Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.08.2017 21:34 - Предлагам да купя (или да купим) нов червен килим за президентството, за официални мероприятия
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 620 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Гледам, че колегите журналисти са се залисали да коментират роклята на г-жа Макрон, гост на България, и на г-жа Радева, съпруга на президента на България, но ми се струва, че никой не видя грозните, непрани (поне така се вижда на снимката, съжалявам, колеги от протокола, но колегите от Франция вече го видяха) сдвоени пътеки, по които гостите се разходиха, за да изкажат поздравленията си след 10 години затишие в дипломатическите отношения на това ниво. 
Аз лично, отказвам да се занимавам с въпроса, дали е редно първата дама да носи чорапогащник с тази  рокля от "Долче и Габана" (според медиите, а не според официалния й пресцентър дори), която действително не е строго официална, но пък е по-скъпа от пътеките под краката й. 
Поради това, предлагам, като гражданка, и като плетачка също, да закупя, или да се обединим с неколцина други граждани (което за мен е по-удобно, тъй като разполагам с ограничени доходи, а би трябвало да се закупи скъп килим, който да впечатлява и да издържи дълго, да изглежда отлично и в дъжд, и в пек), за да закупим подходящ червен килим, предназначен за ползване за официални случаи в Президентството. Искрено съжалявам, че до момента, не съм обърнала внимание на тези пътеки. Просто постоянно ми се навираха в очите по снимките и репортажите  протоколните грешки на политиците, които вървяха по тях, което си е непростимо, защото може да нямам средства, но за един килим за Президенството  - ще купя. 
Предполагам, че колегите в Президенството ще го опишат, ще го инвентаризират и някъде ще пише, че е от мен или от групата, която го закупи и дари. 
Бих предложила също, поръчка за закупуване или поне изпиране на този килим, да бъде възложена на читалището, в което работя, и ако настоятелството се съгласи, дори да се закупи нов килим за Президенството, въпреки ограничения ни бюджет, поне ще го изперем. Или такава поръчка да бъде възложена  на което и да е читалище. Или на която и да е фирма. За препоръчване, някоя от тези, които изнасят изтъкани у нас килими, по които ходи лично Елизабет ІІ. Има и такива. 
В състояние съм да отделя към момента, 50 лв. Това не е шега. 






Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1659616
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930