Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.02.2019 14:39 - Как в-к "Телеграф" публикува невярна и заблуждаваща информация за цените на секс услугите у нас
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 327 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Колеги, днес прочетох едно обнадеждаващо заглавие във в-к "Телеграф" - "60 лв. за половинка на Свети Валентин. Романтична вечеря с промоция за деня на влюбените.". Аз, естествено, веднага проверих за какво става, защото, както е известно на повечето колеги тук, фенове, миналата година публикувах една интригуваща обява, дето търся човек, с когото да изляза на дискотека, за празник, да речем - да не пие, да издържа на бой, да може да поправи пералня Краун и пр, явно пералнята затрудни бая народ, колеги, то вярно, че ги заваряват, та трудно се изваждат частите, ама все пак... Оттогава много вода изтече, но, колеги, идва пак хубав празник, все пак, една жена има нужда от придружител в местата за танцуване у нас, който да може да отстрани, както казват професионалистите, някой наркоман или такъв, който се прави на наркоман, ил някой пияница, пък и някой, който повръща и пр. То днес, колкото и да си смел, не може с едното голо възхищение)). Тръгнах, колеги, да чета коментара към тая новина, разположен върху стр. 12 на вестника, насочен срещу таквиз като мен, които четат подобни статии - "Свети Валентин като сутеньор", от колегата Константин Събчев, който завършва иносказателно и с поучението, да се седим вкъщи и да си четем книгите, един вид)))  - "Защото на 14 февруари древните римляни са чествали богинята Юнона, покровителка на брака и майчинството. И църквата неслучайно е отредила същия ден за почитане на Свети Валентин. Защото - поне според една от легендите за него - той е бил екзекутиран, защото тайно е венчавал влюбените и така е нарушавал разпореждането на император Клавдий". Тц, тц, колеги, а император Клавдий, според Робърт Грейвс, уж беше най-тихичкият и културен от поредицата около него, па отгоре на всичкото и нещастен в брака... 
Ко ле ги, отгърнах аз да видя за тая промоция, на стр. 4-5 и като видях, че "Излизането на вечеря с жиголо или проститутка и е за около час, най-много два. Сумата е нещо като депозит, за да намерите компаньон(!!!). След това поемате разходите за вечерята(!!!)Накрая по преценка на място и според успеха на "свалката" може да продължите в някой хотел или в стая за почивка, вече по стандартните тарифи, започващи от 100 лв. на час (!!!) или 1500 лв. за цяла нощ."
Това, питам аз, ако не е фалшиво заглавие за промоция! 
Като си помисли човек, от друга страна, колеги, то поправката на хладилник на място в София струва 80 лв. с идването на специалиста, без материалите, в Пловдив най-вероятно ще бъде около 50-60, та така, но все пак, все пак... В статията на "Телеграф" трудно се установява, дали става въпрос за услуги в София или в Пловдив, има едни опорни подзаглавия - "Печалба", "Забавление" и "Култура", и точно под култура, между другото, седи " Оказва се, че проститутките са изключително добре запознати с календара на "Пловдив - културна столица 2019 г." Най-ниската възможно цена за 1 час пълна програма с включени екстри като фелацио без презерватив, взаимна френска и анален секс започва от 150 лв. Има и оферти за по 400 лв. и нагоре."
(бел. моя - мислим, че можеха да напишат нещо повече за културната програма, но това, все пак, е избор на редакцията; аз, вече си бях помислила, дето едва ли не, проститутките и жиголата нещо са се специализирали да правя безплатни обиколки с лимузини из забележителностите на Пловдив, що ли, нали съм романтик по душа)). 

Колеги, аз все пак, да пусна пак обявата. Значи, кавалерът да мое да танцува малко, колкото може, да може да се бие, да не пие, да не се притеснява от кабела, значи, със сигурност ще стане някой бой, аз съм била в карловска кръчма за Свети Валентин, верно, хората плащат по 150 лв. в пияно състояние за почерпката и поръчката си, обаче са много досадни, едвам ги издържат от тяхната си компания и от време на време ги пускат да досаждат на разни безпомощни дами, които са дошли на събитието без подходящ по размери чадъри, с който да се усмиряват подобни ситуации. А понякога не става само със свиреп поглед, колеги, не става, въпреки, че има полза и от това. 
Айде, поздравът). 
ПП. Колеги, коментарите към текстовете са спрени за определен период от време. Когато ги позволя отново, ще има  възможност за коментиране. 







Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1662771
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930