Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03.2017 16:58 - Защо г-н Герджиков каза, че МВР са торби, и за още нещо
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 661 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Прочетох с голям интерес изявлението на г-н Герджиков, към момента премиер на България, макар и служебен, който обобщава в тази скучна неделя, в която всички си се връщат по домовете след почивните дни, свършеното от служебното правителство напоследък. Прочетох преди секунди в най-четени на блога, дето журналистите у нас се притеснявали, по парични причини, да напишат от какво сме били освободени, хм, хм, и си мисля, дали днеса са се притеснили, или нещо фрустрирали, като са написали такова заглавие на новината: "Герджиков за изборите: емисарите с торбите са тръгнали", и това обобщава един куп информация по-долу, за промени в чиновническото обслужване, въведени от правителството, како беше още - за желанието на правителството да сезира компетентните органи за проблемите със санирането, и за това, че това правителство, категорично, нема да върши работата на предходното и нема да назначава нов еврокомисар. Разгеле. Всички ние знаем, колеги, дето това правитество, както беше заявил навремето г-н Герджиков, е там, за да уреди на първо място изборите за ново такова, което е важна и доста сериозна задача, на фона на това, че ще го правим втори път (гласуването) в рамките на четири - пет месеца. Това, колеги, щеше да си бъде сериозна политическа криза за всяка една държава, а у нас г-н Герджиков само вметна  мъдро в своето изказване, че негово вътрешно убеждение е, че Конституционният съд все пак ще се произнене за това, дали е противоконституционно дали да се гласува с машини или както досега сме гласували..., но "няма да има опорочване на изборите", което мислим и аз, е най-важното. 
Ко ле ги, снощи, докато ме докарваха с кола към София, по магистралата откъм Люлин, и тъкмо бях задрямала, усетих някакъв панически лангър откъм колата, някакви червени светлини светнаха и заслепиха тролята, сирени, и отминахме тунела - докато моята приятелка отпред на шофьорското място не разясни, че некой до нас карал в забраненото платно на магистралата в тунела, изпреварил  я там и запрашил... Хихи, чудя се, дали нема някаква връзка това с изявлението на г-н Гержиков, за емисарите и за изборите - все пак той, като премиер, не мое да върши работата на журналистите, казайки - ей го на, тоя е емисар, хихи... Такова, той трябва да се надява на МВР, което да гарантира спазването на законите в държавата, и конкретно - да каже на гражданете, че МВР ще ги спазва. А не, дето "Съответните служби са информирани и структурирани.". Излъжете, г-н Герджиков, длъжен сте да излежете, че сте ги фанали, те медиите и без това гий страх)))
А той - МВР са торби... Ами ако съдим от това, дето на мен ми се случи на връщане към Люлин... Да не стане накрая, като в онова образователно филмче, което върви усърдно в момента  по БНТ и в метрото, за телефонните измамници -  нашето ще бъде, разбира се, с друг текст - "Когато ви предлагат 20 лева, за да гласувате за някоя партия, не ги вземайте, защото ще пропадне авторитетът на държавните институции!")))
Те съм в настроение, колеги, но ще пусна песня за поздрав, за всички, които днес се заръщат в столицата -  МВР ще отчита, колеги, и ще информира, внимавайте! )). Само не се бийте на пътя, че си е за вас, след два дни са ви забравили, и по медиите да ви покажат... На всички ни е зор, и не ни остава нищо друго, освен да сме разумни... 
Поздравът. 






Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1662970
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930