Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07.2019 16:35 - Американското посолство в България и образованието, или още нещо за промяната
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 298 Коментари: 0 Гласове:
0



 Колеги, ей сега, докато си гледах клипа на Ди Джей Бобо в Ю Тюб, попаднах на някаква досадна реклама - познаната напоследък за "Промяната", която трябвало да се извърши, докато си прикзваме разни негативни лозунги на някаква маса, защото уж българите били такива - то, кога погледнах, отдоду с малки букви пишеше, че Американското посолство, приветства. Йоо, въпросната реклама, колеги, която гледах преди малко, явно си беше някак може би, част 1 от "Промяната"(?), тойест, започваше пак със старите негативни слогани, обаче някой почваше да реди за ползите от програмата на Американската фондация за България ли беше, забравила съм - "Заедно в час", която за няколкото години, докато била в България, била вече обучила и настанила на работа, моля ви се, 250 учители, които променяли работите... Йоо, колеги, аз си мислех, че на тая реклама, няма защо да й се обръща специално внимание в момента, в крайна сметка, слоганът беше примамлив за по-ниско интелектуални типове, приемлив за техното  си разузнаване, щеше да мине, въпреки, дето тия хора, ни обиждаха един вид, в очите, ама българите са хора работливи, те не забелязват такива работи, особено, като видят маса - какво са виновни, дето елита им, който произвежда неща за маса, ги залива с такива реклами, и чуждите разузнавания ползват тия политики))))
Да, те ползват политики, колеги, добре, че не са като руското Министерство на отбраната, то пък ползва паметници, те тука се бихме с тех преди да замина за Бяла, нещо се умълчаха, щехме да го отбележим, ама си имах малко работа тия дни. 
За жалост, колеги от Американското посолство, не са се сетили, дето троля, има стаж малко повече от 15 месеца, в българската образователна система, не йе много изобщо, но е достатъчно, и е учила елитна магистратура във втория по големина университет в България, та е наясно, кога й правят разузнавателно - психологически профил, попълвайки документи за интервю за работа към "Заедно в час"))).  Това, койето не ми беше ясно, колеги, беше тази програма, която беше толкова успешна в началото, когато се улучи времето на слоганите, не беше използвана тогаз, ами сега я мъчат, като основа на нечия промяна, тц, но това  си йе тяхна работа. 
Но, колеги, как, мислите, познах, и че това е характерна разузнавателна работа, с "Промяната в образованието"? Амии - тия не дават, изобщо друга алтернатива, освен тяхната). Не казват - елате, па кажете вий, какво мислите, не стойте само на тия столове, и не говорете там глупости, ама няма как да кажат това, колеги, няма как. Те си имат своите интереси. Интересното е, как виждат възможностите за диалог с българите - зачтото, у нас, не се седи на празна маса, дори когато се подписва нещо важно, за промяна, ами ако не се сложат от пиените домакини някой пищов (задължително зареден), и камата на дедо ти, винаги на масата има и някакви остатъци от предишното ядене - за революция, ще е било може евтино, но вкусно, а може и да не е било евтино, щото домакинята се е покъсала да върти сърми от лозови листа и ориз за един лев килото, па тейната маса, на американското разузнаване - празна, не са ни изучили хубаво тия хора... Дам, и после идва редът на домакинята, която мие чиний до изнемога, идва редът на някой, който е набил другиго, има някой прострелян, ако не е цел народ, или поне цело село, винаги има нещо компроментиращо, койето събужда гнева не на поколенията, но на всички останали). 
Промяната, колеги, и сега се осъществява - и част от нея е, искаме или не искаме, Американското посолство, ама поне, да знаеха, една трапезна песен тия хора.... 
Айде, един поздрав, за всички разузнавачи, за всички тролоци, и за най-малките троли. 








Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1660649
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930