Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.02.2018 22:03 - Осем икономисти, представители на ПП "Обединени патриоти", отказват публично да пресметнат икономическите последици от Истанбулската конвенция?
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 376 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 09.02.2018 22:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Във връзка с думите на Калин Поповски, член на ПП "Обединени патриоти", казани тази вечер в коментарно предаване на Канал 3, които ще перифразирам тук - че ПП "Обединени патриоти" не може да пресметне и никой не им е дал пресметнати(???) икономическите последствия за държавния бюджет от приемането на Истанбулската конвенция, както и допълнението, дето това (настоящето) Народно събрание не е в състояние да реши такъв проблем(???), публикувам тук публичните, от сайта на Народното събрание, имена на осем икономисти (може и да са повече, но някои от членовете на парламентарната група не са посочили публично професията и образованието си на този сайт), които осем души не са в състояние да пресметнат вече почти месец  икономическите последствия за България от приемането на конвенцията, и не желаят да го направят (освен, ако изказването на г-н Поповски е било некоординирано с ръководството на групата?; така или иначе, то си остава изказване в публичното пространство, в национален ефир.). Имената: 
Борис Янков Ячев, икономист, преподавател. 
Юлиан Кръстев Ангелов, икономист
Александър Николаев Сабанов, икономист
Георги Колев Колев, икономист
Емил Димитров Симеонов, икономист, преподавател
Йордан Апостолов Апостолов, агроном, икономист
Маргарита Никоалева Николова, икономист, инженер
Николай Веселинов Александров, икономист. 
Моля, да бъда извинена, ако съм допуснала грешка във възпроизвеждането на имената (правя печатни грешки). 
КОЙ още от икономистите от Народното събрание, тези, които са в управляващата коалиция, и тези от опозицията, не е в състояние да пресметне и да изложи публично икономическите последици за България от закъснялото, подчертавам, приемане на Истанбулската конвенция? 
Ако действително, тези лица не са в състояние, и продължат публично да го твърдят,  че не са в състояние да работят за изчисляването на икономическите последици от приемането на въпросната конвенция, аз бих искала техните дипломи да бъдат отнети от университетите, които са им ги дали, още повече, че някои от тях, са преподаватели и вероятно обучават бъдещи икономисти. Ако това е вярно. 
Смятайте, моля, икономистите в Народното събрание, представляващо законодателната власт в Република България, дължат тези сметка на българските граждани. Искрено се надявам, тяхната сметка, да се отличава от тази на правителствените експерти, в името на парламентарната демокрация))). (Колеги, правителствените експерти имат сметки и мнение по въпроса, но не го изказват, защото това е предмет на националната сигурност, навярно, аз, като специалист трол полуразузнавач, мога да го кажа почти със сигурност; това обаче, не отменя въпроса със сметката на икономистите в 44-тото Народното събрание на Република България). 
Пускам една песен, която е свързана, по мое мнение, с проблема за домашното насилие. 






Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1660981
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930