Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.09.2018 00:47 - За това, кой, как и защо арестува у нас, и какво следва от това, за дребните троли
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 2556 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 16.09.2018 00:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Колеги, днес прочетох с възмущение, една от статиите, посветена на задържането на двама журналисти у нас (за което научих, за жалост, от тази статия), която изразява публичната позиция на Асоциацията на европейските журналисти в България. За жалост, колеги, нищо не разбрах от тази позиция, освен, че се показват "притеснителни дефицити в МВР" (???), следствие от задържането на двамата журналисти, без да бъде обяснено, сякаш всички знаем, както очевидно знаят и от Асоциацията, за какво са задържани хората... Почетох малко, почудих се, и едва сега, когато успях да приключа работата си за деня, седнах, за да дочета, за какво става въпрос. А то, според началника на ГДБОП, било "филм със скапан сценарий"(???), в който някой се опитал да запали някакви чували със секретни документи за далавери по еврофондовете (новината идвала от румънски медии), някой сигнализирал ГДБОП, те отишли, ходили и втори път, и тогава видели как в някакви  чували ровят двама журналисти и един адвокат, които дошли там, без да се обадят, като преди това, били сигнализирали полицията за случая, според информацията... Журналистите били арестувани, макар и за кратко, а началникът на ГДБОП питаше възмутен в някакво интервю по някоя от телевизиите (откъси от интервюто бяха предадени в статия в дир. бг) дали българските журналисти и един румънски такъв, бива да бъдат поставяне над българските граждани, ами не бива, ама това, ние ли трябва да го решим... 
Изобщо, колеги, тези дни има доста арести у нас - сигнализират, че ще арестуват семейство Арабаджиеви цялостно, Митьо Очите още преди месец или два  тържествено беше приведен с официалните си бермуди в следствието, разни други, също са разследвани, да се неначуди човек, какво става в тази държава. 
Един приятел днес, ми вика, ей така, на шега - готви се, троля, и тебе те чакаме в ареста. Готово, колеги, казах му аз, хващам си бохчата, с все наръча молби за зип на класа ми, с ненаписания протокол от заседанието на МеО-то на класните ръководители, с тефтерите със списъците ми и с входните нива на 5-ти и 6-ти клас, към деветдесет броя и отгоре, и с учебниците за другия ден,  и да се надяваме, че докато ме няма, моите ученици няма да се сбият сериозно в час, тц, тъй като ако се сбият и счупят нещо, аз трябва да участвам в протокола, и да се подават заявления, да се правят предписания, за нови мебели, и да се пишат писма на родители,  така нататък, и така нататък, ГДБОП...))
Викам - за какво ще ме арестуват, малее, дано да не е заради изказванията ми против образованието у нас?! Не дай си боже, да е за онова,  което писах против неспособността  на поколения министри, да се изнамерят мерки за подобряване на раждаемостта?! Дано да не е и срещу ония работи, дето ги писах за ДОМАШНОТО НАСИЛИЕ, че там вече го закъсахме, тъй като такова нещо, официално в България няма като криминално престъпление)))
Хихи, колеги, моят приятел ми вика: Ти какво сега, досущ, като Георги Димитров стана, а? Амии, амиии, той, колеги, ако Георги Димитров, си беше вършил работата, в онзи затвор, ами не беше писал памфлети, сега на друг хал щеше да бъде тази държава, ама както и да е.
Поздрав за всички тролоци - арестанти,  доброволни, като в онази книжка за Лукчо, и за всички отговорни  троли у нас, също така и за дребните троли, които все някой ги плаши)). Са не бойте, трудете се, колеги, това е най-важното, още нашите първи индустриалци са го казали, значи е вярно. 














Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1658876
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930