Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.10.2017 17:08 - За същината на грозните политически отношения, и за това, че ГДБОП вече наистина требва да дойдат
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 497 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 12.10.2017 20:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Колеги, току-що прочетох набързо и не докрай, че ми стана скучно, статията във Вести.бг за "политическия сблъсък" между депутати от ДПС и такива от "Обединени патриоти" (? това правилно ли го написах, те доста пъти вече си подменят абревиатурите, без подмени в уставите...). Значи, депутатите от ДПС твърдят, че в управлението на страната немало място за националисти, особено като Валери Симеонов, вицепремиер на държавата в момента, което е спорно твърдение - точно в момента има огромна нужда от националистически възгледи за управлението на държавата, но очевидно ДПС не одобряват това, и това си е техен политически въпрос. От "Обединени патриоти" пуснаха лентата за тахтабите и пр. животни, обяснявайки публично от трибуната на Народното събрание, в много прост стил, без каквито и да било позовавания на устава им, бих казала, какво представлявала тяхната партия (без никой да ги е питал за това), и колко гадни били другите (?). Прави са колегите журналисти, че се отдръпнаха, и на тех им е терсене, троля усети, ама не бива, не бива все пак, точно, защото не бива от трибуната на Народото събрание да се леят простотий и нецензурни понятия, диалектни обиди и пр. - можете да бъдете сигурни, колеги, че когато тръгнат да се леят подобни работи, в основата им лежи една голяма простотия, и нищо друго - ни политика, ни отношения)))
Искам да напомня и на ГДБОП, въпреки, че они са се скрили чак на "Цариградско шосе", хе, зад баира,  някъде, и ходят само по акции оттам, да вземат да проверят най-накрая нашите автобуси - днес за пореден път се возих в една пуфкаща 14-ка, която освен че пуфкаше, й висеше и уплътнението на люка  - ща се промъкне некой враг от люка, че се обеси, преди да го хванете, ГДБОП, па тия от "Автомобилната инспекция" само че дойдат, че глобят, и от Пожарната да викнем, и те че глобят, най-много да спрат рейса, ама проблемът пак че остане! Пък така, като дойдат от ГДБОП, населението че се стресне, че се мобилизира, внимателно че седи и че гледа. Хе, днес, по тъжен повод, имаше седем патрулки в центъра на Бусманци, да знайте колко тихо беше в това село - нема ги бековете да дрифтят, нема ги лапетата с моторите; като дойдат пък и втори път от полицията така, може някой от хората тука, да се престраши, да поизлезе - г-н старшина, на мен ми откраднаха това това и това, та така, и на мен също, мое ли да питам... Ние не сме толкова диви, че да не заслужаваме две патрулки, г-н Премиер, на 8 км. от центъра на София се намираме, па има и други колеги от селата, и те са така?
Така ами, нема по Министерския съвет само да се разправя, че троля, БНТ и медиите, и Виктор Николаев малтретирали политиците у нас. Йоо, колеги, троля наистина много обича боя, тука са бийм нонстоп, но Елисавета Ненчева Ненчева, д-р по южнославянски литератури на Пловдивски университет "Паисий Хилендарски", хоноруван университетски преподавател по средновековна бълагрска литература и по сръбска литература, не пуши, не шофира, неосъждана,  настоящ читалищен секретар и библиотекар в НЧ "Елин Пелин - 1926",  та същата  със сигурност не може да малтретира нищо друго, освен един молец от снощи, и то не бях аз, ами беше райда). Да не говорим за колегата Виктор Николаев (името взех от Уикипедия, както и данните) - журналист, възпитаник на СУ "Св. Климент Охридски", работил за Дарик радио, радио НЕТ, за Канал 1 на БНТ, от 2010 г. - в БиТиВи,  автор на документалния филм "През решетките" (за процеса срещу българските медицински сестри в Либия) (Еми не е "Виктор" само и това си е; редко у нас има некой, който се води само на първо име, обикновено това са певиците, ама те са на псевдоним пък). Па от Министерстия съвет да смятат, че той може да ги малтретира? Леле.
Тц, но троля е нещо друго). Тея дни си оправям ушите, да дрънкат, и че видим, кой кого, хихи, че обещава, колеги, да става забавно))).
Поздравът - довечера, че  техниката отказва .
Ето го и поздравът, да сме живи и здрави, и наздраве)










Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1661855
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930