Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.03.2017 16:37 - Тичай,народе, една от българските партии дава да си праим сами правителство!
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 2462 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ей сега прочетох, колеги, дето г-н Борисов, като кандидат за депутат от ПП ГЕРБ  в новото народно събрание, заявява, че "победителите в изборите трябва да покажат изключителна воля, за да съставят правителство."(статията може да се погледне във вести бг).
Странно защо, троля изпърво  прочете, че г-н Борисов казва, дето народът трябва внимателно да мисли, за да може да състави правителство))).Викам си - брей, канят ни, мамо, да праим правителството, юруш на доматите народей, аз се кандидатирам за външен министър и такова, на икономиката... Че идем там, че каем нещо, че паднат от смех икономистите, а колегите бързо, бързо, че приберат монетите от джобовете, коит са паднали де, държавност треба да има тука, не трябва да се бъркат бизнесите, щото троля знае, че това много трудно се осчетоводява, а понекогаж ич))).Смехът е здраве, колеги, и й безплатен, и  полезен за самочувствието. Ама не, г-н Борисов, за победители говори, както винаги, гледам - и нещо за войни, плаши народа, па то едно слънчице пекнало, на народа хич не му е до плашенье...Ех и вий, г-н Борисов, заговорихте за войни накрай...Тюх, че ми е разочаровано още за правителството, колеги, ама пък да ви кажа, аз не само от това се въодушевих, ами и от туй, че според г-на Борисова, на тоз етап на държавата й трябвало стабилно правителство, да въведе стабилност в отношенията между ЕС, Холандия и Турция, на така. Брей, щото Холандия била на 7-мо място в света по икономическо развитие (колеги, това да се отчете на троля), Турция била на шесто (това троля си го знае), ама Турция била по-близо, ама не ни аресвала пък... И добре, чей така, г-н Борисов, щото ние сме бая по-ниско от тие държави, по икономическо развитие, бих казала аз.
Само в едно нещо сгреши г-н Борисов, в това, дето на нас ни трябвало сигурно правителство. Тц, трябва ни работещо такова, г-н Борисов, работещо. Сигурните, колкото и да са сигурни, падат. Работещите, си работят, такова, като правителство, по длъжностните характеристики - то се види накрай, и в международно, и в икономическо отношение, кой работи и какво). Ненапразно първият български правителствен чиновник, на първото българско въображаемо правителство на Третата българска държава, ни е казал (цитирам неточно)) - "Като си свърша работата тук, ще ида другаде, пак на същата работа.", а един друг, той и поет, се изказал, малко преди да го разстрелят, в смисъл "Друг ще ме смени, и толкоз..", той също е бил от въображаемите правителства на България... Друг е въпросът, какво че работи това правителство, да, дали че спазва законите, дали че гарантира правата и живота на гражданите, защото то, такова, работи за държавата, сериозна работа й едно правителство. Треба да се мисли. А  който не работи - видно е, става за смех, ама троля тука се опитва да убеди народа, че и смех требва, толкова малко се смее българинът, затова ни пишат и в гадните класации, не заради нещо друго.
Щях да пиша поздрав, но нещо ми се отщя, като измисля нещо, колеги, ще го пусна).






Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1651719
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031