Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.05.2017 21:43 - Висшият държавен елит като кокошарник, или как става така, че всеки получава това, което иска, и за кого е добре това, и за кого - не
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 944 Коментари: 4 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Днес, колеги, докато четох в дира новината за това, че пиарът на Корнелия Нинова нападнал официално бившата министърка Лиляна Павлова за това, че едната дамска чанта на втората струвала 5000 евро (брей, писах го в коментара към статията това в лева, голям пропуск, то човек като не ги е виждал тия пари на куп)), па другата чанта струвала колкото колата марка Смарт на пиарката, брей, аз не карам кола, та трябва да видя коя е тая марка, си мислех, колеги, че тая държава заприлича на кокошарник. От една грозна чанта за пет хиляди евро, дето трябва да ги удържат от заплатата на тази пиарка, и да не я пускат да ходи повече в магазина, в който се продава марката  на чантата, заради уронване на престижа им, тъй като чантата очевидно стои зле,  нашите медии направиха политически скандал)). Троля така се зарадва, колеги - най-сетне, първият открит политически скандал в тая държава, от години насам). Тъжно, но факт, колеги. Въпросът е важен, и заради интересите на населението, което също иска да носи чанти за пет хиляди евро - може ли, или не може, жената на снимката да носи такава чанта. Може. (Съвсем друг е въпросът, откъде се вземат сумите, но те нямат нищо общо с изброяването на марки, ами с чисто счетоводни документи, общодостъпни, фишове за заплати, публични, и други, не зная защо те не се казват, а се казват марките, а пък после противникът те обвинява в "ченгеджийство"))); тц, колеги, те у нас ченгетата май станаха и те маркови...), Та - да, жената може  да носи такава чанта. Ама зависи как й стои,колеги). Това са важни закони, които явно, сме позабравили). 
Но, колеги, това не е новината на деня. Новината на деня за троля, е че най-сетне стана какво иска турският президент Реджеп Таип Ердоган - искал, човекът, да си влезе отново в партията, колеги! Брей, аз казах още навремето, че тоз човек не иска да е султан, ами се чудихме - защо прави такваз кампания, таквиз крясъци, драми, дискредитира посланика си в България за години наред, поне двама министри негови ги държаха да летят над държави от Евросъюза, завчера Ангела Меркел заяви пред Бундестага, че повече няма да търпи това, турците се убиваха пред урните, десетки хиляди са арестувани, никой в момента няма точна информация какво става с тях, а той искал просто да се върне в партията си, видите ли - човекът не иска да е турски президент, колеги, той през цялото време е искал да стане партиен лидер на своята партия! 
Брех, Божке ле, а такива опасения четох - видите ли, диктатура, такова, Хитлер (аа, ама Хитлер от партиен стана световен лидер, или поне той искаше да е такъв; какво се случи, е друг въпрос), а той, човекът - нищо подобно. Днес сутринта, колеги, тъкмо мъдруваше тролята, чудеше се - брей, Турция не разполага с ресурси, за да създаде еквивалент , към момента, на Уикипедия, която г-н Ердоган така неучтиво и под линия изключи преди ден (или поне няКОЙ)) направи така, че да дискредитира с неточно и неправилно обосновано решение пред световната общност спирането на Уикито  от техния ВАК в Турция)), а то тая работа, била заради партийната книжка на г-н Ердоган, брей... Верно е, колеги, че всеки получава, каквото иска. Ние всички се надеваме, че г-н Ердоган вече е получил желаното, или поне той смята така, и ние всички много се радваме за това и изказваме специални поздравления. 
Ето и поздравът). 








Гласувай:
1



1. born - Чантата на Лила й стои много добре - ...
02.05.2017 23:40
Чантата на Лила й стои много добре - като на свинче - звънче.
цитирай
2. milady - тролкее..брава..
03.05.2017 11:39
страхоотна Аларма при теб
мааанеетаа и курвета по..пляжни роклички
Мила моя майнольо,затриха те, Българио!!
дръпнете шалтера, моля..
цитирай
3. eloiz - Милейди, тролка обича
04.05.2017 11:32
да дрънка, хихи, да дрънка и да звъни). Весело да става. Че като се вземат някои хора насериозно, става страшно. Явно, не могат да бъдат сериозни ли, кой знай, ама наблюдавам - опитите да бъдем сериозни, колко пари за избори струват на тая държава...Все пак, бих казала, че е за добро.
цитирай
4. eloiz - Борн,
04.05.2017 11:36
не се правете на бабаит. Не иронизирайте, особено подобни неща, защото не е добре.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1651859
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031