Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.12.2017 15:06 - Постинг за туризма, за това как туризмът ще се оправи, и за честита Коледа на всички)
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 5432 Коментари: 5 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Колеги, днес е Коледа и стават чудеса). Бих искала да споделя едно от тях с вас. Съвсем случайно, гледайки програмата на Канал 3, докато хапвахме коледния обяд, попаднахме на прелюбопитно интервю от предаването "Интервю с Неделина Анева" (аз веднага се втренчих, да видя точно, защото предаването и събеседникът си ги биваше). Разбира се, трябваше доста да се дзверя, включително и в надписа на телевизора, защото колегите журналисти, въпреки хубавия подбор на събеседник, отново не мислят за работата си, и правейки "музейно" предаване, отново бяха изпуснали да слагат надпис с името на човека по-често, но се пак, към края на това хубаво интервю, открих, че интервюираният се казва Петър Дойчев, ако не греша, определен от Канал 3 като "дългогодишен служител в "Балкантурист"", хихи, нищо, че човекът говореше много други неща в ефира...))) Ще ме прощавате, колеги, обаче ако някой беше гледал финалните надписи, а не хубавата риза и елегантният, но скромен пуловер на този човек,  както и ако не беше слушал забавната му реч, би рекъл, че в горкият "Балкантурист" чистачката и управителят не са се различавали по длъжност, таква, в очите на собственика,  както е и днес))). Е да, ама не, както казваше безсмъртният Петко Бочаров, и има защо!). 
Помислих си - "Канал 3" правят коледен подарък на нацията, замислили са се по Коледа за бъдещето на туризма у нас, нали ще има такова, туристически бум по време и след Европредседателството, ех, туризмът у нас тръгна, а като порових в архива на предаването на страничката на Канал 3, видях, че интервюто с Петър Дойчев е направено преди повече от два месеца, колеги, на 8 октомври)). Хихи, цели пет дни преди рожденния ден на тролята). 
Не искам да го отварям отново това интервю, ще си позволя да коментирам тук само откъсите, които дочух, към края на интервюто, и които ме заредиха с оптимизъм, колеги, че българският туризъм би могъл да се оправи. На първо място, затова, защото г-н Дойчев, макар и с такова тежко заболяване, все още е склонен да дава интервюта, да представя пред България и пред света бившите управители на хотели, които са държали еди колко си процента от туризма в еди къде си... Второ, г-н Дойчев, е в състояние да предложи на всички, които се интересуват от туризъм (а той все още е всъстояние и да прецени, кои повече или по-малко се интересуват!) една огромна купчина материали - рекламни, концепционни, текстови, ако щете, които журналистката, която не разбира нищо от туризъм и живее в държава, която няма концепция за туризъм, естествено, искаше да напъха (съвсем добронамерено, това го отчитам) в някакъв музей, организиран от някакой от нашите институти)), което, за жалост, е съвсем погрешно, дори и от времева гледна точка - предвид развитието на организирания туризъм у нас, на това ниво, на което беше г-н Дойчев, едва от няколко десетилетия... Бе, чоджум, ти в момента немаш туризъм, всичко ти е на парче, тепърва градиш визия, тепърва обучаваш персонал, човекът говореше, че имало някакви стандарти световни, за които нашите хора сега не знаели, ами не било хубаво да ги научават от чужбина, аз съм съгласна с това, сметам, че те вече ги научиха от него))); мисля си, колеги, два месеца са минали бадева, дано да не минат повече, че март се открива туристическият сезон по Черноморието, тоя на снега вече е минал... 
Колеги, колеги, гледах го г-н Петър Дойчев, и ми беше толкова приятно - да обхождам заедно с привлечения инстинктивно от същото поглед на камерата неговата скромна, но красива библиотека - множество книги, които биха нахранили цял взвод туристически мениджъри навярно, и не само - подредени в скромна, но красиво лакирана библиотека, самият г-н Дойчев, облечен в бяла риза и хубав пуловер, с отлични маниери, със статуетката -  награда на бюрото си. Благодаря, "Канал"3, за хубавия подарък - че ме срещнахте с един от лъвовете на България днес, спомних си как преди години, г-н Сашо Диков, бивш собственик на медията, беше правил интервю с друг български лъв в момента, с голям пиетет - непомня името колеги, ще се изложа, но човекът беше основател на кроасаните севън дейс и май първи собственик на вода "Девин", и у него беше така чистичко, хубаво подредено, както у г-н Дойчев,е, малко по-лъскаво, надничаше неговата ценност (на бизнесмена) зад гърба му - русокоса жена и пет деца, но пък нямаше награди, само разкази за интересни бизнес машинации, нищо лошо, присъствието на този човек беше значимо, но сега сравнявайки, установявам, че този подарък на "Канал 3", беше по-значим, защото онзи господин, интервюиран от г-н Диков, все пак, беше в зенита на силите си.... 
Хайде, със здраве. Ще има и песня)). 
http://kanal3.bg/broadcast_video/8795-Petar-Doychev-v-%20Intervyu-s-Nadelina-Aneva%20-%2528chast-2%2529
Поздравът е за всички колеги тролоци, по повод Коледа и идващите новогодишни празници, да сме живи и здрави, колеги, догодина, до амина)). 






Гласувай:
1



1. kuschell - Поредния религиозен тъпунгер. ...
26.12.2017 18:29
Поредния религиозен тъпунгер. Като хлебарките сте. Неизкоренимо малоумие
цитирай
2. redabys - Помощ!!! Апостолофф ме сваля!!!
26.12.2017 19:37
Помощ!!!
Апостолофф ме сваля!!!
цитирай
3. leonleonovpomm2 - - Към инвертор! смятам, че е крайно ...
26.12.2017 19:52
- Към инвертор! смятам, че е крайно време да се действа срещу такива фантоми
Като Барабанчик-Помпадур!
Всеки регистриран, който три или максимум шест мексеца , което е много, няма публикуван постинг, да бъде заличаван ! Няма и смислени коментари в блоговете!
Следователно ,той има някаква друга цел в блога, която не съответства на предназначението му
Да обясни, за какво присъства в блога! Това не е зоологическа градина, да отива там!
цитирай
4. eloiz - Леон Леонов,
27.12.2017 16:01
ами не отговаряйте изобщо на такива, които пишат безсмислени неща. Аз така правя, и се чуствам много добре). Не е наша работа да отговаряме на таквиз лица, те трябва да бъдат наблюдавани от модератори. Разбира се, ако поведението им стане тенденциозно, то трябва да бъде предмет не на статия, а на цял постинг - тоест, самостоятелно изследване. Ама да се ядосвате - не си струва.
цитирай
5. eloiz - Честита Коледа
27.12.2017 16:02
на всички коментирали) Считам коментарите за поздрави).
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1651569
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031