Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2019 23:17 - На бой за родната полиция
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 224 Коментари: 0 Гласове:
1



 И така, колеги, с риск да вбеся още повече колегите от истинското разузнаване, които дебнат тоя блог и менека в частност (напреки, че тизе не са от полицията, аз зная, те са от друго подразделение, и доколкото предполагам от опита си с разни униформени, май се мразят с полицията, ли, как беше, то вече не се знай нищо), ще пиша тук в защита на родната полиция, по повод случилия се инцидент с пострадали три деца при демонстрация на стадиона в гр. Силистра преди дни. Въпреки, колеги, че вече съм изказвала неофициално своето мнение, което гравитира около това, че трябваше да излезе директорът на ОД на МВР - гр. Силистра, или който и да е от неговите шефове в Министерство на вътрешните работи, и да каже, какво става, какво ще става и да се извини публично, а това не стана, въпреки, че повтарях, дето "полицията" е правила и други такива демонстрации, че някой трябва да е проверялал сценарии, оръжие, други работи, по заповеди, спуснати от началника му, и все такива работи, обаче и това не стана, и сега хората искат главата на "полицията", тц, койето е безумие))). От един инцидент, колеги, началниците на МВР направиха проблем, койето е недопустимо, па и не става ясно, как ще бъде решен тоя проблем, затова аз, като съвестен трол от публичното разузнаване, на републиката, дойдох тук да се изкажа, че нямам деца, не вярвам някога полицията да върне гумите на нашия москвич, откраднати преди 20 години, но смятам, че някой трябва да защити нашата полиция. Както написах и в един коментар към статията по въпроса, поместена в сайта днес. бг, смятам, че е крайно време началниците на МВР да престанат да си отриват задниците със своите подчинени, по повод и без повод, публично, създавайки кризи в държавата, която и без това си има своите проблеми. 
С поведението си тези хора, се подиграха с годините опит на полицаите, провели демонстрацията, с успешните акции зад гърба им, с много работи, колеги - защото всеки може да допуска грешки, грешките се установяват, виновните се наказват, точно заради това. 
И допълвам тук, че родителите на пострадалите деца действително трябва да подадат жалби, поне според мен, до и срещу директора на ОД - МВР гр. Силистра, като до човек, отговорен за случилото се. Оттам нататък, кого ще обвинява той, е въпрос на медийни разследвания, на вътрешни полицейски и на кой каквито иска да си ги представи (защото и тези разследвания си имат правила и форми, както и да си ги представяме ние). 
Със здраве, колеги, и една песня за поздрав). 






Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1663556
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930