Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.02.2018 19:01 - За политическия провал на НФСБ на международна сцена, или отново за женския въпрос
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 362 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Чета, колеги, в "Уикипедия", биографията на немския политик и член на Съюз 90/Зелените Франсиска (Ска) Мария Келер,която в периода 2007-2009 г. (на 26-28 г. възраст, съответно, г-жа Келер ми е връстница), е председател на председател на Партията на зелените във федералната провинция Бранденбург (тая провинция, колко ли население има, и каква ли партийна организация...В Уикито пише, че е разположена в северозападната част на Германия, около столицата Берлин, бре, знаех си, че ми напомня за Бранденбургските порти))); госпожа Келер специализира по въпросите на имигрантите и отношенията на ЕС с Турция, тц, тц, заедно с Жозе Бове "възглавява списъка на партията за изборите за Европейски парламент през 2014 г. и е кандидат на зелените за поста Председател на европейската комисия през април същата година." 
Родена е на 22 ноевмри 1981 г. в Губен (някогашна ГДР), изучава ислямистика, тюркология и юдаистика в Свободния университет в Берлин, след което продължава образованието си в Истанбул. Омъжена е за финландския активист Маркъс Дрейк. Живее в Брюксел. Освен родния немски, свободно владее английски, френски и испански, а също и частично турски и арабски". Изобщо няма да привеждам тук данните за политическата кариера на г-жа Келер, защото ми е скучно, тук не говорим за нейната политическа кариера, а за това коя е тя). Въпрос, макар и риторичен, което не го спасява, зададен от лидерите на НФСБ, в декларация, дори не в изказване лично, колеги, и отгоре на всичкото, последван от класификации, които биха могли да се използват в съда... Не мога да опиша искрената си радост от това, че българското правителство се отдалечи веднага, включително и дипломатически, от изказването на г-н Симеонов, който е част от него, и като такъв, също отговаря за българските отношения с Турция, което той е показал, че не владее - господинът не знае какво означава думата "сюнетчия" и в какъв род се употрабява, и в какъв род може изобщо да се употреби, включително извън границите на Турция, от един потомък, като г-н Симеонов, на хора, които 500 години (както често обичат да изтъкват от НФСБ) са били владени от Османската империя, и при положение, че огромна част от Османския архив, колеги, се намира в Националната библиотека "Св. Св. Кирил и Методий", попаднал там, след поредната водена патриотична война за обединението на България)))).
. Не искам да съм на мястото на г-жа Келер, защото ме напушва смях, когато си представя, че след всичкото ми образование и устремна политическа кариера, идва един ден, в който попадам в държава, в която ще ме обиждат на термини от моята специализация и вероятни мои бъдещи дипломатически и политически интереси))). 
Искрено, пожелавам на г-жа Келер да спечели най-сетне дело срещу г-н Симеонов, в България, това не е възможно, поне към момента, но, г-жа Келер е дошла тук, участвала е в български протест, и е защитавала български интереси. Надявам се, г-жа Келер да не избяга оттук, или да не се скрие в бункера на високото си образование и политическата си кариера, както нерядко се е случвало тук, за да възтържествува правото. 
Във всеки случай, аз ще продължа да напомням))). 






Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1658703
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930