Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.06.2017 11:11 - Как лицемерието на обществото ни доказва всъщност тезата, че не може да има подмяна на моралните ценности, въпреки, че мнозина твърдят това
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 629 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Днес ме порази, колеги, една светска новина, която се разрази малко неочаквано, за разлика от останалите ни светски новини. От една седмица насам, в медийното пространство, като част от рекламата на някакъв конкурс с призовото име "Мис Силикон"(?, леле, дали точно го написах, че не ми се чете статията в дира; те са доста тия конкурси, приличат си, вече ги бъркам), се търкалят професионалните биографии на част от участничките - конкретно на една от дамите, която се обучавала в спецалност "Теология" в наш университет. Новината за това се повъртя из медиите преди дни, поцъка народа повърте главата, , пък заглъхна, докато днес не се изтъркаля пак, ама този път - с леко побойнически уклон, от страна на дамата, която се почуствала засегната, дето нейна роднина била в болница, срещу нея имало анонимна подписка, а тя знаела кои са тия, дето се подписали в подписката, и щяла да ги скъса. Защото се явявала на този конкурс, заради нейна приятелка, която имала рак на гърдата, и на която й отрязали и двете гърди, и се нуждаела от операция, която се нарича реконструкция на бюста (това от троля, дамата написала друго))). Троля си мисли, колеги, че през последната година медиите прекалиха с рекламите на тея конкурси, като средство за благотворителност, то не бяха абитуриентки, то не бяха случайни клиентки,  или поне като реклама на средство за благотворителност, и за някои хора, те наистина станаха такива, за жалост и за позор на пластичните хирурзи у нас, които упорито, за честта на професията си, не стават и не казват, какво ще рече това реконструкция на бюст след (професионален термин) на двете гърди, и какво общо има това, за Бога, с конкурса "Мис Силикон", и дали чичкото, който го организира, доброволно би поел операциите, в такъв случай, публично, на десет жени с двойна мастектомия, които, колеги, съвсем не струват, колкото струва поставянето на един силикон))), троля е сигурна, особено, ако е на частно)))... Някой най-сетне, колеги,трябва да плати, задето сме принудени да гледаме рекламите на тия хора, дето бират мис Силикон и й плащат да си прави опецарии,  по цел ден по медиите, та чак се стигна до там, оня ден да чета в "Тялото" (светските клюки към днеса) статия със заглавието "Не му ли мина модата на тоя силикон?"...Еми мина му, ама мъжете с пари  у нас, немат вкус към модата, и това си е . Ама пък аз като жена, трябва да кажа, че липсата на вкус, издава други неприятни черти и проблеми, хихи, които развалят характеристиките на егото, и такова, се получава затворен кръг, или филм, или както го речете))
Но, напомням още веднъж, колеги, че светът си върви напред, със или без нашите силикономани, което си личи и от новините, и от това, че все пак са се явили хора, да протестират срещу публичното уронване на престижа на университет, само дето е требало да пишат срещу чичкото, не срещу момичето, но следващия път- ще го направят, аз съм сигурна))). И слава Богу.
Дано бабата на тази дама  да се оправи.
Троля, колеги, е малко уморена, за поздрав, но пък изпраща "Наздраве" с безалкохолна напитка, една студена бусманска вода).
Ако се отморя, ще пратя и поздрав.











Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1661103
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930