Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.07.2017 19:03 - Някой да накара Пайнера да организира концерт в Асеновград, веднага!
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 396 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 09.07.2017 19:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Йо, колеги, чета по избрани медии, като днес бг, че в Асеновград се събирали тамън 15 000 души за "митинг срещу ромите". Чета и по други медии, че такива "митинги" вече имало в Смолян и нам къде си. Колеги, вие сериозно ли мислите, че Красимир Каракачанов и мързеливата му партия, ведно с другите ни патриоти, са в състояние да овладеят 15 000 души?! 
Аман от недобре свършена работа, би казала троля. Викайте Митко Пайнера, да прави концерт в Асеновград, стига е вдигал приходите по морето, тия хора, 15 000 от Асеновград, очевидно на море няма да ходят, на хората им трябват хляб и забавления, както още миналата година казвах, ама и миналата година Пайнера не рачи да прави концерт там, та обединението между българи и роми на тия концерти, остана за една година замразено... Ама тя политическата ситуация, колеги, си върви, колкото и да ни се иска, статуквото да е опазено, животът си върви, младите искат да се забавляват, да се самоидентифициарт, както четох напоследът в един коментар, по повод ходенето на бал с народни носии, което се превърна в епидемия. (да не се бърка с творчески обработените  мотиви от народни носии, които се плащат така скъпо по световните модни подиуми,  като че ли на абитуриентите така им е било по-лесно; в такива времена, в които липсват помощни средства за самоидентификация, и намирисва на изпускане на пара, колеги, винаги се тръгва по лесната лайсна)... Не знам защо тия концерти престанаха така драматично, може би защото някой се засрами, дето един от последните беше пред "Александър Невски", хихи. Еми, то пред "Александър Невски", колеги, какво и кой ли нема, и преди, и след концерта, онзи ден видях и венци от г-н Каракачанов, за някакво паметно събитие, облегнати, докат някой оправяше червения килим пред Паметника на незнайния войн, а животът на града тихо си вървеше покрай найлоновата лента, вкл. и аз)), оперни декори съм виждала там преди две години, какво ли не... Ноо, наистина в Асеновград ще вземат да се съберат 15 000 души, и то не само защото им е писнало, колеги, ами и защото искат да се самоидентифицират. Не ги виждам... Защото, протестът срещу ромите де факто е протест срещу отношението на държавата към ромите, само че без да се споменава, по различни причини, името на държавата в това. Там са намесени и медии - с тяхното отношение "един наби баба", които понякога не са медии,  и политици, които всъщност не са политици, но им се иска да бъдат, поне за малко, жалко, че е за наша сметка, и накрай - недоволството на обикновените хора от всичко това, и от факта, че в техния град не става нищо интересно, освен побоища и беззаконие. Лоша работа, ами някой да бутне Митко Пайнера, и вместо да брои пачки на морето, да го накарат да направи скоростно некой концерт в Асеновград, с апаратурата, със всичкото, с балетите, квото имат там, очевидно имат още, щом печелят по морето, ей, па да продължат и към Смолян, и към Димитровград, и към Златица, па Пирдоп, па се по реда. Самоидентификацията може и да се поотложи, обаче забавлението за очите, ще бъде гарантирано, пък на човек и тогава му идват идеи, признайте си, колеги  - че това й най-важното, да ни идват идеите). 
Пускам един знаков поздрав, за всички, които биха хапнали по едно кебапче и едно кюфте, ей така, не по политически, ами на леко панаирен принцип, ех,колеги... Че това му остава на човек, след всичките велики революции... Наздраве! 
ПП. Дано да се сетят там, в Асеновград, да направят подвижни сергии за храна, такова, да набавят  подвижни  тоалетни, медицинско осигуряване, това са 15 000 души, брей, вънка е 40 градуса. 











Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1660669
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930