Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.06.2017 22:37 - Как гей - парадът в София стана политическо шествие))
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 714 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Забелязвам, че напоследък политическите партии у нас страдат от липсата на политически движения, та се стигна до там, дето една добре представена в правителството на държавата партия като ВМРО, реши да се изкаже в национален ефир по повод нещо, което повечето от нас бяха забравили, покрай трудния делник - гей - парадът в София. Честно да си кажа, и аз го позабравих, както биха казали колегите тролоци, то пенсията на хората скача само с два процента, на някои хора автобусите им , с които се прибират от работа, се движат на верев, ние с гей - паради ще се занимаваме, ама ето, гей-парад се проведе, евала им на тия хора, това некой ден ще бъде записано, колеги, в историята на движението в България). Но ето, че от ВМРО отчетоха парада, като политическо шествие, което, колеги, троля посрещна с известно смайване - какво ли не прави една партия без работа....
Я да видим сега, какво пише в статията в днес - а по въпроса - тоз парад бил "посегателство срещу традиционните ценности на България", леле, "прокрадват се желания за промяна на семейния кодекс (?!брех, къде се били скрили тия ценности; а троля се чуди, защо бракоразводните адвокати в България са таквиз зверове)) - да видим - "узаконяване на еднополовите бракове и осиновяване на деца от хомосексуални двойки". Ай, то е ясно, че държавата ни ще бъде една от последните, които ще признаят подобни бракове, макар че нема нищо лошо за морала, двама души да си подпишат в гражданското, и да делят имущество по закон, и да имат право на взаимно наследяване и други сродни права (нищо нема да им стане на адвокатите))), вместо, както сега, да се нарушават всички морални ценности - тез хора да живеят без брак...хихи...
По-нататък, се прави едно безплодно сравнение между "осиновяването на деца от хомосексуални двойки" и стимулирането "хетеросексуалните двойки да имат деца" - тц, интервюираният член на тази партия, иска да каже, че се стимулира осиновяването на деца от хетеросексуални двойки, или нещо друго?! Ако й другото, не й точно). И пак е за адвокат, колеги, пак... Не бива да се елементаризират така проблемите, и да се стига до тяхното политизиране, мислим аз, защото те наистина, са си политически - доколкото, трябва да бъдат защитени гражданските права на някои малцинства у нас. 
Защо по-нататък господинът зявява, че не са им ограничени правата на тези хора, на мен не ми става ясно. Може би, той не счита, че те са хора, което е погрешна, юридическа аргументация, но очевидно, е правилна политическа такава, от неговата гледна точка))). На мен, колеги, ми остава единствено да се надявам, че в това си политическо  изказване, ВМРО наистина, са направили политическа грешка, защото с политическите изказвания от подобен род, много трябва да се внимава)). "Политика" е твърде обобщено понятие, колеги, което съдържа в себе си множество гледни точки. 
И се стига до там, колеги, че според ВМРО, има опасност за обществения ред. Пита се, "ако се случи някой инцидент, кой носи отговорност за него"?Аз мислим, че тея хора  на парада си знаят, че ако некой падне от платформата, че си строши главата, треба да са се организирали?! Добавят след това обаче от ВМРО, че "Искаме различната гледна точка на софиянци, които са против този парад, да бъде чута.". Еми, беше чута гледната точка - тази на ВМРО, въпреки, че не вервам, сички те да са от София, ма кой знай, кой знай, тя политиката у нас, се е смалила, като гей-парадите)). 
А сега, ето я и истинската гледна точка на софиянци, и комай на цяла България по въпроса, която, надявам се, не се е променила от 1999 година, за добро или зло). 
В памет на актьорите от този клип, които вече ги няма. 
Поздравът) 










Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1661536
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930