Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2019 16:53 - Защо е възможно кучките да обърнат политиката у нас
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 774 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 31.03.2019 17:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 (бележка)
И така, колеги, аз си хапвам един чудесен домашен мъфин с орехи и сушени боровинки и размишлявам върху една статия, публикувана на сайта дир. бг, която в началото ме изуми, а след това не толкова. Тойест, статията е със заглавие: "Удариха ни лошо, но не искам да сте кучки, по-добри от нас още няма", колеги, втрещих се, да, заради "кучки"-те, обаче като попрочетох, видях, че колегите са сбутали в това заглавие всички акценти от изказването на премиера, койето верно, че привлича вниманието на публиката в неделя, особено след вчерашната съботна суетня с пиар проблемите на  боксьора Кубрат Пулев с женското движение по света (койито на практика би трябвало да се утежнят още повече сега, да му мислят спонсорите му)), обаче, си има нещо, колеги, за койето можем да се захванем, тц - ето например, тази част за "кучки"-те е  взета от следното изречени, според статията в дир. бг: (запазвам оригиналния правопис на статията)"Не искам да сте кучки или както там беше модерно да се казва в предизборна кампания - с това се хвалят нашите опоненти , искам да да сме си ние - добронамерени, градящи.". Аз предлагам, колеги, това за "кучки"-те да отпадне, тойест, все едно не йе казвано от премиера, да се счете "късопаметни" на негово место? Или "крайни", койето би се вързало логически с този текст, без да намеква за някаква дълбочина на мисълта?))). 
Тойест, аз смятам, че изказването на премиера Бойко Борисов всъщност гласи: 
"Не искам да сте късопаметни или както там беше модерно да се казва в предизборна кампания - с това се хвалят нашите опоненти, искам да да сме си ние - добронамерени, градящи."
Вижте колко хубаво изглежда така, колеги, все едно го е казал някой истински премиер министър пред цвета на своята партия (в зала, пълна и с мъже, и с жени, тц, при положени, че "кучка" у нас се употребява само за жени....)), не го е казал пред камери поне на две телевизии, па били те и опозиционни, били те и напълно откачени (де, колеги, доста са такива у нас - някои предавания са си направо откачени, аз не мога да им намеря логиката на тия хора, само смех става от тях, а това не е добре), не са го записали от Българско национално радио за поколенията, не са водили протокол от това заседание и той няма да се депозира, заедно с документите на въпросната партия в Цетрален държавен архив след 50 години... 
Един колега в коментар към мой постинг завършва своето мнение с израза - "няма държава" (извинете ме за цитата, колега, че е неточен), но тогава, как има Централен държавен архив, вие знаете ли колко документа има в него, май не). 
И така, колеги, реших да изляза и да кажа това, и също така да поздравя с една песен премиера, от която той може да научи, как в българския език се употребява думата "кучка", за какво служи и пр.
Пускам и друга песен, колеги, за мене и за всичките тролоци, коиито се осмеляват да пишат тука, нежели кабела, дори и разните разузнавачи, и те са поздравени, с песента на публичното разузнаване у нас!))

ПП. Благодаря на всички колеги троли и тролоци, (колегите от разузнаването се знаем,аз ги тупам по раменете, те на мен ми спират текстове))), които публикуват коментари в този блог, и които четат, въпреки изричното ми напомняне, че блогът е следен и част от функциите, които би трябвало да бъдат мои, са иззети. Съжалявам, колеги, че не мога да прочета коментарите ви, или че някои от тях не излизат (нямам дори идея какво от коментарите ви излиза или не), но отново, благодаря, и напомням, че този блог се следи, и то от хора, които след като са прочели написаното от вас, ще ви проследят, ще се включат към телефона ви, след което телефонът ви ще пука цял месец, ще дава ехо, докато си говорите с близките за вечерята и за някои забравени вещи на простора, след което ще пука и телефонът на близките ви, докато те си говорят с вас за същото... Аз лично, не разбирам защо е тая галимация, тъй като нямам какво да крия, па сигурно и бая хора още, освен това разбрах, че на практика, няма как всичкото подслушано да се употреби, тъй като тези, които подслушват, бяха наречени от вестниците "цецомобили", тойест, хора, подобни на г-н Цветанов))), койето още повече ме изнерви, но, колеги, това са процедурите! Така че, умната,колеги, пресичайте винаги на зелено, бъдете внимателни, плащайте си данъците и сметките, и ако някой реши да ви каже после, че сте враг на народа, току виж, сте станали герой, и тая държава взела, че паднала)








Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1651587
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031