Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.09.2018 20:20 - Съвсем кратка бележка за евентуални нови министерски рокади, и за раждаемостта
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 5323 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 10.09.2018 20:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Колеги, троля е заета и не може да обърне необходимото внимание на една по-обширна бележка, поради което, смятам да публикувам тук, съвсем кратка такава, относно моето мнение за историческото изказване на настоящия министър на образованието, г-н Красимир Вълчев, който се изказа преди около ден, дето образованието било причина за спада на раждаемостта (по света, и подразбира се, само, уви, и у нас). В първия момент, колеги, когато я прочетох тая новина, веднага се зарадвах, дето ей ги сега, колегите от днеса и тия от Телеграф-а, и тия от Стандарт, и другите по веригата от БТА до националната статистика,  от която всички преписват(колеги тролоци, а на вас не ви ли се струва, че има някаква конспирация с математиците от Националната статистика, тойест, че те са ги пуснали  нарочно тия женомразки приказки, за жените и абортите, пък после, ще се оправдават с остарели методики; те и в болниците, с това се оправдават, когато починат родилки на магарето; гледам, никой не го е срам, професионално, от това, но на мен ми е любопитно?!).  Тойест, вече няма индиректно да обвиняват за спада на раждаемостта българската жена и нейните аборти, позволени и непозволени, и ето ти - това решение, е дошло отгоре, колеги, от официален източник, хем не кой да е, а именно, Министерството на образованието, което отговаря, за образованието на нацията; ами не йе от регионалното министерство, да речем, или от премиера, йок...
Викам си снощи - ето, ще се напише утре  един весел коментар тука, да си изпокапем от смях, че вече не само жените, ами и образованието е виновно за спада на раждаемостта у нас, ама днес, колеги, ми хрумна нещо друго. 
Това, дето, за да се реши окончателно проблемът с раждаемостта, ние трябва незабавно да назначим на длъжността министър на здравеопазването, г-н Красимир Вълчев, тоже настоящ министър на образованието. Едно, че здравеопазването, се нуждае от крути мерки, от категорични решения, абе няма какво да се лъжем - въпросът е, че може да останем и без министър на здравеопазването, пък е добре дошло, да има някой резервен, нещо да кайе,като се наложи? 
На всички колеги, които сега седнат да ми доказват, дето спадът в раждаемостта бил проблем, на социалното министерство, и на статистиците, и на нам кого, аз ще кажа - а да е излязъл някой, да кайе нещо оттам по тоя въпрос, а? 
Един приятел, ме беше предупредил, дето ако чете, министърът на образованието, можел да рече на навреди, на моята репутация като настоящ младши  учител по български език и литература, към момента, колеги. Тц, аз му викам, на моя приятел: "Абе, ти чакай, той първо да ме намери, на картата, в кое училище съм)))"
Наздраве, за всички смелчаци в държавата). 
Като се сетя за по-весел поздрав, ще го пусна. 










Гласувай:
3



1. nedovolen - Министеро го остави. Той си има в...
10.09.2018 21:47
Министеро го остави. Той си има важни министерски работи. Няма да тръгне да си губи скъпоценното време с учителки. Карай, все едно че го няма. Щото и да го има, все тая.
И се учи от учениците, най-вече от бебетата. Но това вече е дълга сериозна тема,
затова
:)))
цитирай
2. eloiz - Брей,
11.09.2018 16:41
аз не искам никой да си губи времето, а само някой да каже нещо, недоволний. Изстъпва се тука, оправя си ластика на гащите и почва да казва, така и така, ей така е. Ама де, такъв, де))).
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1659446
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930