Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2017 13:49 - Колеги, дигайте да носим танка, че Сърбия пуска ракетата
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 5906 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 06.03.2017 21:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Каква новина чета днес, колеги,  по вести.бг  - Сърбия имала ракета, що вече  можела да стигне до всички градове в региона, брей... Па техния експерт, колеги, дето води новината, допълва в скоби, че те немало да се дадат, както стана през 1999 г., от трета страна, да ги бият (тука сме ние, в скобите; па и нас ни биха, ама от приятелски огън, троля помни)). Па хвалби, па факти - дето сръбският военнопромишлен комплекс, колеги, вече бил на първо место в региона, тц, малко реклама, поръчки изпълнявали, за облекло, противогази, и седалки на самолети,  тю, да им не се види и държавата... Викам си ази - нали съм все бърза, тия сърби пак някакъв майтап си правят, с тая ракета, ама съм забравила, колеги, че сърбите са сериозни хора; докат не видях ракетата - такова, надлежно снимана, зеленка една такава, на моливче прилича отпред.
Значи не се шегували сърбите, колеги - имат ракета, мое другите ракети да им бият по-малко, ама тая бий далеч... Ше ни уцели, ей! Ами давайте, да дигаме танка от Стрямска механизирана; ай, г-н Радев, г-н Радев, откакто вий и летателни войски се качихте на власт, пехотата пак я закъса, че се усетите, ама късно... Да дигаме, колеги, щото на троля й писна тя да го носи на гръб тоя танк, па немало бензин, па нам кво си, айде - други ден е осми март!
Да го фанем танка, да го пренесем у оврага с Македония, па да го търкулим там...
Чета тука, на първа в блога, колеги, дето некакъв се подигравал след празниците с името на Апостола... Баа, дърли се народът, като че ли Апостолът му е рода по права линия, аз мислим, че докато не си кръстим некой ескадрен миноносец на Васил Левски, таквоз дърлене няма да има смисъл? Вместо да се дърлите, дигайте танка, колеги... Те, сърбите да ви кажат, как става)))...
И поздрав че има, ама по-късно.
Поздравът, но се оказа, че ще бъдат два, колеги, понякогаж така става. Един тъжен, и един весел, всей за военнопромишления комплекс, и за всички мои съграждани в град Карлово и не само, тя тая София само от програмисти, които работят там на няколко смени, и имат поръчки за години напред). 










Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1661068
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930