Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.01.2020 13:26 - За това, как главният прокурор се включи в борбата срещу епидемиологичната обстановка в гр. Перник
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 240 Коментари: 0 Гласове:
0



Въпреки, колеги, че писах преди няколко дни в предходен постинг, дето имам съмнения, че правителството у нас, поради невъзможността си да управлява, ще поведе война срещу вируси и бактерии, поради неспособност да разбере тяхната природа и желания, както и природата и желанията на хората у нас, тойест, че управлението на правителството на г-н Борисов ще се пренесе в друг свят, кардинално вече, не само на думи, аз не очаквах, честно казано, това да се случи толкова скоро. Но то действително се случи, колеги - днес, щом отворих сайта дир. бг, веднага се натъкнах на победоносната физиономия на г-н Иван Гешев, а заглавието на новината, свързана с неговата главна особа беше повече от бойно - "Арести и обиски в Перник, до утре разпитват над 30 души", при което, аз, колеги, в началото си изпокапах от смях, особено, след като прочетох, дето са натъркаляли пак "Бившият областен управител на Перник Ирена Соколова", че и "отстраненият шеф на местното Вик - Иван Витанов", и двамата - вероятно трудни за разследване за престъпленията, които са извършили, защото вече офицално са "бивши"//, които двама  ще бъдат разследвани от правителство, което най-вероятно, освен, ако някой наистина не пожелае, няма да бъде съдено за цирка, който е направило с тия двамата "бивши"///. Абе изобщо, колеги, бой отвсекъде, като в циганска махала///. Де, де, ама пък аз например, не обичам да смятат, от друга страна, за живущ в циганска махала - на такова разградено и ветровито място? Дали ми е жал, че в тоя военен конфликт  участва г-н Иван Гешев, главен прокурор на република България ли, колеги? Не, и то не, защото намирам, дето той има ниско самочуствие, а защото самото правителство, смята, че неговите действия се нуждаят от проверка, заяви го публично, тоест, не уважава избора му, койето до един момент беше странно, но сега се вижда, че не е. Просто, колеги, животът продължава///
И така, ето, как г-н Гешев, главен прокурор, се йе озовал в гр. Перник, за който град четох във фейсбук мнение на специлист - хидролог, или поне на така представил се човек, според който, плановете, предложени от правителството, били катастрофални - единственият изход от таз страховита ситуация, в която никой нито ще управлява, нито ще взема отговорни управленски решения,  според  експерта /който, все пак, не каза, че са нужни таквиз управленски решения, но той е само експерт, затова///, е обезлюдяването на този 100 000 град, намиращ се в агломерацията на столицата София - койето ще рече, тотелен икономически крах /това не го пишеше експертът по хидрология, а го съобразявам аз/ за София - област до месеци... Дам, защото, колеги, град Перник не е само град на картата, или място, койето сте посещавали с колата, или място, за което се говори във вицовете, ами си йе най-вече място, за което са хвърлени милиарди левове в инфраструктура - това пътна, жилищна, ако щете, колеги, образователна, и още какво ли не още, каквото трябва да има един 100 000 град, та дори и един 10 000 град, като град Карлово, например? И в бюджета за 2020 г. този град, Перник,  присъства, и то не само аварийно, леле майко, там пък, какво че правят колегите икономисти, не зная, ако решат, да го обезлюдяват, от правителството.... Нито едно правителство, колеги, у нас, не може да загуби подобен град, та дори не и подобен, а много по-малък. И не ми казвайте, че са загубени стотици села, колеги, зачтото, сигур нямате баба в тия села, обикновено така говорят хората, които нямат баба в такова село, или не искат да имат,  зачтото, колеги, градовете, загубени сега, са нещо повече, много малко останахме, дето се вика. Е, де, колеги, вчера говорих с един олигарх, /аз се хваля, ама то не се знай, дали йе такъв, той се представя за такъв/ по въпроса, и му казах на човека, че сега му е времето, да се постигне национално обединение, като хората, се обединят около съдбата на Перник, защото тя е съдба на много други градчета в страната, и села, и махали. А той ми вика - ти знаеш ли, че се говори, че в София щяла да настъпи "жилищна криза", ако дойдели хората от Перник... Йоо, колеги, твърде насериозно сте я взели тая криза, ако си мислите, че има София къде да настани за 2 месеца 40 000 души, идващи от град в криза, па и да им даде работа - хехе, като гледам, как искат "работодателите" да увеличават и работното време///, м, не, колеги, ще ме прощавате, ама не мисля, че всички ние с вас, сме премиери, наистина не мисля, че мойем да вземаме такива чак решения, щото, това НАИСТИНА не е изказване на мнение, колеги, а е РЕШЕНИЕ///.
Мисля,  колеги, че акцията на г-н Гешев, ще да е последна фаза преди таз последна стъпка, катастрофална, или не? И наблюдаваната война, на правителството, срещу нарицаемите лица /това не са в никакъв случай "бившите", вече посочени в статията, защото се знай, че те отговорност трудно ще носят, само цирковите тоалети///, та нарицаемите лица - Инфекцион /Фекцо/ Хепатита и Антеро-Бактерейя /Анка/ Ешерихияколито, йе завършила успешно срещу тях, като тие са били заловени, и сега ще ги бият? Брей, а аз тъкмо се зарадвах, че става бой, викам си, хехе, Елисавето, ще се посмейм///. Значи, за боят, трябва да се изчака?
Хайде, със здраве, колеги, на мен пак ми е тъжно, ами да видим, какво че става, като фанат окончателно Хепатита и Ешерихияколито, как че си признават, какво че лъжат, то кой знай какво ще да е това... Ще видим, колеги, животът продължава.
Песнята малко по-късно, защото сега троля ще има малко работа.



Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1660265
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930