Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.04.2019 14:47 - Великден за тролите. Доживяхме - да натъркалят икономистите у нас))
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 3267 Коментари: 4 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Колеги, току - що прочетох, без да крия, с леко чуство на задоволство, дето https://www.dnes.bg/obshtestvo/2019/04/25/davat-7-5-mln-na-unss-no-vyprosite-ostavat-borisov-pametnik-ne-mi-se-iska.408679, тойест, от Университета за национално и световно стопанство са изяли вече прасето, обаче има още там хора като д-р Петър Маринов, който написа дисертацията "Геодемографско състояние и селищна структура в селските райони на Южен Централен район" (публикувана от изд. "Коала прес", гр. Пловдив, 2018 г. (цитираният от мен пасаж за детската смъртност се намира в глава "Изводи" на стр. 126-127). Колегата, обаче, не йе икономист))). Хихи, а както чета, как финансовият министър у нас, натъркалва един от най-големите икономически университети у нас, с изрази като  "Икономическият университет не може да допуска икономически грешки"(?? като че ли "Икономическият университет, аджеба, е подразделение на како беше там, "Управляващия орган",който работи по въпросния европроект,  па не дай си боже, е подразделение и на "Брюксел")), е, да, ама не е, финансовото министерство е, навярно, или някой друг администратор, че имаше още едно министерство, тея ги забравих,  колеги, абе изобщо е администратор,  който май е забравил икономиката, ама така е, като се разчита на тролите да помнят, вместо на икономистите)).
Днес, между другото, е тъжен ден и още веднъж за Университета за национално и световно стопанство, зачтото друг възпитаник на университета, г-н Румен Овчаров, бивш министър на икономиката, е потърсен по обвинения в безстопанственост, не в корупция (хихи, колеги, аз, като скромен литературовед, веднага направих връзката, че най-сетне, някой ще вземе дипломата на г-н Овчаров, по стопанство, така да се каже?)))
И така, колеги, доживях да видя тез хора, които винаги се смеят на неспособността на троля да борави точно с числа, да си сметне точно някви скромни проценти в дисертационния си труд, например, та сичките тия да бъдат натъркаляни, хихи; обаче, колеги, сега знайте ли какво предстои? Ами това, че троля, като всичките колеги тролоци,  требе да опъне тирантите, да повдигне гащите, па да почне да се изказва за икономиката, и да го прави от името на цео университет, дека е дал на страната половината й администрация, (нидейте вика, колеги, защото без половината администрация, и при съществуващите нива на бюрокрация, животът в България би спрял) и разни други хора, включително сегашния министър на Министерството на финансите на Република България - г-н Владислав Горанов, който, мисля, притежава ОНС "Доктор" от тоз университет, тц. 
Еми, че ги опънем, гащите, колеги, като скромен литературовед, тойест, литературен историк, и че кайем нещо. 
Един поздрав, за всички икономисти, зачтото днес е Велики четвъртък, има пари за УНСС, парите не миришат, икономиката че върви, все пак, или не?). 
ПП. Колеги, напоследък се върти една много обидна за тролите реклама на г-н Ангел Джамбазки, който нарича мен и всички троли - "маргинални групи", с които той уж се бори, койето не е вярно. Аз искам тук да кажа, че троля Ненчева, тенджур, полковник от публичното разузнаване и други работи, не е "маргинална група", въпреки десетте си подчинени - тойест, десетте ми пръста). 
Ако някой сега иска да каже, че партия ВМРО в България, от куртоазия и някаква криворазбрана срама пред Европа, в която няма расова сегрегация на това ниско ниво, отказва да впише в рекламния си клип "циганите", вместо "маргинални групи", то аз смятам, че ще бъде прав, обаче и че "маргинални групи" могат да бъдат всички като мен, колеги - безработни (без социални осигуровки хора), дюстабан, заради времето, любители на котки, плетачи на една кука, все сме маргинали, колеги, абсолютни маргинали, ама аз пък не харесвам г-н Ангел Джамбазки! 
Айде поздравът. 








Гласувай:
2



1. krumbelosvet - Голем срам, начи, тц
25.04.2019 23:31
Нищо не разбрах колеги, тц, начи. Май м-р Каракачанов е обидил нещо авторката, ама с какво, знае ли се, колеги, тц?
цитирай
2. germantiger - +
26.04.2019 10:02
другаря Р ОВЧ / румен овчаров е комунистическа урска торба с лайна

споменавали са ми обаче, че има чудесна дъщеря с нордически черти, жалко, че не съм я срещал
цитирай
3. eloiz - Крумбелосвет,
27.04.2019 23:49
Не съм обидена на г-н Каракачанов, а на г-н Джамбазки. Аз далеч не смятам, че г-н Каракачанов е в състояние да носи отговорност от порядъка на тази, която би трябвало да отнесе г-н Джамбазки за това си изказване.
цитирай
4. eloiz - Джърмантайгър,
27.04.2019 23:55
Не приемам да се обиждат личности политически в този блог, още повече, техни роднини. Може да не е правилно, обаче блогът си е мой. Би трябвало тук, между другото, да напиша и нещо за положението на жената в българското общество, която търпи обиди само, защото е нечия роднина, или съпруга, или каквото и да било, но след малко е Великден, малко милост няма да е излишна.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1662685
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930