Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.10.2017 19:45 - Извинението на г-н Симеонов за "Симеоновгейт"
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 613 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Колеги, днес прочетох, че г-н Валери Симеонов, вицепремиер в правителството на Бойко Борисов, министър - председател на Република България към момента, иска да получи извинение от Нова телевизия, БиТиВи, Българско национално радио и Българска национална телевизия за това, че е бил обиден от тях. Нещо повече, за пръв път в историята на това правителство, аз чета, че вицепремиерът г-н Симеонов е обиден, защото тези медии са организирали клеветническа кампания срещу него, наричайки го сталинист и чакайте да видя пак, и лъжец. 
Смятам, че когато един вицепремиер, пък бил той и от ранга на г-н Симеонов, на туризма (тоест човек, който, за жалост, се видя, че не знае какво да прави със столовете по заведенията и по студиата на медиите, ей, не се научиха тия хора какво да правят с тия мебели цял сезон), заяви подобно нещо, то той има сериозни основания за това, защото зад него стои Министерският съвет на Република България. 
В този случай, и предвид молбата на г-н Симеонов, призовавам Нова телевизия, БиТиВи, Българско национално радио и Българска национална телевизия, да подпишат едно общо извинение до господина, което да бъде депозирано с входящ номер в Министерски съвет, след което, никой вече да не разговаря публично с г-н Симеонов, тъй като той заявява, че е "Свободата на словото не е само право на журналистите, свободата на словото е право и на всички останали граждани в едно демократично общество, в т.ч. и на политиците. Никой не може да ме накара да говоря по въпрос, по който не желая до коментирам или  който считам, че е глупаво и опасно за националната сигурност да се обсъжда в национален ефир. Това е мое човешко право и няма да позволя на някой да посегне на него." 
Поднасям моите лични извинения към г-н Симеонов, задето съм му отнемала правата, колеги, и заявявам, че от този момент нататък, в този блог името му няма повече да присъства, под каквато и да било форма, предвид моето желание да спазвам правата на всички мои съграждани. 
Една песня, за разкош. 
(няма страшно, нищо бойно нема да пускаме, хихи, скрила съм ушите, нема да се плаши никой, то така не е забавно))








Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1659079
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930