденци; оплаква, че незаконните извънземни в Америка обикновено са подложени на „работническа експлоатация“; подкрепя програми за подпомагане на обучението на незаконни чужденци, които посещават колеж; и характеризира Закона за патриотите като „много тревожно“ нападение срещу гражданските свободи.

Медиен фонд : Сорос изигра основна роля в създаването на тази група, чиято цел беше да концептуализира, продуцира и постави политически реклами по телевизията, радиото, печата и Интернет.

Медийни въпроси за Америка: Тази организация е „уеб-базиран, нестопански… прогресивен изследователски и информационен център“, който се стреми „систематично да наблюдава напречно сечение на печат, излъчване, кабел, радио и интернет медии за консервативни дезинформация. ”Групата работи в тясно сътрудничество със подкрепяния от Сорос Център за американски прогрес и се финансира сериозно от Демократичния алианс, на който Сорос е основен финансист.

Мерси Корпус : Във връзка с арабско-израелския конфликт Мерси Корпус носи цялата вина за палестинската бедност и страданията директно върху Израел.

Мексикански американски фонд за правна отбрана и образование: Тази група се застъпва за отворени граници, безплатно обучение в колеж за незаконни чужденци, понижени образователни стандарти за настаняване на испанци и право на глас за престъпници. Според MALDEF привържениците на превръщането на английски в официален език на САЩ са "мотивирани от расизъм и антиимигрантски настроения", докато защитниците на санкциите срещу работодателите, които разчитат на нелегален труд, се стремят да дискриминират "хората с кафява кожа".

Майер, Суози, Английски и Клайн, компютър: Този влиятелен защитник на Големия труд се ръководи от демократичния оператор Харолд Икес.

Академия в Средния Запад: Това образувание обучава радикални активисти в тактиката на директните действия, насочването, конфронтацията и сплашването.

Институт по миграционна политика: Тази група се стреми да създаде „Северна Америка с постепенно изчезващ граничен контрол… с постоянна миграция, която остава на умерени нива“.

Военните семейства говорят : Тази група приписва американското нашествие в Ирак на американския империализъм и похот към петрол.

Мисурийци, които се организират за реформи и овластяване: Тази група е брандираният клон на Мисури на вече несъществуващата, просоциалистическа и обществена организация ACORN.

MoveOn.org: Тази уеб базирана организация подкрепя демократичните политически кандидати чрез набиране на средства, реклама и привличане на гласове.

Г-жа Фондация за жени: Тази група оплаква това, което смята за широко разпространените и трайни недостатъци на американското общество: расизъм, сексизъм, хомофобия и нарушаване на гражданските права и свободи. Тя фокусира филантропията си върху групи, които насърчават утвърдителни действия за жени, неограничен достъп до финансиран от данъкоплатци аборт при поискване, амнистия за нелегални чужденци и общо взето голямо правителство.

NARAL Pro-Choice America: Тази група подкрепя финансираните от данъкоплатците аборти при поискване и работи за избора на демократи за аборти.

NAACP Фонд за правна защита и образование: NAACP подкрепя расовите предпочитания в заетостта и образованието, както и расовото генериране на избирателните райони. В основата на подкрепата му за предпочитанията за раса е пламващото убеждение, че белият расизъм в Съединените щати остава неразрешим, до голяма степен непроменен феномен.

Институтът за нация : Тази организация с нестопанска цел спонсорира леви конференции, стипендии, награди за радикални активисти и стажове за журналистика.

Национална федерация за абортите: Тази група се противопоставя на всякакви ограничения за аборти на държавно или федерално ниво и подкрепя въвеждането на неограничен аборт в развиващите се региони на света.

Национална коалиция за премахване на смъртното наказание: Тази група е създадена през 1976 г. като първата „изцяло екипна национална организация, изключително посветена на премахването на смъртното наказание“.

Национален комитет за отзивчива филантропия : Тази група представя САЩ като нация, нуждаеща се от драматични структурни промени, финансирани от филантропски организации. Преобладаващо насърчава създателите на безвъзмездни средства и стипендианти с леви програми, като същевременно критикува консервативните им колеги.

Национална комисия за почтеност на гласовете: Тази група се противопоставя на „прилагането на доказателства за гражданство и изисквания за идентификация на снимки за избираемите избиратели на американските избори като средство за гарантиране на изборна неприкосновеност“.

Национален съвет за изследвания на жените : Тази група подкрепя голямото правителство, високите данъци, намаляване на военните разходи, увеличените разходи за социални помощи и неограниченото право на финансирани от данъкоплатците аборти при поискване.

Национален съвет на Ла Раза: Тази група лобира за расови предпочитания, двуезично образование, по-строги закони за престъпления срещу омразата, масова имиграция и амнистия за незаконни извънземни.

Национален съвет на женските организации: Тази група разглежда Съединените щати като нация, пълна с несправедливост срещу момичета и жени. Той се застъпва за високите нива на разходи за програми за социално подпомагане и подкрепя расовите и половите предпочитания за малцинствата и жените в бизнеса и академичните среди.

Национален имиграционен форум: Противопоставяйки се на прилагането на действащите закони за имиграцията, тази организация призовава американското правителство да „легализира“ масово всички незаконни чужденци, които в момента са в САЩ, които нямат криминални досиета, и драстично да увеличи броя на визите, достъпни за желаещите да мигрират към САЩ Форумът е особено ангажиран да отвори границите на неквалифицирани работници с ниски доходи и незабавно да ги направи приемливи за програми за социални помощи и социални услуги.

Национален център за право на имиграцията: Тази група се стреми да спечели неограничен достъп до финансирани от правителството програми за социално подпомагане за незаконни чужденци.

Национална адвокатска гилдия: Тази група насърчава откритите граници; се стреми да отслаби американските агенции за събиране на разузнаване; осъжда Закона за патриотите като посегателство срещу гражданските свободи; отхвърля капитализма като нежизнеспособна икономическа система; се е втурнал към защитата на осъдените терористи и техните поддръжници; и като цяло се противопоставя на всички външнополитически позиции на САЩ, точно както по време на Студената война, когато е на страната на Съветите.

Национална организация за жените : Тази група се застъпва за неограниченото право на аборти, финансирани от данъкоплатци при поискване; се стреми към „изкореняване на расизма, сексизма и хомофобията“ от американското общество; атакува християнството и традиционните религиозни ценности; и поддържа предпочитанията за жените, основани на пола.

Национално партньорство за жени и семейства: Тази организация подкрепя предпочитанията, основани на раса и пол в заетостта и образованието. Той също така се застъпва за универсалното „право” на жените да претърпят финансиран от данъкоплатци аборт при поискване на всеки етап от бременността и по някаква причина.

Проект за национални приоритети: Тази група поддържа преразпределение на богатството, заверено от правителството - чрез по-високи данъци и по-големи разходи за програми за социално подпомагане. АЕЦ увещава правителството да пренасочи значителна част от военното си финансиране към общественото образование, универсалното здравно осигуряване, екологичните проекти и социалните програми.

Национално обществено радио: Основана през 1970 г. с 90 обществени радиостанции като членове на чартъра, днес NPR е свободна мрежа от повече от 750 американски радиостанции в цялата страна, голяма част от които са базирани на колежи и университетски кампуси. (източник)

Фонд за национална сигурност: Тази група събира и публикува разсекретени документи, получени чрез Закона за свободата на информация до степен, която компрометира националната сигурност на САЩ и безопасността на разузнавателните агенти.

Национален център за право на жените : Тази група подкрепя финансираните от данъкоплатците аборти при поискване; лоби срещу консервативни съдебни назначения; застъпва се за увеличаване на социалните разходи за подпомагане на майките с ниски доходи; и подкрепя по-високите данъци с цел генериране на повече средства за такива правителствени програми като Medicaid, марки за храна, социални грижи, приемна грижа, здравеопазване, прилагане на издръжка на деца и студентски заеми.

Съветът за отбрана на природни ресурси: Една от най-влиятелните екологични лобистки групи в Съединените щати, Съветът претендира за членство от един милион души.
Фондация „Нова Америка“: Тази организация използва политически документи, медийни статии, книги и образователни събития, за да повлияе на общественото мнение по теми като здравеопазване, екологизъм, енергийна политика, конфликт в Близкия край, глобално управление и много други.

Фонд „Нов Израел“ : Тази организация предоставя подкрепа на НПО, които редовно изготвят доклади, обвиняващи Израел в нарушения на правата на човека и религиозно преследване.

NewsCorpWatch: Проект на Media Matters For America, NewsCorpWatch е създаден с помощта на безвъзмездна помощ от Джордж Сорос на 1 милион долара на Media Matters.

Фондация Pacifica : Това образувание е собственик и управлява радио Pacifica, събуждащо се от своето раждане със социалистично-марксистката реторика на класовата война и омразата към капитализма.

Група за финансиране на мира и сигурността: Това е сдружение от повече от 60 фондации, които дават пари за леви антивоенни и екологични каузи. Нейните членове са склонни да изобразяват Америка като главен източник на международни конфликти, унищожаване на околната среда и икономически неравенства.

Фонд за развитие на мира: Съгласно изчислението на PDF, САЩ се нуждаят от мащабен преглед на своите социални и икономически институции. "Напоследък", обяснява PDF, "станахме свидетели на негативните ефекти на неолиберализма и глобализацията на капитализма, деиндустриализацията на САЩ и нарастващата пропаст между богатите и бедните ..."

Хората за американския начин: Тази група се противопоставя на Патриотичния закон, антитерористичните мерки като цяло и предполагаемо нарастващото влияние на „религиозната десница“.

Хората, които подобряват общностите чрез организиране : Тази група използва тактики за организиране на стил Алински, за да промотира доктрините на религиозната левица.

Лекари за правата на човека: Тази група е избирателно и непропорционално критична към Съединените щати и Израел в своите осъждания за нарушаване на правата на човека.

Лекари за социална отговорност: Това е анти-американска военна организация, която също приема принципите на радикалния екологизъм.

Планирано родителство: Тази група е най-големият доставчик на аборти в Съединените щати и се застъпва за финансиране на аборти по искане на данъкоплатци.

Фонд Plowshares: Тази публична фондация за отпускане на безвъзмездни средства се противопоставя на развитието на американската система за противоракетна отбрана и допринася за много организации, които са силно критични към външната политика на САЩ и военните начинания.

Подгответе се в Ню Йорк: Тази група подкрепи предложеното изграждане на мюсюлманско читалище в близост до земната нула в долния Манхатън - проект, известен като инициативата на Кордоба, ръководен от имама Фейсал Абдул Рауф.

Президентски проект за климатични действия: Мисията на PCAP е да създаде нова икономика на 21 век, напълно без въглерод и основана до голяма степен на възобновяема енергия. Ключов съветник на организацията е революционният комунист Ван Джоунс.

Проект за мораториум в затворите: Тази инициатива е създадена през 1995 г. с изричната цел да работи за премахването на всички затвори в САЩ и освобождаването на всички затворници. Изхождайки от предположението, че лишаването от свобода никога не е подходящо средство за справяне с престъпността, той счита присъщите неравенства на американското общество в основата на всяко престъпно поведение.

Комитет за прогресивна промяна: Тази организация работи „за избиране на смели прогресивни кандидати във федералната служба и за подпомагане на [тях] и техните кампании да спестят пари, да работят по-интелигентни и да печелят по-често.“ Мрежа на прогресивните държави: Мисията на PSN е да „приема прогресивно законодателство във всички петдесет държави чрез предоставяне на координирани инструменти за научни изследвания и стратегическо застъпничество на законодателите на напредъка на мисълта. “

Проект Гласуване: Това е групата за мобилизиране на избиратели на финансирания от Сорос ACORN. Устойчивият модел на беззаконие и корупция е последван от дейностите ACORN / Project Vote през годините.
Pro Publica: Твърдяйки, че „разследващата журналистика е изложена на риск“, тази група има за цел да отстрани тази празнина в публикуването на новини чрез „излагане [злоупотреба] с злоупотреби с власт и предателства на общественото доверие от страна на правителството, бизнеса и други институции, използвайки моралното сила на разследващата журналистика, която да стимулира реформите чрез трайно прожектиране на неправомерни действия. "

Фонд „Протей“: Тази фондация насочва своята филантропия към редица радикални леви организации.

Фондация Public Citizen: Public Citizen търси засилена държавна намеса и съдебни спорове срещу корпорации - практика, основана на идеята, че американските корпорации, подобно на капиталистическата система, в която са част, са по своята същност склонни към корупция.

Център за обществено правосъдие : Разглеждайки Америка като нация, преобладаваща с несправедливост и дискриминация, тази организация се ангажира със застъпничество в законодателството и политиката, за да насърчава „системни промени за лишените от свобода“.

Възстановете и подновете Америка сега (известна още като Unity "09): оглавявана от MoveOn.org и ръководена от дългогодишната активистка Хедър Бут, тази коалиция беше сформирана, за да улесни преминаването на "историческия" бюджет на президента Обама в размер на 3,5 трилиона долара за финансовата 2010 година.

Res Publica : Като се стреми да разшири крайните леви програми на места по целия свят, RP се специализира в „Електронно застъпничество“ или изграждане на уеб базирани движения.

Проект на държавния секретар: Този проект е стартиран през юли 2006 г. като независима организация „527“, посветена на подпомагането на демократите да бъдат избрани на длъжност на държавния секретар в избрани щати или на биткойн, щати.

Проект за присъда : Като се има предвид, че моделите на присъди за затвор са расово дискриминационни, тази инициатива се застъпва за правото на глас на престъпниците.

Лидерство в социалната справедливост: Тази организация се стреми да превърне една уж неравна Америка в „справедливо общество“ чрез „обновено социално-справедливо движение“.

Демократическата партия в сянка: Това е развита мрежа от активистки групи с нестопанска цел, организирани от Джордж Сорос и други, за да мобилизират ресурси - пари, дискове за гласуване, рекламна кампания и политически инициативи - за избор на демократични кандидати и ръководство на Демократическа партия вляво.

Пришелници: Това евангелско християнско служение проповядва радикална лява политика. През 80-те години той подкрепяше комунистическата революция в Централна Америка и наказваше политиците на САЩ за склонността им „да приемат най-лошото за своите съветски колеги.“ Съвсем наскоро престоларите се заеха с причината за екологичния активизъм и се противопоставиха на реформата на благосъстоянието като „ средно одухотворен републикански дневен ред “и мотивира защита на утвърдителни действия.

Южен център по право на бедността: Тази организация следи дейността на т.нар. „Групи за омраза“ в Съединените щати. Преувеличава разпространението на белия расизъм, насочен срещу американските малцинства.

Държавни гласове : Тази коалиция помага на независимите местни активистки групи в 22 щата да работят съвместно целогодишно, за да увеличат максимално въздействието на своите усилия.

Говорещ преход: Това беше двуседмичен проект, стартиран в началото на ноември 2013 г., за да „помогне за оформянето на прехода“ към кметството за новоизбрания кмет на Ню Йорк, Бил де Блазио.

Помислете напредъка: Този интернет блог „ежедневно се отблъсква“ от собствената си сметка срещу консервативните си цели и се стреми да трансформира „прогресивните идеи в политика чрез комуникации за бърза реакция, законодателни действия, организиране и застъпничество на местно ниво и партньорство с други прогресивни лидери в цялата страна и по света. "

Thunder Road Group: Тази политическа консултация, в създаването на която Сорос има ръка, координира стратегията за Медийния фонд, America Coming Together и America Votes.
Фондация за приливи и отливи: Приливите и отливите са основен финансист на радикалната левица.

Американска изследователска група за обществен интерес : Това е чадърната организация на студентски групи, които поддържат програмите на левичарите.

Универсална мрежа за действие в областта на здравеопазването: Тази организация поддържа система за здравеопазване с един платец, контролирана от федералното правителство.

Градски институт: Тази изследователска организация подкрепя социализираната медицина, разширяването на федералната бюрокрация по отношение на благосъстоянието и повишаването на данъците за по-високи доходи.

Американски образователен фонд: USAction изброява своите приоритети като: „борба с програмата на десните крила“; „Изграждане на основна политическа сила“; спечелване на „социална, расова и икономическа справедливост за всички“; подкрепа на система от социализирана медицина, финансирана от данъкоплатците; отмяна на „безразсъдното намаляване на данъци за милионери и корпорации“, което предпазва „богатите“ от изплащане на „справедливия им дял“; застъпничество за „регулиране на корпоративни злоупотреби за потребителите и околната среда“ „Засилване на прогресивните гласове по местни, държавни и национални въпроси“; и да работим за „регистриране, образование и излизане от вота ... [за] подпомагане на прогресистите да бъдат избирани на всички нива на управление.“

Voto Latino : Тази група се стреми да мобилизира латиноамериканците, за да станат регистрирани избиратели и политически активисти.

Ние сме Америка Алианс: Тази коалиция насърчава "засиленото гражданско участие на имигрантите" в американския политически процес.

Партия на работни семейства: Израстване на социалистическата Нова партия, WFP се стреми да помогне на Демократическата партия в ляво.

Световна организация срещу изтезанията : Тази коалиция работи в тясно сътрудничество с групи, осъждащи израелските мерки за сигурност срещу палестинския тероризъм.

Световният офис на YWCA, Швейцария: YWCA се противопоставя на образованието за въздържание; подкрепя универсалния достъп до аборти, финансирани от данъкоплатци при поискване; и се противопоставя на училищните ваучери.

„Вторични“ или „Косвени“ съдружници на мрежата на Джордж Сорос

В допълнение към организациите, които се финансират директно от Джордж Сорос и неговия Институт за отворено общество (OSI), има и много „вторични“ или „косвени“ филиали на мрежата на Сорос. Те включват организации, които не получават пряко финансиране от Soros и OSI, но които се финансират от една или повече организации, които го правят. -Д-Р. Rich Swier

За целия списък на второстепенните групи, свързани с Джордж Сорос, отидете ТУК




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39919655
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31038
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930