Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.12.2017 19:36 - Ционисткият план Калерги за унищожаване на бялата раса
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 4681 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 СБОГОМ ЕВРОПА

Нашата раса е раса на майстори. Ние сме богове на тази планета. Ние сме толкова различни от по-низшите раси, колкото те се различават от насекомите. В действителност, в сравнение с нашата раса, другите раси са зверове и животни като цяло.  Нашата желязна тояга е нашия водещ закон.

Колкото и странно да е, тези думи не принадлежат на Адолф Хитлер, а са казани от  един евреин – Менахем Бегин, министър-председател на Израел от 1977г до 1983г. на едно заседание на Кнесета, парламета на Израел.

Освен това, този “добър човек” спечели Нобеловата награда за мир през 1978 г. Ние трябва да помним, че също така беше присъдена същата награда на президента на единствената страна, която е в постоянна война някъде по света-САЩ, факт, който красноречиво говори за истинската същност на Нобеловата награда, а не онова, което се говори за нея.

Планът Калерги, разработен през 1923 г. има много общо с предходния текст и това, може да проверите по-долу.

“ЧОВЕКЪТ ОТ БЪДЕЩЕТО ЩЕ БЪДЕ МЕЛЕЗ”

ПЛАНЪТ КАЛЕРГИ

Планът Калерги е план за геноцид, разработен през 1923 г. от мелеза Richard Nikolaus Coudenhove-Kalergi. 

СТАРТИРАНЕ НА ПЛАНА КАЛЕРГИ

Според новите икономически стандарти и глобализацията, икономическата инвазия вече се е случвала много пъти и правителствата нямат намерение да я отхвърлят, колкото и голяма и задълбочена да стават тя. И в същото време насърчават расово кръстосване с цел постигане на изтреблението на бялата раса в света. Това не става в Азия, Африка или в страни, където няма инвазия на емигранти, това се случва само в бели страни. Инвазията, преоблечена като напредък, благотворителност, хуманизъм, братство, социална справедливост, равенство и др.,  е престъпен и безмилостен план да се унищожи Европа.

ЕСЕНЦИЯТА НА ПЛАНА

Според първите писмени манифести, издадени между 1923 и 1925 г., в  Плана Калерги се предвижда евреите дадойдат на власт първо в Европа, а  след това в световен мащаб. Планът се базира на утопичната представа на еврейския расизъм, отнасяща се до “най-висшата раса-евреи” (Herrenrasse). Herrenrasse, израз, използван от Адолф Хитлер за описване на арийската раса, е използван също и от  Richard Nikolaus Coudenhove-Kalergi, с цел да се затвъри на еврейския суверенитет в Европа и по света. Също така терминът “еврейска благородна раса” се използва постоянно. С цел създаването на тази еврейска империя, Планът Калерги се обявява за премахване на правото на самоопределение и последващо обезличаване на народите посредством масова миграция или заради вътрешно раздробяване чрез сепаратистки движения.

Пример могат да бъдат “етническите” каталонски или баски форми на сепаратизъм. За да може Европа да да се управлява от евреи, стремежът е населението да се превърне смесени народи от расово еднородни групи от мелези, получени при пълно смесване на расите. На тези мелези се приписват всякакви на нисши човешки качества като жестокост, подлост и т.н., като тези качества трябва да се създадат преднамерено и са от съществено значение за осигуряване на превъзходството на евреите. Много преди Хитлер, Richard Nikolaus Coudenhove-Kalergi е споделял виждането си за висока степен да духовност и интелигентност на бялата раса, особено на скандинавската подраса, но, за разлика от Хитлер, не се е стремил към нейното издигане, запазване и укрепване, а е искал нейната гибел. Поради тази причина, Планът Калерги се стреми към смесване на расите, защото в мелезите се елиминират талантите и специфичните най-добри характеристики на която и да е чиста раса. В Плана, единствено на мелезите е дадена положителна оценка, защото те могат лесно да бъдат манипулирани, за да  може юдеите да дойдат на власт .

Днес, ние откриваме друга дума в американските медии, когато става дума за колонизиране на Афганистан и Ирак,  един друг, от многото признаци, които показват какви семена са покарали от плана Калерги. Терминът “Nationbuilding” означава нещо като изкуствено създаване на националности от ръцете на човека. Ако разгледаме идеите, залегнали в плана Калерги, отнасящи до смесването на кръвта на хората от различни раси, ще намерим големи познания, свързани с развитието и размножаването на расите, като те в някои пунктове съвпадат удивително точно с изследванията на Дарвин, а след това и с непреработените расови теории на Третия райх. Съвременната генетика, представена основно от страна на Израел, която може да различи чрез ДНК анализ евреите от техните братовчеди-арабите, потвърждава знанията застъпени в Плана Калерги, но без да е в състояние да изясни произхода на тази мъдрост.

РИЧАРД  НИКОЛАУС  КОУДЕНХОВ-КАЛЕРГИ

Richard Nikolaus Eijiro Graf Coudenhove-Kalergi /роден в Токио на 16.11.1894 –  и починал  в Schruns,Vorarlberg, Австрия на  27.06.1972/ е един австрийски-японски политически и геополитически деец, който през 1923 г. публикува манифест наречен “Pan-Europа”, с който се полагат основите  на Международния Паневропейски съюз, а заедно с него и на Движението Pan-Еuropa. Това е предисторията на Европа от Маастрихт и на Европейския съюз

Калерги създаде понятието “Пан-Европа” и “Пан-Европейски” в смисъл на “Обединението на всички европейски нации в рамките на една държава”. Допълнителната цел на  плана е  етническо трансформиране на Европа чрез интегриране на различни раси и култури, които са чужди на континента, като по този начин се образува една космополитна, мултикултурна смесена раса.

Син на  австро-унгарския дипломат конд Heinrich Coudenhove-Kalergi (автор на книгата “Идиосинкразия на антиземитизма”)  и на японката Mitsu Aoyama, той получава докторска степен по философия от Университета във Виена и работи като журналист и редактор в списание “Пан-Европа”. Признат е за основател на първото общонародно движение за Обединена Европа.

След манифеста, издаден през 1923 г., той публикува най-важната си работа на тема “Борбата за Пан-Европа” (1925-1928) в три тома. Неговите идеи  повлияват на Аристид Бриан в речта му пред форума “Общество на народите” на 8-ми септември, 1929. След анексията на Австрия към Германия, Калерги избягва във Франция през 1938 г., а след това в Съединените щати през 1940 година. Там преподава в университета в Ню Йорк до 1945 г., когато отново се връща във Франция. В САЩ публикува своя труд “Кръстоносния поход за Пан-Европа” през 1944 година.

След завръщането си във Франция, той основава Европейския Парламентарен Съюз. На конгрес на Съюза през 1947 г. (8 – 12 септември), е защитавал идеята, че създаването на голям пазар, със стабилна валута (Euro), е правилното средство за Европа, за да възстанови своя потенциал и да заеме мястото,  която съответства сред нациите.

През 1950 г. Coudenhove-Kalergi  е първият човек получил наградата “Карл Велики”, присъдена му в германския град Аахен, за това че “допринесъл за разпостраняване и утвърждаване на идеята за Обединена Европа и мира.” Произходът на тази премия е с начало 19 декември 1949 г., когато един търговец от град Аахен, д-р Kurt Pfeiffer , основава културен кръг с името на “Crown Legentium Aquensis”, предназначен за насърчаване на диалога между политици, учени и културни дейци от цяла Европа. След това обявява създаването на премия на името на император Карл Велики, живял през осми век, който е живял в резиденцията си в Аахен.

Тази награда му е присъдена на принос,  оценен като “разбиране и развитие” на обществото в Западна Европа, а също и в услуга на “човечността” и “световния мир”. За получване на наградата, претендента е трябвало да има принос в областта на литературата, науката, икономиката или политиката. Неговото награждаване се е провело в Залата за Коронации в сградата на общината  в  град Аахен, след което е имало три речи, едната от кмета на града, другата е похвала от специален гост и третата-от получателя на наградата. Името на наградата не е случайно, тъй като повечето представители на Европейския Елит,  както и политици и много актьори са евреи, потомци на император Карл Велики. Сред удостоените с наградата са Конрад Аденауер,  Уинстън Чърчил, Пол Херни Спаак, Робърт Шуман, Салвадор де Мадариага, Хуан Карлос I, Хенри Кисинджър, Франсоа Митеран, Хелмут Кол, Роджър Шутц, Фелипе Гонзалес Маркес, Тони Блеър, Бил Клинтън, Валери Жискар д’Естен, Йоан-Павел II, Жан-Клод Юнкер, Хавиер Солана, Ангела Меркел, Жан-Клод Трише, Волфганг Шойбле.

image

Знамето на движението Пан-Европа. Напомнят ли ви за нещо кръста и звездите?

Калерги беше начело на заговор, който заплашваше поминъка на народите на Европа. Още през 1923 г. и преди своите братя, масоните, тази тъмна личност обяви, че Европа ще бъде доминирана от “аристократичната еврейска раса”. За тази цел, европейците трябва да се “кръстосат” с черните и азиатците така, сякаш става дума за животни. Чрез тази “кръстоска”,  Coudenhove-Kalergi е очаквал да се постигне човешко същество от по-нисък клас, без характер и лесно за управление от страна на държавата. Сред най-ранните му последователи намираме чехословашките политици Tomбš Masaryk   и Edvard Beneš, както и банкера Макс Варбург, който е станал спонсор с първите 60 000 марки.

Австрийският канцлер  Monsignore Ignaz Seipel, а по-късно и австрийският президент Karl Renner, са първите председатели на движението “Пан-Европа”. Калерги е посочвал също, че висши френски политици подкрепят негово предложение за потискане на немския реваншизъм. По този начин френският министър-председател  Edouard Herriot и неговото правителство, като британските лидерите на всички политически формации и включително редактора на  в.”Times”, Noel Baker, попадат в машинациите на заговора. Накрая, дори успява да привлече към своята кауза и Уинстън Чърчил.

През 1926 г. Калерги изнася някои лекции от Съединените щати и убеждава американската общественост във важността на план си за еврейска Европа.

Тук ние виждаме двама нови негови последователи: френския външен министър, Aristide Briand  и германският канцлер Stresemann. През същата година, но малко по-късно става чешкия геноцид с 300000 судетските немци, а Едвард Бенеш, е назначен за почетен председател. В този момент, почти непознат, Калерги също преговаря с Мусолини за ограничаване правото на самоопределение на австрийците и по-нататъшно насърчаване на победоносните народи през Първата световна война, но не успява в това.

От дългия списък на най-популярните политици на ХХ век , ние трябва да обърнем особено внимание на Конрад Аденауер, на бившия испански министър на правосъдието Риос,  както и на Джон Фостър Дълес (USA). Без да се спазват основните принципи на демокрацията и с помощта на вестниците “Ню Йорк Таймс” и “Ню Йорк Хералд Трибюн”, Калерги представя плана си на Конгреса на САЩ. Презрението му към принципа на народно управление се вижда ясно от една негова фраза през 1966 г., която е в стила на неговата следвоенна дейност: “През следващите пет години  Паневропейското движение, ще преследва основно тази цел: чрез мобилизиране на парламентите на отделните държави, да се принудят правителствата да изградят Pan-Еuropa”. С помощта на Робер Шуман, френският министър на външните работи, Калерги успява да изземе от управниците на германския народ контрола над производството на стомана, желязо и въглища и да постави тези немски индустрии над националния  суверенитет на Германия. Тогава се появяват и други имена: Degasperi , предателят, унищожил самоуправлението на Южен Тирол и Пол-Анри Спаак , белгийският лидер на социалистите, който се преструвал, че искат да бъде сключен мир между французи и германци с посредничеството на наследниците на Клемансо-идеологът измислил плана за Версайския геноцид.

През 20-те години на 20 век,  основния цвят на знамето на Европейския съюз е син. Калерги има водеща роля в създаването на мултикултурна Европа и ограничаването на изпълнителните  функции на парламентите и правителства на отделните европейски държави. Това е очевидно и до днес и се изразява в издаването на “Наградата Куденхов- Калерги ” на канцлерът Хелмут Кол, като  форма на благодарност отдавана към следовниците на този план, а така също и като похвала и ласкателството към вдиния масон и европолитик, министър-председателя на Люксембург- Жан-Клод Юнкер.

Калерги се е обявил в подкрепа на “пацифизма”, който изисква мир между народите, но същия този мир допуска  насилие от страна на еврейската власт. Единственото, което е направил е да подкрепи една декларация за равенство на хората пред закона,  но това е били така, само докато тогавашната съдебна система бъде премахната. Тогава той нарича това премахване “несправедливо отстраняване на неравенството”, което е фарс. Завземането на властта от страна на “еврейската благородна раса” се постига именно благодарение на “равенството на расите”. След това, евреите консолидират своя  суверенитет спрямо неевреите, наричайки така получената разклика с името “справедливо неравенството”.

Също така те не обичат законите и клаузите, които защитават някоя отделна страна, както и изискванията, свързани с това, когато става въпрос за атака на суверинетат и независмото положение на другите хора. Калерги  е обявавал, че хората не могат да управляват сами себе си и следователно трябва да бъде обявен за Новия Световен Ред. С глобалното премахване на реалната истинска демокрацията в смисъла на тази дума, евреите  казват ,че имат за цел да донесат мир, култура и храна за цялото човечество, което е очевидна измама. Курса към “щастлив живот” на човечеството можел да бъде воден от тази “благородна еврейската раса.”, според Плана Калерги. Той се е хвалел, че евреите са лидерите на социализма, комунизма и капитализма, с което потвърждава мнението на нацистите и фашистите по същия този въпрос.

Голямото еврейското влияние в американското правителство или разузнавателни служби е лесно да се провери. По този начин, 37% от членовете на НКВД (съветската тайна полиция) са принадлежали към еврейската етническа принадлежност, особено в случая сред висшето командване, въпреки че, като цяло в тези идеологии, евреите са били малцинство. След като той предложил плана си и се похвалил пред еврейските лидери за него,  в рамките на комунистическите държави, болшевиките са убили милиони политически врагове. Плана е предвиждал да се концентрират в ръцете на “еврейската висша раса”  –   “барут, злато и мастило”. Тези ключови думи се появяват много преди  Хитлер да излезе на световната политическа сцена. Като цяло, тези думи потвърждават еврейската жажда за власт, тъй като до тогава  е имало само оплаквания срещу антисемитите. Сега нека да проверим, доколко неговите планове са били реализирани.

image

В момента на бялата раса е едва 8% от населението на света, от които 2-3% са жените в детеродна възраст. Без да се взема под внимание насърчаването на абортите, година след година бялата раса става все по малобройна и изчезва.

14 април 2003 г. в Хофбург, Виена, се срещнаха бившия германски канцлер Хелмут Кол-носител на Ордена Калерги  и Ото фон Хабсбург, за да отпразнуват заедно осемдесетата годишнина на движението “Пан-Европа”, основана от Richard Kalergi .Ото фон Хабсбург, ръководител на династията на Хабсбургите до 1 януари 2007 г.,  стана почетен президент на Международния паневропейски съюз след  Coudenhove- Kalergi, който носеше тази титла до смърт си през 1973 година. Последният президент на Европейския съюз от 2004 г. – Alain Terrenoires е директор на Пан- Европейския съюз във Франция. Съюзът има няколко клона в много европейски страни, а неговия секретариат се намира в Мюнхен.

Някои известни членове на Движението “Pan Еuropa” са Алберт Айнщайн, Зигмунд Фройд, Tомас Ман, Франц Верфел, Салвадор де Мадариага, Шарл де Гол, Аристид Бриан, Конрад Аденауер, Франц Йозеф Щраус, Бруно Крайски и Жорж Помпиду. То е забранено нацистите в Германия през 1933 г. и отново е легализирано след Втората световна война. Тогава един малък откъс, събрал най-важните идеи на Плана Калерги.

Barbara Lerner Spectre има една-единствена цел- унищожението на бялата раса

Barbara Lerner Spectre (родена 1942)  е еврейка родена в САЩ, която подема една расова кампания срещу шведите в частност и европейците като цяло, с цел насърчаване на културното многообразие и демографския геноцид.

Действия срещу Европа

Тя е ревностен активист  на ционисткия  расов шовинизъм. Барбара е лидерът на “Пайдея”, Европейския институт за еврейски изследвания в Швеция, организация, финансирана от правителството на Швеция и фондация Валенберг за насърчаване на еврейската идеология сред неевреите/гои/. Този институт е част от организация, наречена “Единна Швеция”, която управлява и насърчава културното многообразие (културен марксизъм) срещу европейците в собствената им родина.

В едно интервю тя казва:

“Мисля, че има възраждане на антисемитизма в този момент в историята. Европа все още не се е научила как да бъде мултикултурна и мисля, че ние, евреите, ще бъдем част от старта на тази трансформация, която трябва да се случи. Европа няма да бъде монолитна общество, както беше в миналия век. Евреите ще бъдат в средата на всичко това. В Европа ще стартира масивна трансформация. Сега навлизаме във време на мултикултурен режим и евреите ще бъдат гледани с негодувание, заради нашата лидерска роля. Но без тази водеща роля и без това преобразуване, Европа няма да оцелее.”

Евреите открито признават “водеща си роля” по въпросите, които преобразяват Европа етнически чрез мултикултурата, водейки белите европейци към изчезване. Те искат да се сложи край на генетичното наследство, наследствеността и расовата хармония в Европа, като заявяват, че  без тяхната намеса “Европа няма да оцелее.” В същото време яростно защитават генетичното и културно наследство на евреите и Израел, отхвърляйки за себе си условията, които самите те налагат на други нации.

Пример за това е двойния стандарт на  медиите, контролирани от евреите е насърчаването на отворени граници едновременно с инвазията на имигрантт. В същото време, има и други медии само за евреи, (както в Испания има списанието за хомосексуалисти). Евреите в тези специализирани медии, проповядват срещу неевреите в Израел и денонсира браковете на евреите с неевреи, за да се запази “еврейската раса” както в Израел, подкрепяйки съществуващата забрана за брак в Израел на евреите с не-евреи и др.

ДВИЖЕНИЕТО НА РАДИКАЛНИЯ ХОМОСЕКСУАЛИЗЪМ

Мой сънародник, живеещ в Колорадо, в своя блог проследява еврейския характер на хомосексуалната мафия, перверзия, която е интегрирана в общия поток и е наводнила с нашите ученици с лъжлива информация за радостите, които дават содомията и анонимните сексуални срещи. Тъжната реалност е, че много хора се намират в крайно невежество относни въпроса колко добре е организирано радикалното лоби на содомитите.

е проникнало в нашите училища и бавно пропълзява със своята пропаганда в учебния план на малките момчета /”Това лоби”пропълзява в учебния план, не самостоятелно, а като част от стратегията на Световното Юдейство/*, отначало на ниво детска градина, а след това продължава през гимназията. Трябва да знаете и  да се уверите, че промиването на мозъците на младите хора  става постоянно. Това не е случайност.

Както при всяка друга подобна програма, тази също е насочена като куршум в сърцето на Бялата цивилизация. Тази програма не произхожда от бялата раса, а е стартирана и поддържана сред Бялата раса от “скитащите хора”, от “избрания народ” – диаспората на евреите от цяла Европа. Всякакви евреи – много от тях марксисти, социалисти, комунисти, интернационалисти и глобалисти, всички те са радикално настроени. Тези фанатизирани евреи не идват при нас като “светлина за народите”, а като разрушители, като подривни нарушители с цел да изхвърлят фекалиите си върху всичко, което е скъпо на белите хора, в буквален и преносен смисъл. Сега тяхната дейност е в пиков момент.

Нашите проучвания показват, че правителствата на социалистите по света плащат огромни дивиденти, за да  правят реклама и да  създават постоянни работни места специално за хомосексуалните мъже и жени,  като изтъкват, че така създадените работни места за тези хора, са “панацея” за нашите икономики.   По-голямата част от подрастващите в Съединените щати имат много по-положително становище относно хомосексуалистите, отколкото някога са имали техните родители или баби и дядовци. Но това е еврейския стил:

“Измийте мозъка, направете пропаганда и след това привлечете новобранци за  служители, когато вече са болни в главата!”

Но когато еврейски гей организации се опитват да индоктринират сексуално объркани млади хора в гей стил, тогава изглежда, че въпросите с хомосексуализма се заместват с понятия като “толерантност” или “разнообразие”. Това е опит да се разбие “традиционното семейство”, което е основата на оцеляването на Бялата раса на Запад.

Въпреки че не всички хомосексуалисти са с еврейски произход, техните лидери със сигурност са евреи. Безспорно е вярно, че много не-евреи, които участват в този вид ляв активизъм не са наясно с еврейските и ционистки корените на идеите, които сами разпространяват, опитвайки да комуникират с обществеността от една шикозна, напудрена и кичозна социална позиция. Но някои пехотинци на “розовата мафия” придават смелост на политическите победи на фракциите и лобитата, към които принадлежат. Като декларират нагло перверзните си позиции, и с техните изяви създават извратена и опасна атмосфера в обществото, претворявайки на дело истинските цели на евреите. Хомосексуалния лунатик Майкъл Суифт публикува следната арогантна декларация:

“Ще разпостраним содомията сред вашите синове … Ще ги съблазняваме и содомизираме във вашите училища, във вашите общежития, във вашите физкултурни салони, в съблекалните им, във вашите спортни зали, във вашите частни училища, в техните младежки групи… навсякъде, където има мъже, заедно. Вашите деца ще станат наши сървъри и ще следва инструкциите ни. Те ще се моделират според нашия имидж. Всички закони, забраняващи хомосексуализма, ще бъдат  оттеглени. Вместо това, ще бъдат приети закони, които подпомагат разпространението на секс между мъже. Всички хомосексуалисти трябва да се изправят заедно като братя, ние трябва да бъдем обединени артистично, философски, социално, политически и икономически. Ще триумфираме само когато покажем истинското си лице на  нашия опорочен хетеросексуални враг. “

Майкъл Суифт – “Гей Революцията”.

Това изказване, направено с мегафон, показва като цяло степента на разпространение и занижен контрол над педофилията и сексуалното насилие срещу деца от безсрамната политическа армия от перверзници, които експлоатират и содомизират нашите момчета. То също показва тенденциите за увеличаващото се промиване на мозъци с ново ниво на интензивност тип “Портокал с часовников механизъм”. Но най-вече това е атака на традиционното семейно ядро, състоящо се от един мъж и една жена. Това е опит за извличане на децата от мъжки пол от тази среда, с цел тя да се замени със содомия, болести и психични разстройства. Това е същото нещо, което евреите се опитаха да въведат в Русия в началото на ХХ век, за да отслабят и феминизират руските мъже и да я направят такава, чe те по-трудно да се противопоставят на юдео-болшевишката власт. Това решение произлиза от дъното на ада.

Евреите консолидират усилията си, за да достигнат до точката, в която обвиненията в  “хомофобия” ще са равносилни с обвиненията “анти-семитски” и “расистки”. Препотвърждаваме: тези усилия са насочени срещу не-еврейската Бяла раса, с цел да бъде отслабени нейните традиционни навици и традиции, за да стане, в последствие,възможно налагането на абсолютната власт на евреите, в световен мащаб.  Ние виждаме нашите държавни училища в едно объркано и срамно състояние, лишени от правилата на здравия разум. Защо? Главното е, за да могат тези учебни заведения да бъдат лесно достъпни за гей отпадъците. В момента хомосексуалните организации са получили картбланш от правителствата да разпространяват информация и съобщения за прокламиране на гей-семействата сред юноши и деца, които нямат опит в живота и не са в състояние да противодействат на заболяванията, които тези перверзници подават от врата, до врата.

Законодателството, целящо прикриване на “речта на омразата” и “престъпления от омраза” сега твърдо се трансормира в закони, подкрепящи силно въоръжаването на евреите в цяла Европа и в Канада, уж за борба с омразата и антисемитизма, но всъщност за законодателство, прилагано с цел, да се защити  еврейския Елит от всички неудобства около разкриването на истината за техните крайни цели. Сегашното законодателство на белите държави се използва  не само под формата на чук срещу предполагаемите анти-семитски “неонацисти” елементи, но и срещу субектите  “отричащи Холокоста” по един много избирателен начин. Това законодателство в момента е преднамерено и специално конструирано и създадено, като запазена марка срещу някои бели европейци,  които изразяват на глас, твърде шумно и открито  опасностите от армията хомосексуалисти и содомити-марксисти, който сега парадират из нашите училища, нашите улици и дори в някои събития с по-либерален характер. По този начин става реализирането на мечтите на еврейския радикален елит, забавян до сега чрез “дългия път през институциите “.

Много от протестиращите умопомрачени гейове от “Gay Pride”, облечени в дрехи на противоположния пол и други фетиши, дори не осъзнават, че те са само на едно малко зъбно колелце в  ционисткото колело, който сега дърпа конците на всички традиции на нациите. Те не осъзнават, че са пионки в една по-голяма фронтална атака против белите хора и белите семейства по целия свят. Но тези демонстрации и гей паради са отново това, което еврейските расисти искат. Повечето млади хора не се замислят и не се интересуват, че хомосексуалния начин на живот означава намаление на родените бели деца. Това се обяснява в подробности един трик  еврейския Елит и неговата цел да намали численноста на белите хора, а заедно с това и нашата възможност за съпротивителна сила срещу еврейското влияние и крайната му цел-господстване на евреите над всички други хора.

Сред всички аспекти на плановете на евреите, има една централна тема. Те налагат разстройство, социални болести, дегенерация и смърт чрез постоянното приемане на произволни закони. Посредством прозаични отчети с безкрайни повторения, клеветнически кампании, демонизирани кампании в медиите, агитиращи брошури, говорене в стил “Оруел”, непрестанна индоктриниранизация на извратени перверзни теории и друга ционистка пропаганда, те целят да създадат малодушен характер сред не-еврейските бяло население, като го приобщят към идеите си, заставяйки го да се приобщи към теориите на ционисткия Елит.

На повечето малцинства са дава сигнал, когато става въпрос за “преобразуване”, но евреите знаят много добре, че белите хора могат да бъдат много непокорни така както например те са били в Унгария и на много други места, където юдеите са се опитвали да убиват живота и да глътнат на една хапка цели общества. Белите хора, белите европейци и белите американци, са не по-малко борбени срещу еврейското превъзпитание, отколкото други раси и не по-слаба е съпротивата им спрямо провежданата бомбардировка в техните умствени хоризонти. Това може би е единствената ни надежда. Способността ни и нашата воля да се борим все още не са напълно атрофирали, въпреки че са отслабени и често почти унищожавани.

Ние, белите хора, ние трябва да изберем живота над смъртта. Ние трябва да жертваме всичко, което означава, репутация, препитание и дори самите ни живот, ако е необходимо, за да се гарантира бъдещето ни оцеляване като хора място на този самотен къс синя скала, която е Земята. Ние имаме уникален враг в света. И този враг е избрал бялата раса да изчезне, да бъде унищожена до пълно отстраняване. Те са ни избрали , защото ние сме единствената раса в семейството на човечеството, достатъчно умна, за да се противопостави на неговите месиански проекти за господство и поробване на всички народи. В свещените книги на този наш враг са обещани утопии, където “гоите” служат в краката на “благородните евреи” и раболепно се поклоня пред “господстваща раса”, за каквато се мислят те. Те очакват техния еврейски Месия, който щял да смаже неевреите под петата си, така че след това “гоите”да служат на “избраните” .

Казваме “Достатъчно, повече-не!”. Еврейските расисти са ни заробвали достатъчно дълго. Те са унищожавали нашето наследство, нашите общества и нашите несравними постижения достатъчно дълго. Докато все още имаме дъх и преди да сме впопаднали в тотално робство, преди мускулите ни да са отслабени напълно и волята ни превърната в прах, докато частите на нашите тела и умове са гъвкави и жилави, трябва да се борим. Ние не трябва да се отказваме от борбата, защото истината все още трябва да бъде демонстрирана сред нашите братя и сестри. Не трябва да се губим в примамливата песен на уеднаквяването, на културното многообразие, на колективизма и на интернационализма. Времето ни изтича  и светлината намалява. Не позволявайте и позволявайте да изчезне напълно.

МАСОВ ГЕНОЦИД НАД БЯЛАТА РАСА 

 

Известния сегашен процес, познат като геноцид срещу бялата раса, е планиран демографски процес, който има за цел да се намали или премахне бялото население на света. Геноцидът срещу бялата раса, който е напълно спокоен и тих, се прави чрез политики и социално инженерство, водещи до намаляване или премахване на бялата раса. Спадът в раждаемостта, легализация на абортите като практика в голям мащаб, феминизъм, приемане на хомосексуализма, масовата имиграция от не-бели хора към бели държави като тест за планираната инвазия и въоръжена съпротива, насърчаване на културното многообразие и расов микс, са условия, които сериозно намалиха процента на бялото население от последните десетилетия. Това доведе до сериозна демографска и етнографска криза.

Това престъпление се наказва с международна конвенция на ООН,  определено като геноцид, т.е. всеки опит за премахване на цяла или част от една етническа група.  Няма нужда да се насилие, тъй като расовия микс води до изчезване  на групата на бялата раса.Геноцид означава всяко от следните действия, извършвани с цел да се унищожи изцяло или частично която и да е национална, етническа, расова или религиозна група:

а) умъртвяване на членовете на групата.

б) причиняване на сериозни телесни или душевни повреди на членовете на групата.

в) умишлено налагане на групата на условия на живот, целящи физическото му унищожаване изцяло или отчасти.

г) налагането на мерки за предотвратяване раждаемостта в рамките на групата.

д) насилствено прехвърляне на деца от групата на друга група.

“Конвенция за преследване и наказване на престъплението геноцид, ООН, член 2, 1948”

image

Демографската криза

За една страна по-важно е състава и разпространението на човешкия капитал, а не нейните суровини или  тяхното качество и количество. Всички аспекти на една нация- икономиката, културата , производителност , политика, външни работи и др, в крайна сметка разчитат на жените да раждат деца. Когато това не става, всичко друго се проваля. Така всички общества, на които не се гарантира съществуването на биологичния субстрат, умират. Едно общество може да оцелее при война, глад, мор, суша или природно бедствие, но не може да оцелее при промяна в  генетичния код.

Ако една икономическа система е в криза, ако бедствие разрушава един град или политически режим пада, всичко, което може да се определи като нещастие и зло за една страна е преодолимо, но не и деформации в генетиката на народа на тази страна. Манталитета, характера, самоличността на народа се намират в кръвта. С други думи, хората не оцеляват поради деформацията на оригиналните си характеристики или изчерпване на своя генофонд.

Налице е демографски проблем на Запад. Този проблем е в това, че няма деца. Капиталистически корпорации пристъпиха напред и казаха: “докарайте хора отвън”. Не би ли било по-лесно  да бъде насърчавано на раждането със съответната политика? Не е ли по-лесно подкрепата на семействата, възнаграждението за работа на домакините,  правото да бъдеш майка-да бъдат стимулирани на практика чрез някакво възнаграждение от държавата, вместо внасяне на хора с друга генетика отвън? Да, това би било по-лесно . И не е нужно да говорим за проблемите, които сега са предизвикани от групите-чужденци, които мразят държавата, която ги храни до смърт.Тези проблеми са икономически и предизвикват престъпността.

image

Вярата и насърчаването  края мултикултурализма с дава като резултат “расизма” и реалността е, че той се изостря. Оказва се, че причините за расизма, дискриминацията и на различните етнически конфликти  се случват, ако всяка група хора живеят в собственото си жизнено пространство, но без утопичните идеали  за “прогресивна ” расова интеграция.  Проблемът е, че всичко това няма да увеличили приходите на  собствениците на “пазарите”, т.е. малка група порода от хора-паразити. Определено последните не толкова обвиняват имигрантите колкото икономическа система, която сами са създали и която трябва да насърчава имиграцията. Прогнозата е неустойчива : малка част от младите работещи ще трябва да издържат с тяхната работа за по-голямата част от пенсионерите. Оздравителната мярка, предложени от “пазара” – внос имигранти в изобилие,  се оказва по-лоша от болест.

Британски актьор Джон Рис-Дейвис, който играе ролята  на “Гимли” във филма на Питър Джаксън-Властелинът на пръстените, казва за европейската демографска ситуация в интервю през 2004 г., следното :

“Има демографска катастрофа, която се случва в Европа и никой не иска да говори за това и никой не смее да говори за нея, защото се страхуват да не обидят хората расистки. Ние, разбира се, трябва да се отнасяме с уважение. Но има и културни различия … През 2020 г. , 50 % от децата в Нидерландия под 18 години ще бъдат мюсюлмани … И не забравяйте, това е свързано с разпадането на нацията. Европейците не раждат деца. Популацията на Германия в края на века ще бъде 56% от това, което е сега. Населението на Франция – 52% от това, което е сега. Населението на Италия е под 7 милиона души … Мисля, че Толкин казва , че някои поколения ще бъдат предизвикани. И ако не отговорят на това предизвикателство, те ще загубят своята нация. Това е истински резонира в мен. Подкрепям традиционната бяла култура … Да погребвам кариерата си по същество, давайки тези интервюта е болезнено. Но мисля, че има някои въпроси, които изискват честни отговори.” 

//www.youtube.com/watch?v=r3gphwwk0y8&feature=youtu.be

Британския актьор Джон Клийз, известен като един от шестимата членове на комедийната група “Монти Пайтън”, каза следното в интервю, след като бе  попитан за етническите бунтове настъпили през 2011 г.: Не съм сигурен какво се случва във Великобритания … какво се случва в Лондон, защото в Лондон вече не е английски …  Ние сме най-космополитният град в света! … но не се чувствам англичанин. Един мой приятел от Калифорния дойде за повече от два месеца на гости, ходи по улица Road King и ме попита: “Къде са всичките британци?”Аз казвам, аз уважавам различните култури, но когато “култура-майка”изчезва така, както сега става, аз се замислям: “Е, какво става?” 

Преброяването през 2011 г. показа, че в Англия бялото население представлява по-малко от 90 % от населението. От своя страна, броят на имигрантите се е повишил с 3 милиона за 10 години, докато в Лондон белите са станали малцинство, съставляващи  44,9%  от всички лондончани. В момента, във всяка целева страна, раждаемостта е под 2,1% , което е минималното количество, необходимо за населението да се поддържа . Ако скоростта е по-висока, населението се увеличава. Ако скоростта е по-ниска , населението намалява. И ако скоростта на възпроизводство се поддържа ниска, с течение на времето, в крайна сметка нацията изчезва. Резултатът е средна раждаемост 1,3% за периода 2009-2010. Това означава, че броят на смъртните случаи в повечето бели страни по света надвишава на броя на ражданията. Тази демографска ситуация не е била никога след епидемията от чума, опустошила Европа през четиринадесети век. Освен този основен фактор за оцеляване на населението, също трябва да бъде споменат факторът на жизнено пространство, т.е. територия, която се обитава само от една група, която споделя общо биологично наследство, култура и предци. В началото на ХХ век е имало няколко страни със 100% бяло население. Въпреки това, към момента не съществува нито една такава страна в света.

image

В допълнение към епидемиите от чума, по рано Европа, преживяла вече няколко демографски кризи, причинени главно от войни, се е опитвала да преодолее проблемите си чрез насърчаване на раждането и майчинството. Например, след завършването на Първата световна война, Франция започва да дава награди за майчинството на жените, с цел да имат деца. Днес, след като е необхдодимо раждането на все повече деца, Франция е спокойна и правилата са следните: майките не трябва да се женени, нито дори е нужно да знаят френски език….

Днес повече от всякога трябва да се забави унищожаването на бялото население на Европа. Според самата ООН , населението на Европа ще намалее с повече от 90 милиона души през следващите 50 години. Демографите са спрели да смятат, че раждаемостта ще се върне предишното ниво в близко бъдеще. Употреба на контрацептиви е достигнала рекордни нива и жените печелят повече, отколкото мъжете, така че мнозина предпочитат да развиват своята професия и след това да създадат семейство, ако изобщо създадат. В допълнение-двойки, които възнамеряват да създадат семейство, чакат по-дълговреме, за да имат първо дете. Невъзможността на възстановяване на раждаемостта изправя европейците пред големи трудности. Събирането на средства за пенсионните фондове става все по трудна работа, затова, за да се поддържа положителен баланс с цел да се избегне катастрофа, правителствата предприемат стъпки, като например повишаване на пенсионната възраст, повишаване данъците и увеличи и улеснение на имиграцията,  била тя законна или незаконна.

image

От 1970 г.  насам, около 30 милиона бели деца са били абортирани   в САЩ , а 45 % от жените в тази страна нямат деца. Днес, белите жени в детеродна възраст съставляват само 2% от населението на света. Според Бюрото за преброяване на САЩ, бялото население на тази страна скоро ще бъде малцинство. Първоначално, САЩ са били съставени почти изцяло от белите хора. Днес тези бели представляват 67% от населението на САЩ . Ако тази тенденция се запази, през 2042 година процента на белите хора ще бъде доста под 50%. САЩ са добър пример за това как може да се унищожи първоначалната идентичност на един народ чрез имиграция и смесване на расите. Според някои генетици, след 100 години червенокосите ще изчезнат, а след 200 години няма да има хора с естествено руса коса. Съществуват мнения,  че  опасността от изчезването на “русия ген” или “червения ген”  е фалшиво преувеличение, а  изявленията по този въпрос-псевдонаучни и измама.Тези мнения се позовават на теорията, според която тези рецесивни гени могат да бъдат пропуснати през няколко поколения и да се проявят много рядко, така че въпреки, че блондинките и червенокосите лица действително намаляват, изчезването на тези гени било невъзможно. И все пак истинската загриженост не е толкова много, че изолираните гени или характеристики биха изчезнали временно, а дали изобщо ще има лица, които наследяват тези гени и характеристики в природата.

При тези изразени мнения на някои учени-генетици не се отчита настоящия експоненциален спад на населението заради смесване на расите, имиграцията и ниска раждаемост. На 3 септември 2000 г. вестник Guardian публикува статия, озаглавена “Краят на белия свят” , където се твърди, че бялото население ще бъде малцинство в САЩ и Европа до 2050 година.  Текстът първоначално се отнася до “демографския спад” в Калифорния, където през 1970 г. процентът на белите калифорнийци е 80 %, а през 2000 г. е намалял до 49,8% от населението, като в момента е много по-малък процент. В същата статия се посочва, че тази ситуация ще се разпространи в Съединените щати, което в крайна сметка ще доведе до сериозни вътрешни напрежения, водещи до сепаратистки процеси на расова-етническа основа в близко бъдеще. Той цитира думите на британския лидер на националната партия Ник Грифин , който казва , че “всеки човек под слънцето има правото на дом , както и правото да оцелее самостоятелно. Ако прогнозата е, че индусите ще се превърнат в малцинство в Индия през 2100 г., тогава никой не би се поколебал да нарече това геноцид “.

Геноцид в Южна Африка

След падането на апартейда през 1994 г., повече от 38 000 бели хора са били измъчвани, изнасилени и убити в геноцида на омраза срещу бялата раса, същата, която е основавала тази страна и създала възможности за труд, образование и лекарски услуги на чернокожото население. Южна Африка е водеща в света по процент на убийства на глава от населението.Тази ситуация не получила медийно отразяване . Сред черните там съществува и песен, наречена “Застреляй Бур” , съдържаща фрази като “Убий фермера!”. Юлиус Малема е пял песента на обществени места, което е свързано с убийството на Юджийн Тербланш на 3 април 2010 г. Няколко опозиционни партии призоваха  Julius Malema да спре да пее тази песен  насочена срещу бялата раса.

Политически и икономически причини 

image

На корицата на списание Тайм, се вижда текста: ” Живот без деца : Когато искаш да имаш всичко, това означава да нямаш деца“-това памфлет, написан от еврейската и феминистка журналистка Lauren Sandler, насочен към бялата публика.

Глобализацията е мотивиран от финансовата каста, търговците, медиите, големите собственици на бизнес, банкерите, публичните търговски дружества, бизнес лидерите, медийни магнати и ръководители на неправителствени организации.  Обединяване на бялата раса, която е в основата на западната цивилизация, особено на средните и нисшите класи на Европа и “селяндурите” американци, е единственият многонационален социален блок, който при определени условия, може да бъде в състояние да оспори икономическа хегемония и политиката на плутокрацията. Етнически идентичности, особено западняците, се възприемат като пречка за плановете за глобализация, защото те са бастион на стария реакционер в естествения ред на нещата. Много култури и много народи са трудни за овладяване от кастата на интернационалистите. За това те измислят хиляди сценарии, всеки със своите правила, но водещи към една култура на глобално общество, което лесно може да бъде контролирано. Интернационалистите фалшифицират ценностите и нагласите,  за да се задълбочат индивидуалните слабости и по този начин да се продължи посоката към тотална глобализация на света. Така, че глобализацията има за цел систематичното и агресивно разпадането на самоличността на всички народи на планетата. И въпреки че за расови хомогенизиране  се изисква много време, хомогенизирането на всякакви идеи и характер, е в напреднала фаза. Затова хората мислят по един и същи начин навсякъде и имат сходни цели. Масовата имиграция в последно време служи добре за целите на хомогенизиране на човечеството и това, според плана за глобализация, е длъжно да доведе до сериозни социални конфликти в близко бъдеще .

За някои анализатори е ясно, че глобализацията определено цели за премахване на бялата раса и колонизиране на третия свят. Социалните инженери знаят добре, че, в крайна сметка,  икономиката на третия свят е безполезна за  обществото, образованието, здравеопазването, манталитета и културата на на глобалното общество, тъй като гените, чувствата и инстинктите винаги има последната дума в геополитиката.Също така съществува огромна разлика в гените и коефициента на интелигентност между народите от Третия свят и белите хора. Европа трябва да загуби своята идентичност, смесвайки се с африкански и ориенталски народи и да се превърне във “втори Китай”, за да има евтин труд и евтино пушечно месо за грубата и безсърдечна месомелачка на капитализма. Хората са достатъчно умни, за да поддържа системата с работата си, но са глупави и лишени от достатъчно въображение, за да яде лакомо, без да обръщат внимание на това, което се случва в земята на тяхната страна, без да се интерсуват в какво се превръща народа им и техния собствен дух. Северноамериканската нация трябва да изчезне и да се разтвори, за да се роди на маса от испанци и афро-американски, като да работят при унизителни социалните условия, но имащи разрешение да слушат  една посредствена музика като регетон, всеки уикенд, за да останат доволни. Австралийците следва да попаднат в опитното поле на Източна Азия, Латинска Америка също се претапя и смесване с някои трудности и пречки, заради уникалното жизнено пространство там, но все пак процеса върви напред. Бурите, които страдат от етническо прочистване в този момент, трябва да бъдат унищожени чрез геноцид, например, когато Нелсън Мандела умре. Бавно, демографския процес, стартирал от Третия свят, завинаги ще преобрази лицето на Запада и света.

Бялата раса не е пригодена да живее в условия на социален и екологичен дъмпинг. Когато бялата раса е претърпявала някои ужасни условия по-рано, тогава тя като цяло се е увеличила, защото се е мобилизирала и се е борила. Повечето социални и граждански размирици са били по инициатива на бялата раса. През цялата история на бялата раса, много пъти е имало премахване на паразитите, може би защото това е било състезание, при което паразитите са придошли в по-големи размери. В момента ние се нуждаем от огромна и скъпа инфраструктура на набавяне на храна и зрелища за бялата раса, за да стане тя лесна за експлоатация. Това група от бели хора, която не се вписва в новия социален модел за един свят, в които нещата все повече се променят и все повече условията се влошават. Бялата раса има повече инициатива и е с по-богато въображение,  по- творческа и по-дисциплинирана от другите раси. Тя е наследила много силно рационално и логично мислене и има тенденция да задава твърде много въпроси. Отново, за да се преодолеят тези качества, е нужна огромна мрежа от медии, които да дават такава информация, че тези качества на белите хора да изчезнат веднъж за винаги. Бялата раса разполага с културното наследство, художествено наследство, генетичен код, история и др. Вдъхновението, идещо от миналото издига белите хора над условностите на материалния свят и ограниченията на околната среда. А хората, които са намерили начини да се подхранват духа си, отивайки “отвъд “, по-скоро са склонни да умрат, отколкото да изпаднат в робство. Въпреки това, поради условията и защитните механизми на “цивилизованото общество”,  сред бялата раса има по-голям брой индивиди, които са умствено изостанали отпадъци от еволюционения ход,  в сравнение с другите раси, без значение на историческия факт, че тя е дала и най-много гениални хора. Ако някой ден може да се роди гений, който да е в състояние да събуди масите и да ги организира в борбата срещу глобализацията, шансовете той да бъде бял е голям. Психологическото манипулиране на бялата раса е скъпо. То изисква да се инжектира успокоителен спам, за да се неутрализира мисленето и духа на белите хора по двадесет и четири часа на денонощие и да се поддържа на огромен медиен цирк. Образователните системи  трябва да бъдат кастрирани и да бъде опитомен белия човек чрез религия, закони  и идеологии.

Социалната манипулиране на другите раси е много по-евтино: лакомства, пари и нисък клас удобства служат, за да ги съблазнят и погубят. Това е очевидно и това именно се случва в страните от Третия свят и Източна Азия.  Хилядолетия са били нужни, за да се укроти бялата раса, но в Китай има достатъчно пари, за да отворите кранчето така, че хората  да загубят ума си и да се хвърлят в ръцете на Потреблението. В Третия свят това нещо е още по-прост : на светещи магазини, сгради и обекти, музика и наркотици, вършат тази работа не само сред едно поколение. Ето защо, според плановете за глобален световен ред, всички раси трябва да бъдат премахнати, но е особено бялата раса трябва да се разтвори, защото тя е най-опърничава и неподатлива на заробване.

Единствената социална група, която ще оцелее в тази бъркотия, е може би такава група, чиито членове практикуват разбирането за себе си, но не проповядват на другите ожесточен расизма, кръстосвайки се само с хора от собствената си група. Останалото е предопределено да се потопи в една безлична маса от говеда, удобна за клане, свят от роби и началници, които мечтаят за глобализация. Следва да се добави , че мултикултурализмът в края на краищата ще генерира уникална култура, която по никакъв начин няма да обединява масите, с изключение на едно нещо- на общата им зависимост от глобалната мрежа.

Ролята на евреите ционисти

imageПОДВЪРЗИЯ НА КНИГАТА “СБОГОМ ЕВРОПА” НА GERD HONSIK, ОПИСВАЩА “ПЛАНА КАЛЕРГИ”, ГЕНОЦИД, ТАКА КАКТО Е МОТИВИРАН ОТ ЕВРЕЙСКИЯ РАСИСТ

Декларация на един равин в Унгария

Предварителния наказателен план се потвърждава и от изявлението, направено от един равин на Унгария през 1952 г.:

“Може да се каже със сигурност, че последното поколение на белите деца, влизат в числото на хората, за които се отнася на нашия план. Сред задачите на нашите комисии се има такива, които контролират насаждането на расови предразсъдъци , принуждавайки белите жена да се омъжат за хора на тъмните раси и белият човек да се ожени за черна жена. Тогава бялата раса ще изчезне, тъй като смесването на расите означава край на белия човек и тогава нашия най-опасен враг ще остане само в спомените ни. Когато това стане, управлението на богатството ще бъде наше и нашата раса ще владее цялата вселена безспорно. Нашата интелигентност ще бъде в състояние да доминира навсякъде над цветните раси. Всички научни открития на белия човек ще се обърнат срещу самия него. В пресата и радиото ще се излъчват нашите желания, а продуктите на тежката промишленост като оръжия и други материали ще се обърнат срещу него. Ние ще запазим еврейските обреди и обичаи като привилегия, за да укрепваме нашата управляваща класа и нейните закони. На никой евреин няма да бъде разрешено да се жени извън нашата общност, нито да приема чужди сред нас. Сред нашите интереси във Вашингтон е приемането програма за значително индустриално развитие на страните от Третия свят и ние ще направим това, което е необходимо, за да може след време бялата раса да не е в състояние да се противопостави на огромни маси от хора от Третия свят, които ще имат техническо и индустриално превъзходство. , Трябва да се насърчи разоръжаване на белите цивилни граждани и насърчаване на масовата имиграция на цветни елементи сред белите народи.”

Декларация на равина на Унгария пред Съвета за Спешна Сигурност на Европейските равини, 12 януари 1952 година. Цитирано от  Traian Romanescu в книгата му ”Traiciуn a Occidente”, глава XXI : Запушването на белите.

На 17 декември, 2008, атлантически агент, “френския” президент Никола Саркози, каза пред студентите от Висшия Политехнически институт, че смесването на породата на французите и по-специално на европейците като цяло, “не е опция, а задължение “. Той каза още, че “ако на французите не се смесват с другите раси по свое желание,  тогава ще бъде необходимо република и правителството да прибегнат до по-строги мерки със сила.Определението “решение за задължително смесване на расите” на Саркози е геноцид, съгласно международното право. Това показва плановете за открит геноцид срещу френския народ, т.е. срещу бялата раса във Франция. Въпреки това , Саркози проповядва това за пример, защото самия той е юдеин, женен за еврейка на име Сесилия, която се похвали, че няма нито една капка френска кръв в жилите си. След като Саркози се разведе с нея, за да се ожени за Карла Бруни, която еврейската преса гордо нарича”жена с еврейски произход”, Сесилия се е омъжила повторно за друг евреин, а синът на Саркози се ожени за друга еврейка. Т.е. евреите искат запазването на своето етническо наследство и го правят свободно, но проповядват точно обратното за други нации, посредством взискателни комбинирани методи. Франция, както и поголямата част от Европа,  е исторически изградена чрез присъединяването на различни европейски бели народи, но не е създадена чрез смесване на расите с цел”универсалност”, както обработва Саркози своята аудитория, лъжейки че масовата имиграция е била държавна политика. Защо Саркози говори също за “културно многообразие” и за “кръвосмешение” е ясно, както е ясно и защо говори за биологично – расова промяна на етническия състав на Франция. За да се следи за тези действия и да води своята правителствена програма, служеща на ционистките планове за унищожение на  Франция като култура и за да реализир геноцид за белите французи, Саркози обяви назначаването на Yazid Sabeg , един мюсюлманин, който през 2008 г. изрично каза: “Аз говорят арабски и съм мюсюлманин , и въпреки че няма да се откажа да бъда френски гражданин, в никакъв случай с нито един елемент на самоличността ми”. Действия на Саркози да представлява нарушение на Конвенцията срещу геноцид, , чиито член е Франция, така че Саркози е виновен за геноцид срещу френския народ, така както това понятие е определено от Конвенцията, затова той трябва да бъдат наказан от Световния съд, нещо, което едва ли ще се случи.

Евреинът–марксист  Tim Wise е създател на понятието “позитивна дискриминация”, криейки своите еврейски корени и представяйки се за човек от бялата раса. Той се определя като “бял антирасист” и прилага “тактика за  инфилтриране” в общността на бялата раса, с цел да се създаде някаква обективна картина на своите леви и либерални позиции срещу това, което той нарича “Правото на Белите”. Той е автор на огромно количество материали срещу белите хора в Европа, материали с подчертана антиевропейска насоченост, всички написани на базата на несъгласието си с понятието “Привилегии на Белите”, което също сам е измислил. Д-р David Duke  е описван като “един от най-ярките гласове на нашето време”,  критик на “белия национализъм” и защитник на правата на евреите. В книгата си”Белите като мен”, той пише:  “Един мислещ син на привилигированата раса трябва да бъде застъпник на каузата за лишаване на американо-европейците и чрез своите правилни действия трябва да се бори срещу “привилегиите на белите”, именно за да запази правата на еврейското малцинство.

Професорът по история от Масачузетския колеж по изкуствата, еврейския комунистически агитатор от САЩ и противник на белите европейци, Ноел Игнатиев , открито се обявява за “премахването на бялата раса”. От 1990-те години до средата на 2000 г. , той издава вестник, наречен “Race Traitor” , който има за цел да “премахне бялата раса”. Според вестника, ключът към решаването на социалните проблеми на нашето време е да се премахне бялата раса. Но да се изпълни тази задача, дори и в частична форма ще бъде трудно, защото “бялото” влияние прониква на всяко обществено равнище, национално или в чужбина. Ноел Игнатиев проповядва премахването на бялата раса с всички възможни средства. Предателството на “бялата раса”, според него, е лоялност към човечеството.  Неговата официална теория е не да бъде претопена расата на белите, а да бъде унищожена.

Медиите използват отричат сравняването на расите, като нещо дискурсивно. Това е психологическо средство за развитието и постигането на геноцид над белите хора. В този смисъл, отричането на съществуващите разлики става под формата на отричане на съществуването на нациите, включително и на европейските селища , с бяло население. Отричането на очевидните разлики между расите е първата стъпка за унищожението.

Раждаемостта в Европа от 1955-2009 , са маркираните в червено индекси, които са под минималната приемлива граница за просъществуване на бялата раса:

image

image

image

Ционистки евреи като Голда Меир, отричат съществуването на палестинския народ, за да оправдае Палестинския геноцид, който Израел и е извършил през последните години.

Точно както евреин Ноел Игнатиев публикува своите теории срещу белите, така и ционисткия еврейски антрополог Джаред Даймънд изтъква, че сравнение между расите “всъщност не съществува”, тъй като “те са една социална структура”, допълвайки, че “не съществува генетична основа за сравнение на расите”. Въпреки това, в статия в списание ”Smithsonian”, Даймънд изрази ентусиазма си от стартирали анализи чрез ДНК изследвания в Израел, които да  установят кой е наистина евреин. Според него, ДНК не може да установи разлики между европейци, азиатци, американски индианци, африканци и палестинци, но “слава Богу”, самата ДНК може да идентифицира евреи… И ДНК  можела да различи притежателите на уникалното състояние  и те били само и единствено евреите, без значение дали те изповядват юдаизма като религия или не.  А  от своя страна такова изследване на ДНК, можело да обоснове отказ на основното право на съществуване на други народи…

В тази връзка д-р Дейвид Дюк, споделящ идеите на Ноел Игнатиев задава следния въпрос: “Е, мисля за това: Ако наистина вярвате, че вашите хора не съществуват, като отделна раса и националност, то няма да има много причини да ги защитавате, нали?”

Съгласно международното право за атака или геноцид, се приемат нанесени вреди на генотипа или етноса по всеки възможен метод, т.е. чрез оръжия за масово унищожение, или чрез мирно социално инженерство. За геноцид са отговорни както преките изпълнители, така и тези, които насърчават или финансират геноцида,  било то  политици, активисти, банки или работодатели.

Операция Maнтра:

//www.youtube.com/watch?v=yI5ZZRW2Z24

е практическа политическа стратегия, чиято основна цел е да се покаже на обществеността и в съзнанието на хората, геноцида, извършен или извършващ се срещу бели хора. Основата на тази техника е в постоянно повтарящи се съобщения, специално проектирани за целите на борбата с двойните стандарти, дискриминация и негативни предразсъдъци към белите хора и общества. Тази стратегия е създаден от политически активист Робърт Уитакър, която той нарече “Mantra” като метафора или аналогия с функцията на мантрите, използвани в древните традиции от арийските общества в Индия.

Въз основа на собствения си политически опит по време на администрацията на Роналд Рейгън, стратегията “The Mantra ” на Робърт Уитакър се изразява в последователно постоянно повтаряне на посланието. Това е доказана стратегия, която може да предизвика промяна на нагласата на хората, с промяна на идеите за пряко или косвено подпомагане на всеки геноцид.Този обмен на идеи и парадигми може да бъде постепен, предизвиквайки това, което е известно в психологията като прозрения. Един внезапен поглед за реалността може да бъде опит, описан като “премахване на превръзката от очите”, така че да се осъществи повишаване на съзнанието, което води до промяна в поведението на субектите. И тази промяна се отразява не само на съзнанието за себе си, но връзката на човека с останалите хора. За да се обясним това можем да използваме понятията за “спящи хора” и ” будни хората”. Расизстите срещу белите хора не са наясно с това,т.е.  лицето, което не разбира въпроса е като човек, който е заспал, но не знае какво сънува и вярва, че това, което сънува е реалност. Ето затова, само когато се събуди, може да осъзнае, че това, което съм сънувал не е реално. И това е необратим процес , т.е. не можете да се върнете към предишното съзнание , защото няма смисъл.

Страни от Персийския залив въведоха медицински изследвания при даване на визи,  с цел недопускане недопускане и “откриване” хомосексуалисти, за да се предотврати влизането им в страната.Това важи за която и да е арабска страна от Залива, според правителствен източник на Кувейт (AGCC). В съюза на страните членки на AGCC, който включва Бахрейн , Кувейт , Катар , Оман , Саудитска Арабия и Обединените арабски емирства, се считат за незаконни хомосексуалните действия. Тази позиция има за цел закаляване на общественото здраве , според д-р Yousouf Mindkar, директор в  Министерството на здравеопазването на Кувейт.

Това, което той каза за вестник Al Rai  в Кувейт е следното: “Здравните центрове изпълняват рутинни медицински преглед за оценка на здравето на чужденците , когато те влизат страните AGCC. Въпреки това, ние ще вземем по-строги мерки, които да ни помогнат да открием гейове, на които се забранява влизането в Кувейт или в някоя от държавите- членки на AGCC”. Хомосексуалистите и физически лица  от”третия пол” могат да бъдат открити чрез клинични тестове по време на рутинен медицински преглед за издаване на виза, ” заяви директорът   Юсуф Mendakar .

“Трети пол” е общ термин, използван в страните от Персийския залив да се позоват на транссексуални и хора с разстройство на половата идентичност. Най -високопоставеният официален представител добави, че на човек, който се идентифицира като хомосексуалист, се поставя щампован печат “негоден” върху медицинската доклад, термин




Гласувай:
6



Спечели и ти от своя блог!
1. aidriell - Поздравление за труда и смелостта
24.09.2018 18:16
Много обстоен и изчерпателният постинг. Дано всички българи го прочетат за да са наясно какъв геноцид провеждат с.у нас маймуните, този абсолютен генетичен отпадък от шимпанзета и дегенерати, взели решение да унищожават бялата цивилизация и да я подменят със себеподобна маймунизирана измет.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20121442
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031