Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.04.2019 23:39 - Един на нула за Съюза на международните превозвачи в България
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 336 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 04.04.2019 23:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 (бележка) 
Гледам, колеги, хубавите снимки от акцията на Съюза на международните превозвачи в България (подкрепена от "100 души"), провела са на Кукленско шосе в гр. Пловдив, европейска столица на културата 2019 г. https://dnes.dir.bg/obshtestvo/tir-plamna-sreshtu-paketa-mobilnost-prevozvachi-taka-gori-biznesat-ni-video
Не зная поради каква причина този протест не се е провел в София, може би, заради празниците по повод 140 - годишнината от обявяването на София за столица, обаче мисля, че и в Пловдив му е мястото, да, и от това културата никак не страда. Снимките са отлични, колеги, реакцията на пожарната е била добра - три минути, значи, на снимките е отразен ярък, качествен, контролиран от необходимето органи протест, брей, това изненадва, след рехавата институциална и всякаква друга  реакция  на гласуването на пакета "Мобилност", който според хората от съюза показвал проблем, свързан с това, че "от 12 634 български транспортни фирми (бел. моя - брей, колеги, нямах идея, че са толкова много, някой трябва да изчисли, какъв е процентът на данъците, които те внасят, и отделно там процентът в БВП,тц, как ще йе напредъкът на тези фирми догодина, как ще свалят те БВП, за да се ядосват счетоводителите на другите фирми и пр., очевидно от правителството ги й срам, па може и да не могат, кой знай) 9387 са с до 5 камиона, което означава, че бизо 75 на сто са малки фирми и нямат ресурса да се преобразуват"Тц, колеги, ние тук няма да обсъждаме въпроса, защо няма кой да смята у нас, или кой го е срам от това, мен не ме е срам да кажа, че не разбирам, обаче не зная как ще е с разни мастити люде, таково, икономисти, финансисти, йо, и подобни,  които явно има какво да се страмуват... Отделно, че мен лично ме йе срам, дето фирма, която е на пазара и оцелява там от десетилетия, няма да може да въведе за работниците си по-високи командировъчни, и прочие, зачтото няма добро управление, зачтото няма пари, зачтото няма кой да я санкционира заради това, зачтото няма кой да измисли как тя (фирмата) да въведе с по-голяма печалба тия "ограничения" - тойест, пак колегите финансисти, не счетоводителите, ей, колеги, стига сте тормозили счетоводителите, ами Отговорни са  точно финансистите, те са тези , от които се иска да решават проблемите))). А у нас се получава обратното - решават ги счетоводителите. Язък им за дипломите на финансистите, колеги, от Кеймбридж и от Световната банка, йоо, не струват). (Язе, като скромен трол, дори не зная, колеги, къде точно в Министерството на икономиката, на финасите или в това на социалните грижи, трябва да се реши тая работа, ама мисля, че и други не знаят, зачтото колегите журналисти не споменават такова нещо, че некой трябва нечто да решава, така че не съм валат; мале, колеги, ами ако са и трите министерства наведнъж?!Леле мале). 
Иначе, колеги, акцията наистина е ефектна, добре ще мине по новините в чуждите държави, има всички компоненти да бъде представена като ярък и ефектен протест, в който участие е взела дори българската държава ( с пожарната) по подходящ начин, хихи))
Мисля си даже, че някой, който реши да посети Пловдив и се натъкне на строителният ужас в момента на пл. "Централен", който няма как да бъде скрит, може да си помисли, че става въпрос за някакви борби за свобода, колеги, де да знам и аз, с привкус на хаос, ама все пак, не само на хаос, леле, толкова е полезна тази акция! 
Айде, пускам един весел поздрав, тъй като троля има много работа. 
ПП. Абе, дир. бг, защо сте писали още в началото, колеги, дето тирът бил отдавна бракуван, то това се знае, бе?! Хората така хубаво го бяха увили, пусти страх от война у нас, пусти ужас от граждански безредици, направо ни е отнел чуството за хубаво, качествено организираната протестна акция! 









Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1659240
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930