Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2018 22:59 - Троля, г-н Коритаров и неговите чистачки
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 383 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 (бележка)
Току - що, колеги, гледах повторението на коментарното предаване на г-н Коритаров от тази сутрин по ТВ "Европа" (ако не греша), посветено на темата (изключително изненадващо за мен, след като гледах интродукцията, в която се говореше в две изречения за свадата между г-н Сидеров и г-н Симеонов, като за следващ етап в сложния въпрос за признаването на анексията на Крим?!) за автомобилите, или най-паче, за това, кой и защо е откраднал чистачките на неговия автомобил в кв. "Лозенец" (тц, колеги, поне така разбрах, може би чистачките не са били откраднати, а просто счупени, обаче, в студиото, немаше представители на МВР, а само двама колеги журналисти от автомобилния бранш, които бяха там, за да обяснят на г-н Коритаров). 
Оказа се, колеги, че откраднали/счупили чистачките на г-н Коритаров, в едно изречение от главния редактор на българското издание на "Топ Гиър", тъй като той бил паркирал на мястото на някой друг! Лелеее... Оттам нататък, г-н Коритаров, като засегната страна, започна да пита публично,кога ще дойде правителство, което да натъркаля селяните у нас, където им е мястото (образно казано), че той щял сега да покаже, каквото ще покаже на крадеца/трошача  на чистачки, тъй като явно го знаел кой е...
Ако беше поканил г-н Коритаров, поне чистачката на Столичния инспекторат, мислим, и да я беха маскирали като заместник-началник (ако не идва самият заместник, за майтап поне; та после поне да има какво да коментирам))), та да пита, зачто, при положение, че си е платил данъците, може и някакви пари да е платил за паркиране в тая зона, той не каза, при това положение, му се крадат/трошат чистачките, все пак е г-н Коритаров, един от най-известните български журналисти, известен не само в София. 
От друга страна, на мен ми е известно, че навремето едва не уволниха една чистачка на Софийския университет, задето изпълнила заповед, и сложила черно знаме над главния вход на университета, обаче, все пак, можеше поне духа на Столичния инспекторат да се повика при това положение, явно и той щеше да свърши работа, у нас мнозина станаха спиритисти за последните години - забележка, в предходната ми статия, информацията за това, как цял вестник, се занимава с викането на духове от страна на Людмила Живкова; мисля, дето не са единствени; освен това, днес видях в някаква реклама, че в готварско приложение на същия вестник, сме щели да научим, каква е любимата яхния на Т. Живков - някаква яхния по селски; от което аз, като стар читател на кулинарни списания, искрено се възмутих, тъй като таз яхния съм сигурна, че съм я виждала и другаде, па не беше описана така). 







Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1659529
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930