Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.06.2017 21:05 - По въпроса за туризма, злополуките, международните отношения с оглед на опитите на некои чужди туристи да бият липсващия по черноморските курорти български перс
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 5080 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Със смайване, колеги, прочетох точещата се от дни новина в Днес - а и другаде, за "Ралф с ритника", който бил задължан за 48 часа. И отдолу - дъщерята на ритната жена твърди, че ако "не се повдигне ново обвинение, утре ще го пуснат и в петък ще излети" (??); Фейсбук групата "Национален протест срещу безобразията в България" "публикува снимка на шведа и призова прокуратурата и съда да предприемат мерки "изверга" да не напуска ареста и България" (??); министър Николина Ангелакова (??)вече обяви, че инцидентът с камериерката е "изключително брутален", а Благой Рагин, от БАХР, от своя страна, потърси онова, което липсваше на тази ситуация - господинът заяви, че "скандинавците могат да бъдат изключително чувствителни и колкото повече се отнасяме негативно към тях,  толкова повече се страхувам да не ги загубим като туристи...". Колеги, в тази мешавица, единствено липсва, мисля аз, позицията на Шведското посолство. А защо нея я няма?! Защо Шведското посолство не е в момента в полицията в Слънчев бряг, за да спасява своя гражданин, който е задържан на територията на чужда държава? Защо обаче Шведското посолство липсва в тзи ситуация? 
И защо, за Бога, някой от тая фб група, не вземе да плати на дъщерята на пострадалата за един адвокат - звяр, да го осъди така, че и Шведското посолство, да не може да го спаси, защото жената е със средна телесна увреда, и е ударена без всякакъв повод за това, на публично място, което би трябвало, да му струва твърде скъпо на тоя човек, така тъпо споменат с новия си прякор в заглавието в днеса, вместо с трите му имена, тц, или просто с три инициала, като всеки хулиганин и престъпник, попаднал в стандартните български криминални новини, и нищо повече? Ами се разнасят там нашите приятели от фб, търсейки под вола теле??? 
Затова, колеги, да се успокоим, и да оставим нещата на традиционно добрата в това българска полиция, към която Шведското посолство, очевидно, все още не се е обърнало, на която й трябва само малък тласък, за да започне да действа така, както се действа както във всяка правова държава, така и в държава, в която правото има по-особен смисъл). Мисля, българската съдебна система, която също притежава тези характерни особености, би могла също  да се изяви в пълния си блясък, както и би трябвало да бъде, защото Шведското посолство изобщо, очевидно, не се е намесило)). А това е голяма грешка, колеги, от която ние, като граждани на една ритната държава, трябва да се възползваме! )
Дано, бих казала аз, дано...)Че аман от фейсбук, колеги, при положение, че си имаме и полиция, и съд, и сичко - каквито са, такива са, наши са си, и това трябва да се помни, колеги, питайте български емигранти, за да се опитате да разберете работата на тоя луд с ритника - как се съдят българи при нарушение в Гърция, в САЩ или дори в Швеция). 
Затова - някой да вземе да плати на дъщерята на пострадалата за наемане на адвокат, че от тоя процес ще излязат доста пари като обезщетение, нещата станаха мноого публични, сигурна съм, че текат и по международен видеообмен,  и да гледаме нататък, сеира)))
Поздравът, е за собствениците на хотели в Слънчев бряг, таковата, май, за г-н Митьо Очите, ако не грешим)), че изпуснаха бизнеса,  що ли, нал те са уж по боя?!, а като се изпусне бизнеса, с него се заемат фейсбук и министър Ангелакова, което й страшно, за тех също... )))















Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1651787
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031