Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.10.2017 11:15 - От "Кумгейт", през "Симеоновгейт", а навън температурите падат, за който не се е подготвил
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 796 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 06.10.2017 23:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Колеги, ей сега се връщам от дир.бг, където прочетох, дето г-н Валери Симеонов, който ходил на интервю в Нова Тв тези дни, казал на водещия на сутрешния блок (Виктор), дето от "Кумгейт", който така глупаво избухна "преди две седмици" подбуждал "низки страсти в глупав електорат". Че и го заплашил, че ще му организира "Викторгейт", брей,  хехе, ама не знай, че може да организира, Викторгейт, на още поне две иляди души у София, които се казват Виктор, иди после доказвай, както каза и Делян Добрев, че нямаш сестра... Ех, колеги, така става, когато се омешат твърде много нещата в политиката, та чак станат нагли). Човек говори за народа си, а губи усещането за него, очевидно. Защото, ако ми позволите, в момента ние(народът) следим прогнозите за времето (не Виктор, а Емил), чекаме големия снег, затваряме лютеницата и туршията, некои от нас си мечтаят за почивка, които са загърлили доматите, спестили за някой лев за парното и пр, кой каквото могъл, слушаме новините и от време на време се възмущаваме, защото българинът все пак знай, че в България все още има закони, които забраняват роднини да бъдат назначавани в администрацията, въпреки, че това се нарушава масово. Тц, в тая точка, изобщо не го виждам нито г-н Симеонов, нито неговите колеги в парламента, които той нарича "електорат")), какво ще правят тази зима...Ей ги, още отсега заговориха за животните в гората, за някакви вълци разправя г-н Симеонов в интервюто,  страх ги й хората, виждам, и г-н Цветанов спомена животинския свят чак, въпреки, че там още са на музикална вълна, и това й добре,колегите от БСП пък са на филмова за тийнейджъри; то човек, като нема работа, го е страх, да ви кажа, и има защо, започва да си измисля разни работи, стават сеири. Ние си знаем, че няма кой да ги санкционира тези сеири, защото съдийте у нас са роднини на някого, и полицаите също, да не говорим за журналистите, и са все качествени хора, не-за-ме-ни-ми (ех, тая държавна болест у нас, на незаменимия професионалист, бил той и роднина, бил той и крадец и лъжец), но пък на човек му остава удовлетворението, да знае законите, и да си направим лютеницата за зимата). Гледам, хората се върнаха към правенето на лютеници, колеги, което е много, много добре, това не може да бъде причислено към "гордеенето с българското", ами си е чиста, кръвна връзка, бих казала, с традициите...)
Очевидно, г-н Симеонов не познава българските закони, жалко, защото така няма да знае и какво да поправя, ако реши да налага мнението си за роднините - свръхпроефесионалисти и по двама на милион, за всеко селище, и става една каша, леле майко... Каквато е и до сега, колеги)).
Но, нека да завършим с положителен рефрен - правете си лютениците, колеги, и затваряйте бурканите, защото иде зима, от парламента все ще намерят какво да правят на КСНС в понеделник, все пак, такава хубава сграда на президенството имаме, троля лично я разгледа, по нея няма никакви следи от мислите и думите на хората, които са влизали вътре, имали са честта или нещастието да показват културата и уважението си към българския народ там, толкова много подобни КСНС-та е понасяла, че понесе и този)). И парламента също ще понесе следващите речи на г-н Симеонов, и на неговите колеги, ей, между тия стени са се били с обувки някога, има няма преди двадесет години! И досега мисля, че най-големият ни срам като нация беше, когато я замеряхме сградата на парламента  с домати, колеги, и когато я трошихме по митинги и шествия. Но, това лежи на съвестта на тези, които предизвикаха гражданските войни срещу институциите у нас. Като гледам, как са я закъсали, започвам даже да ги съжалявам, между другото...Поне една лютеница да си бяха направили, вместо да ги разправят тия простотий за животните в гората... Ав,ав...)))
Поздравявам всички колеги тролоци и добри животни в гората, с тази песня , е, песните са две де. Другата песня, като се прибера вкъщи, защото тук просто няма как да бъде пусната, по технически причини.







.







Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1663085
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930