Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.02.2017 11:52 - Защо руското посолство си взе обратно крака на Путин, за просията и за други новини
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 1891 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 06.02.2017 15:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Тъкмо смятах тези дни да седна най-сетне и да напиша нещо весело за крака на президента Путин, да го поразвъртим тука с колегите, да го натъркаляме за радост на всички тролоци (йоо, той умрял, бе)), обаче, колеги, какво ми се случи! Тия тиквеници от руското посолство, да вземат да ми изключат интернета, и то не от сайта, дето се вика, ами от рутера! Некомпетенти хора, ей, несериозни, непрофесионално работят... Зарад тях и служебна работа загина, и какво ли не още, колеги... Ней лесно да си разузнавач, ама и там, работа си трябва, колеги, работа, ней само фирмата))). Ма тръгнали да плашат тролята, аз ги видях тия мушмуроци, хе оня ден, кога бихме другаря Тръмп, с некаква новина за изпитания на нов самолет излязоха в дира, моля ви се, че бият тролите у България със самолет... Самолетът на тролята, по-голям от вашия, нъцки, и по-убав, да знаете! И не е културно, от страна на другаря Путин, да се изявява така, още повече, че той е мойта зодия, аз това съм го запомнила, тролята и журналист го дава от време на време).
Докато се успокоя, колеги, да си кажа и думата за това, какво пише днес в дира. Аз като се ядосам, имам навика да чета сериозни новини, ставам много сериозна, и хората се бъркат страшно).
Ами нищо не става - то новото е навън, топи се снегът, ама някак полечка, новините за преливащи язовири още не плашат хората съвсем, върви като за предизбори). Иначе - гледам, в дира пише, дето е оцелял след черепно-мозъчна травма единственият, който е получил реално тежко нараняване, преди да се яви на дело у нас))). Господ вижда, колеги))). И журналистите са уловили полъха, и те веднага са проследили съдбата на тоя човек...
Иначе, Господ говори и от устата на Агенцията по пътищата, откъдето заявиха, че щом тунелът не е рухнал  на главата на онзи, който преминава отдолу, и има винетка, и гражданска отговорност, и не е чужденец, значи и да падат отгоре части от него (тунела) върху гражданите, нема проблем. Прави са хората. Нема човек, нема проблем) Проблемът е, като останеш инвалид, и за живите, хората, такова, дето са починали, имат роднини, АПИ нема, ама те - да.
А пък някакъв белгийски депутат иска България да излезе от Европейския съюз))). Ей, тия хора, умора нямат)). Иначе, хубава идея, от българска гледна точка - явно Евросъюзът стигна дъното, щом от нас ще се оттървават...Белгийо, Белгийо, аз имам три семейства комшии в блока, които си слагат миризливите обувки и боклуците на етажа пред вратите на домовете си, ама от това, не стават по-чисти, други неща лъсват, па, да ви кажа безплатно и под сурдинка, тука и обувки крадем, нищо, че некои слагат чипове на входните врати, това е социален закон, жалко, такъв умен човек изглежда, такова, тоя депутат,  на снимката...)). Еми наистина, жалко за белгийския депутат, който познава само хубавите чепици на Белгия, жалко, че ще остане и тоя човек в Евросъюза...
И накрая, за просията. Колеги, не давайте пари на децата - просяци у нас, нежели, че мафията, която ги управляваше тях, вече пренасочи дейността си, поради липса на достатъчен финансов ресурс. Първо, така ги стимулираме - да ходят мръсни, за да ни привлекат вниманието. Второ, което ще го усетим след десет години, когато се наложи те работят заедно с нас, а след двадесет -и  вместо нас, че достойнството е много важен  фактор за качеството на работа на един работник. Като ви налегнат просячета, хванете ги (ако дават) и им купете сладолед или кроасан или нещо друго, ще го изядат, дори и да са яли преди това, за го установих от собствен опит. И викнете полиция, при всички случаи, щото тя трябва да се занимава, това е престъпление срещу деца. Вярно, че не се занимава, ама си трябва, и това си е.
Подпис: Елоиз трол, БПР -т (българско публично разузнаване - троли).
Айде един поздрав, за руското посолство у нас, и за всички тролоци! Да тропнем, колеги, и наздраве!













Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1651500
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031