Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2019 14:03 - Сега разбрах, защо няма да разследват за корупционна дейност г-н Цветан Цветанов
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 1470 Коментари: 8 Гласове:
4

Последна промяна: 30.03.2019 13:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 (бележка)
Колеги, преди малко прочетох един много интересен материал, публикуван в днешния брой на в-к "Труд" - стр. 11 - "Българки за продан" от Анна Заркова. Това е един възмутителен материал, обвързан с опитите криминалния контингет у нас, който контролира проституцията, тотално да се скрие зад гърба на самата проституция, обявявайки, дето едва 1 процент от всички проститутки в Европа, били българки. Велика простотия, колеги, защото така проституция не се управлава, дори и да е отвисоко, тоест, тъй като това не се счита за бизнес от неговите управители, този бизнес ще бъде прибран от чузденци, които ще почернят не само родната мафия, но и българската държава, в лицето на управляващите (проституцията). "Българската протитуция е феноменална - заявява френски съдия, екстрадирал дашни дами от всички нации. По думите му жените за продан у нас са "под контрола на архаични закони, а сутеньорите поддържат архаични контакти с публичната власт. Става дума за плащане в брой на полицаи, на депутати лобисти и за включване на техни роднини в този бизнес с бързи пари." (Хихи, колеги, и сега кво, за националистите у нас, които сметат за "неморално" приемането или неприемането на "закон за проституцията")))), както пита и самата г-жа Заркова - "Защо е това пърхане с тоя небивал специален закон за пеперудките? Защото никой специален закон у нас не е ликвидирал специалното беззаконие, за което се отнася. И не е успял задълго да отклони общественото внимание от грозотата на проституцията - женската, мъжката и политическата."
Те тук, колеги, аз открих, защо няма да разследват за корупционния закон г-н Цветанов. Зачтото, колеги, според законите за проституцията, които действат у нас от 1968 г., както обяснява и г-жа Заркова (бел. моя - тойест от времето, когато се счита, че комунистическата държвава окончателно е преборила проституцията, както се видя, не точно, щото и тя падна през 1989 г.)))), се оказва, че проституцията е дело изключително неморално, имало дори някъкъв член от НК, № 329, уж отреждащ затвор и пробация за "пълнолетно трудоспособно лице, което се занимава с общественополезен труд, като получава нетрудови доходи по непозволен и неморален начин". Йок, колеги, бях сигурна, че правото у нас, някак ще хване дейността на г-на Цветанова, и излязох права! Нищо, че този член "се прилага, докато е заклеймен като "соцотживелица": в демокрацията трудът бил право, а не задължение, имало безработица (т.е. в нашия случай - има пазарна икономика, тц?) в пазарната икономика (бел. моя - ето, че съм била права, а безработицата у нас официално също намалява, значи ще си остане само "пазарна икономикааа")))) и не бивало да се наказва дейност, която не е забранена."
Тц, колеги, ето това гласи чл. 329 от НК към момента : Чл. 329. (Изм. - ДВ,бр. 95 от 1975 г.) (1) (Изм. - ДВ,бр. 92 от 2002 г.,изм. - ДВ,бр. 103 от 2004 г.,всилаот 01.01.2005 г.)Пълнолетно работоспособно лице, което продължително време не се занимава с общественополезен труд, като  получава нетрудови доходи по непозволен или неморален начин,се наказва с лишаване от свобода до две години или с пробация. 
Аз бих отвърнала на някой, който би казал, че жертвата на тоз политически скандал, докато се е занимавала (вероятно) с неморална дейност, е работила "общественополезен труд", то тук законът, би трябвало да се разбира в това, дето йе малко остарял наистина, и приима, че ОПТ е по-важен от всякаква неморална дейност, и докато човек извършва такзав дейност, ОПТ (вместо "общественополезен труд") намалява и що ли, тц, хихи, хубаво са го замислили колегите от 1968 г., когато ОПТ е означавал други работи))). 
Ко ле ги, така или иначе, аз всичко разбрах, и смятам просто да напомня, че статията на г-жа Заркова, е свързана и с темата за ДОМАШНОТО НАСИЛИЕ у нас, тойест, ако е вярна статистиката, която тя подава - за това, че поне 30 процента от проститутките в Европа (и минимум 80 процента от тях, защото аз не разбирам от криминалистика са жертва на трафик на хора и на принуда, по един или друг начин), то тя напълно се връзва с неофициалната информация у нас, за това, че всяка трета жена в България е жертва на ДОМАШНО НАСИЛИЕ, и че убитите жени, следствие на ДОМАШНО НАСИЛИЕ, се увеличават непрекъснато. 
ДОМАШНО НАСИЛИЕ. 
Колеги, пускам поздрав, за всички тролоци и малки троли. може да има и друг, ако си харесам, ама след малко, тъй като троля има малко работа. 
Поздравът, колеги) И за най-големия трол, Горан Брегович, който през есента пак ще идва в Пловдив, навярно, защото едната му душа е пловдивска). 
 






Гласувай:
4



1. planinitenabulgaria - Ясно е, че разбирате от много неща и то не от сега,
29.03.2019 21:49
поради което и аз ще Ви попитам нещо:

След като преболедува от тежък грип приятелката ми, която е почти на 19 г. се оплаква, че най-чувствителното й място вече не е толкова чувствително. Бихте ли й казала какво да направи, да му възвърне чувствеността? Подтисната е жената, оттиснете я, щом толкова неща разбирате с целеви съвет по казуса.
цитирай
2. eloiz - Колега,
30.03.2019 13:51
на този въпрос, трябва да си отговорите вие, мислим, тц? Иначе, аз Ви съветвам, да си направите тест за венерически заболявания, както и за други преносими по полов път болести, и то Ви съветвам не като човек с медицинско образование, ами като един вид активист на този тип образование сред тролите у нас.
цитирай
3. get - До уважаемата г-ца/жа Еloiz - Когато руският съд осъди Путин за корупция, същото ще стане с Цветанов (и) Сие - Защото?
31.03.2019 11:18
eloiz написа:
Сега разбрах, защо няма да разследват за корупционна дейност г-н Цветан Цветанов


Да Ви, обясня в резюме?
1. На 5-ти септември, Русия обяви война на Родината (ми) и ни "освободи" от "фашизма"?
2. През 1948 г. на V-я конгрес на БКП е взето(без мое участие :))) решение, България да следва СЪВЕТСКИЯ ПЪТ НА СОЦИАЛИСТИЧЕСКО РАЗВИТИЕ! Следвахме го ПЕТДЕСЕТ ГОДИНИ - и се о...хме ?
3. Вече през 1989 г., след ПРОВОКИРАНИЯ ОТ СССР ПРЕВРАТ в БЪЛГАРИЯ(!) - отново въприехме Руския модел за ДЕМОНТАЖ НА СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ИКОНОМИКА - с всички последствия от това?
4. След "перестройката" в Русия, по пътя на естествения подбор ОСТАНА ЕДНА ОЛИГАРХИЧНА ГРУПА - тази около Путин - Слава Ему :)) !
5. В България, оцеляха няколко олигархични кръга от бившата ПОСЛУШНА НА СССР местна алчночервена-НОМЕНКЛАТУРА, с което НЕ НИ СЕ ДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА НАЧЕНЕМ СЪЗДАВАНЕ НА ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО С ХАРАКТЕРНИТЕ МУ ИНСТИТУТИ ... Но?

- Доколко нещата са добре в Русия - можем разбра от думите на един ЛИЧЕН ВРАГ НА ПУТИН, Вячеслав Деревенский - който казва следното(много поучително и за нас, БЪЛГАРИТЕ, верни следовници на Русия в настоящото ни социално-историческо развитие - ЦИТАТ:

"Русия на 21-ви век - това е страната на простаците! Едните простаци грабят страната и лъжат обикновенния народ. Другите простаци вярват в приказките на тези, които ги грабят и лъжат.
Останалите глупаци се борят и с едните и с другите простаци.
А Русия умира и нито един глупак не може разбра - Защо?
Ще им го кажа простичко:
Защото глупаците не умеят да мислят и творят! Простака обикновенно го управляват: мързела, егоизма и безразличието към Собствената му Родина." „
- това последното - следва ли да го приемем за нас - като вярно?

Освен, че бе личен враг - В. Деревенский бе барда - който смело разобличиваше Путин и кликата му в песните си - за което?
За тази своя СМЕЛА ГРАЖДАНСКА ПОЗИЦИЯ, през м.юли 2017 г. получи благодарността на руските-простаци, куршум в главата!

Ето една от песните на В. Д. с която възпява Путин и просташко-овчето стадо на така любимата на "модерните леви българи", Страна Дураков" известна още й, като Рассия?

А тази песен е част от творчеството, за което вече споменах и за което Автора получи куршум от благодарната аудитория?
ПЕСНЯ про ПУТИНА и БАРАНОВ - на Адрес:
https://www.youtube.com/watch?v=jgHBE4Rhb28

П.П.
За малко да пропусна!
В. Деревенский приживе бе член на Комунистическата партия на руската федерация - факт, който не спря путлеристите да го убият - като неугоден Тям!
цитирай
4. eloiz - До Гет
31.03.2019 16:00
г-жа Елоиз, да. Винаги съм го отбелязвала този странен факт, че над определена възраст и при заемане на обществена длъжност фамилното положение на жената загубва значение, т. е. - дори да е "г-ца", тя автоматично става "г-жа"; от една страна, това е чудесно, досущ като фактът, че навремето са позволявали само на омъжените жени да гласуват и всъщност, май не се е променило толкова много от онова време)), от друга е малко тъжно, но пък ето, има люде, които предоставят право на избор в обръщението).
Мисля, че сте били малко емоционален в постинга си, няма да трия, тук рядко постват хора. Благодаря.
цитирай
5. morskipesni - Почакайте малко с опелото за Русия, горните.
31.03.2019 17:13
Сега ще ви кажа и защо. Русите са сплотени и НЕ СЕ ПОДДАВАТ НА ПРО-ХАМЕРИКАНСКА и др. мизерна пропаганда, насочена срещу държавността. Живея в Германия от 2007 г. и виждам, колко силни бастиони изграждат рустите във всички немски градове- яки мужики, грамадни джипове, крафт-тренинг, редовни събирания- където като БЪЛГАРИН съм винаги поканен! Русия има култура, която развива и с всички методи налага НА ЗАПАД, като музиката, драматургията, киното, балета и пр. става МИГНОВЕНО ДОСТОЯНИЕ на емигрантската общност. Същото е в Англия, Франция, Испания. Както българските емигранти оставят основната част от приходите си в България- която нехае за тях и на практика ги е отхвърлила, така и русите от Европа са инвеститори, но на огромна почит в Родината си. Русите поддържат ВИНАГИ собствени магазини за храна, където може да се поръча КЛАСИЧЕСКА И СЪВРЕМЕННА руска литература. Кога ще достигнем до това ниво на съзнание НИЕ, БЪЛГАРИТЕ? В Мюнхен, когато човек влезе в българската църква сънародниците му дори не го поздравяват-непознат, съмнителен, кой го знае какво може да ни поиска! Унизен, сам и отчужден той си тръгва ! Когато се настаних в сегашната си квартира, дойдоха две съседки от горния етаж (видели славянско име на табелата, решили че съм русин), попитаха какво ми трябва спешно и с какво могат да помогнат! Не, горният "коментатор" горчиво се лъже и напразно се радва! Изчезват просташки, безумни и изпростели държави, които служат на чужди сатанински интереси -като България!
цитирай
6. krumbelosvet - О, гет-чумпов и с-ие, последният да затвори вратата.
01.04.2019 10:56
Какво остава на вас, бедните защитници на ГЕРБ, освен да пеете отчаяно старите песни на умрялото СДС. И да гласувате за Ал Йорданов, тоя титан на мисълта и на българския език, който каза от трибуната на Великото Народно Събрание "ояли се и осрали се във властта". Това е пръст Божий. Сега един такъв оял се, ще работи началник-щаб за избора на човека на умрялото СДС...
цитирай
7. get - До 4. eloiz - Уважаема - не е толкова от значение формата, било госпожица, било госпожа ... ?
01.04.2019 16:36
eloiz написа:
г-жа Елоиз, да. Винаги съм го отбелязвала този странен факт, че над определена възраст и при заемане на обществена длъжност фамилното положение на жената загубва значение, т. е. - дори да е "г-ца", тя автоматично става "г-жа"; от една страна, това е чудесно, досущ като фактът, че навремето са позволявали само на омъжените жени да гласуват и всъщност, май не се е променило толкова много от онова време)), от друга е малко тъжно, но пък ето, има люде, които предоставят право на избор в обръщението).
Мисля, че сте били малко емоционален в постинга си, няма да трия, тук рядко постват хора. Благодаря.


... важно е съдържанието? А то идва от израза "Дарен от Господ" и сам, по силата на това (об)Даряващ - ближните си?

На вас, няма да опонирам, предвид етичноста а от там и такт в поведението - за разлика от другите двама "оборващи ме" с примери за "величието на русина" :))) ?

... достигайки до там в шизофреността на изводите си - та да ме изкарват най-малко "3 в 1" личност ?

Чичко "мракобес"-е, подписващ се krumbelosvet - за вас се отнася?
За вас човека КОЙТО НЯМА ДОСТОЙНСТВО И СМЕЛОСТ - да оборва С ФАКТОЛОГИЯ мненията на различно мислещите - и поради липса на аргументи, да трие - НЕУДОБНИТЕ НЕМУ - коментари?
цитирай
8. krumbelosvet - Драги гет-чумпов и с-ие,
04.04.2019 21:55
Ако човек ви уйдиса, може да прекара остатъка от живота си в "разкарване на топката".
Трия ви, когато пречите с "разкарване на топката", или с изреждане на баналности от психо-десния репертоар. Вас никакъв аргумент не ви лови, щото или сте платен, или ЧУсТВАТА ви психо-десни са непреодолими.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1660491
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930