Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.08.2017 13:13 - Поздрав за рожденния ден на моя враг, "Стандарт", с обич, доколкото е възможно между врагове
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 612 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Честно казано, "Стандарт", не знаех, че днес имате рожден ден, вие не се анонсирате, както си е редно, във вчерашния брой, който прочетох и смятах здраво да насоля някой си Иван Петров, който призоваваше да си свалим ръцете от стюардесите (?!?) заради Гад Зееви (?)), ама то и при вас, както при всички ни, е голям хаос напоследък, та това ви оправдава. Иначе гледам днес, на първа, сте дали по една цяла жълта колонка на Румен Радев, Бойко Борисов и Ахмед Доган (?)да се изказват (щото това не е поздрав, ще ме прощавате, поздравите пристигат в телеграми и се публикуват, както са пристигнали, на фотокопие, аз бих публикувала и китките с тях, (ако има такива, ако нема, също) те са велико послание, та дори и на букетчийниците, ама нейсе). Изказал се и, Патриархът, в синя колонка отстрани, самотен  някак си, като на тържесттвено заседание на Народното събрание, или на некой по-тържествен комитет. И отдолу, намига, в далеч по-малка колонка, главният прокурор Сотир Цацаров, неговото по-мязаше на поздрав, ама такъв, като с малко пистолетче, "Стандарт")). А иначе, на вътрешни страници, чудесни статии за миналото на вестника - с такова удоволствие четох материала на Исак Гозес, но защо той нямаше анотация на първа?Всички знаем кой е Исак Гозес, супер е, че той се съгласява да пише статия за "Стандарт", да вложи толкова от себе си в нея, и наистина статията е за ценители, един вид (не само от снобария))), но защо материалът не беше анонсиран, точно заради ценителите, сред които съм и аз, троля?! 
Иначе, "Стандарт", най-сетне научих нещо важно от ваший вестник, днес, символично, на вашия празник. Такова, на страница "Общество" бяхте публикували една статийка от една дама, възпитаник на г-н Доган, много приятен материал, отново с носталгично звучене, с ироничното заглавие "Да не се срамуваме от чужденците" (цитирам по памет), ето я - "Да не се изложим пред чужденците". Ей Богу, единствената грешка на тая дама е, че тя е политик, бих казала, друга сфера, та е разгледала под друга гледна точка тоя велик въпрос, за който троля научи от нейната статия! Ба, "Стандарт", вие що не казахте, че щели да идват 22 000 души от Белгия тук, да живеят, работят и да се опитват да се забавляват у нас това шест месеца?!? Ами ни занимавате с това, кой колко откраднал, къв пиар направил, колко му бил акъла?! Нали нема той да дава под наем стаи, да прави програми за увеселение и да смета сметки у заведения?!  "Стандарт", както е писал и г-н Гозес, икономиката си е икономика, тя е велика затова, защото пробива всички човешки глупости, крайно време е некой да каже (вий сигурно знайте, дори да няма изготвена програма още, както сигурно си е и) колко души че нощуват у Люлин, колко у зона Б, колко в Младост, да знаят собствениците на тамошните заведения, да турат покривки некои, че им се изплати, не да увеличават разходите у последния момент, и да правим икономически чудеса, за един месец, както винаги става у нас... 
Да кажат, да се подготвим и ние в читалищата, тия хора искат да гледат нещо интересно, ще се помисли и по този въпрос... 
Ето, троля винаги е казвала, че от едно празнуване на рожден ден, винаги излизат полезни неща! 
Иначе, имах намерение, тука да разисквам статията за стюардесите на г-н Петров от вчерашния брой, но хубавите настроения от днешния брой ме карат, да изоставя сложните логически построения на този господин на тиражите на броя, през годините. Въпреки, че "България еър" наистина нямаше нужда от такава мечешка услуга, смятам, и България, но, това е политика на вестника. Цяла страница материал, в който се говори за Гад Зееви, за други западни летателни компании, които имали доверие на нашата (ами ще имат, жалко, че не обяснявате точно, защо), закачки с "богопомазания" гост на Симеон Сакскобургготски, който се оказва, че наистина май е такъв, защото е в състояние "да поиска от министър Лиляна Павлова този срамен за България авиопревозвач да не кара други височайши гости от Брюксел, които ще идват у нас по време на европредседателството догодина.". Хм, хм, сериозна работа, само за пиаршефовете на компанията, и за министър Павлова, но не и по силите на г-н Петров, бих рекла аз). 
"Танц", а, г-н Сидеров, (поздравителната статия на г-н Волен Сидеров се нарича "Власт и медии са обречени на танц", хихи, явно той пише само за България, ама защо в такъв граматически ред))?))
Един поздрав, за всички почитатели на този вестник, пускала съм го и преди, ама много го харесвам). 







Гласувай:
1



1. krumbelosvet - Нищо не разбрах
11.08.2017 08:38
Но гласувах с вирнат палец - заради стила и аватара.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1651675
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031