Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.11.2017 20:55 - Колеги, да дигаме пушките, да не чакаме Червената армия да нападне Древна Тракия, Готия, Гетия и Сарматия!
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 731 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 (възвание, от втората половина на текста)
Мислех, колеги, да го зарежа този въпрос, за Червената армия и за спасяването на българските евреи, защото вече ми доскуча, аз съм един уморен трол, с много работа на главата, който, като всички нас, живее в държавата на чудесата, където всяко нещо (включително и тоз въпрос) е за три дни, утре пак; така се получи някакси и навремето с онази странна средновековна история за кирилицата, пак гаф на Руско външно, така се получи и сега, с тази история, за спасяването на българските евреи от Червената армия, само дето още не знаем чии гаф е това, защото Руско външно този път си замълча, не щяха да си кажат хората (въпреки моя добронамерен съвет за Столична община), но колеги, от друга страна, от това мълчание на Руската държава, добивам впечатление, че ние може да сме държава на чудесата, ама те не искат да са). Значи, работата й сериозна)
Ето, че днес, бившият директор на НИМ, колегата Божидар Димитров, се обади единствен, да каже, дето е необходимо, да хвърлим първи вината, върху г-жа Захарова, прессекретар на Руско външно, защото таз вина не беше хвърлена  върху нея от нейния началник (който и да е той), Руската държава (Все пак, колеги, Русия не е България и не се управлява от прессекретари чрез лапсуси?!) . И ето, вината беше хвърлена върху госпожа Захарова, но аз пак питам, колеги, чии пиар тогаз е г-жа Захарова, ако не йе на Руската държава, леле мале, както намекна в своето изказване и г-н Димитров?! Той ненапразно, колеги, споменава някакви си там "младоци" (тц, само да не са като нашите "младоци" - генерали, че ма избива смех, ако пък не са, леле мале), та тези "младоци", писали нещо там за Червената армия, мислим, той йе разузнавач и ги разбира тия работи, пък и аз, такова, четох оня ден (хе почти преди три дни))колегата Мяков, тоже историк, ама руски, та и той, очевидно и високопредположително, ще да е от тази група, които, както вече писах, така разясни нещата след този скандал, че Руската държава престана по-нататък изобщо да говори...
Хм, аз разбира се, държа да повторя, че се възмутих от изказването на г-н Димитров, направено по адрес на дамата от Руско външно, защото преди да бъде пиар на Руската държава, тя все пак, е дама, дори и да е пиар на Руската държава). 
Па и такъв сложен лапсус, с толкова сложна синтактична конструкция, би трябвало да заслужи място за дамата временно извън прекия фронт на Руско външно, но в никакъв случай да не предизвиква нейното уволнение, но те си знаят, те си знаят... Русия отдавна има проблем с жените в политиката (си), жалко, защото явно е от много по-отдавна съществуващият проблем с техните жени в администрацията)). 
Дотук с женския въпрос в Русия, защото това Възвание всъщност, е предназначено за всички колеги тролоци - муже, жени, кой каквото намери, тъй като имаме всички основания, да считаме, че в най-скоро време, упоменатата по-горе диверсионна група, която така жестоко подхвърли г-жа Захарова в балканската политика, че атакува с Червената армия, нашата родна Древна Тракия, Древна Скития, Сарматия, Готия и Гетия, Балхария и всичките провинции, изконно принадлежащи и горещо защищавани (макар и днес малко поизоставени, умориха се колегите тролоци, както стана и при мен), от тролското братство у нас! 
Затуй, дигайте се, колеги, да вървим да защитаваме тези изконни територии, които в никакъв случай няма да дадем на "групата младоци", които и да са те, анадънму?!
Г-н Димитров, разправя накрая на своето интервю, за някакви самолети, на него му е простено, самолети нема, колеги, вий и аз си знаем, само един йе самолета, ама това, "групата" не го знай, гарантирам ви, или го й забравила, де, че видим! 
Айде, една песня за сбор, и за поздрав на "групата младоци", и на всички засегнати, идем!
(Еми, може и да ми се наложи ,колеги, въпреки моята умора, да прочета ония любими два реда от Херодот и Тукидид, и от който падне, аман, нали й рат, че станем трол - сармат...)
ПП. Поздрав и за една моя приятелка, която празнува днес рожден ден - Ема)










Гласувай:
2



1. born - Всеизвестно е, че Божо отдавна не ...
08.11.2017 20:40
Всеизвестно и очевидно е, че Божо отдавна не вдига самолета.
цитирай
2. eloiz - Колеги,
08.11.2017 23:07
без такива претенциозности - казах, нема самолети, че летим на собствена тяга. Навсекъде претенциозни - ей, и в политиката - пак, днес четох, някакъв депутат от БСП, си позволил да нарече електората си по-прост, намериха се хора, настояват да го свалят от поста, а колко други, колко други проявяват своите претенции така, че чак вече не ни забелязват нази, тролоците?! Затова, зарежете претенциите, турете си самочувствето на гръба и давайте да ходим, да бием Червената армия, че нема кой друг. Ей ги, и колегите журналисти, били омерзени от тая работа, не щат да се бият, имало по-важни теми, че им ги оставим на тех да ги оправят, па за нас - бойят.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1651906
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031