Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2017 19:21 - Пак за новия президент на републиката, за последен път, който не е премиер, "Стандарт", и за ябълките на американците
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 2994 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 За добро или зло, колеги, тази вечер разгърнах страниците на моя стар враг - "Стандарт", оказа се броят от 20-ти януари, гледам, Стандарта направо се разтреперили от въодушевление, застанали в поза "мирно", чак се усеща как трепка, трепка напрежението... Коментарните - "Радев говори като премиер, показа, че му се играе на политика"... И Стандарт скачат...Бре, колеги, ние тука се изпребихме по заледените улици на държавата, овладяваме стъпката, само и само да не падне некой, че нема кой да ходи на другия ден на работа, и пада брутният продукт на страната,  а  от Стандарт - създават излишно напрежение, чак прегряха...Премиер че има, колеги журналисти, през април, ако си изработи правилно изборните платформи)), сегашният е в оставка, сега се иногурира президента. Надяваме се, ний, които падаме по улиците, да имаме служебен премиер, защото сметаме, че некой трябва да отговаря, па и напрежението ще спадне, ще се работи. Нищо лошо иначе за сегашния президент  - не може да чете правилно при притеснение, ама иначе е учтив човек, не тупа патриарха по рамото, за сметка на това си изпуска нервите и се опитва да пунтира законодателната власт, когато тя го провокира махленски,  но пък тя не умее да се защитава, щото не е защита да си излезеш от занималнята като в детската градина,  а и не иска май, та това в момента, няма голямо значение). Жалко, че не успях да го гледам на живо тоя "скандал", колеги журналисти)).Нерви, нерви, нерви, и  господата от парламента  прегряха, като Стандарта...Дето се вика, докато не изкараш някой навън, да походи на леда, нервите му няма да минат)
На съпругата на новия ни президент, и на нея й се играе на първа дама, но тя също ще трябва да се научи на играта, и толкоз. То не е лесно, да си пример за нация, в която жените - от 16 г. ученички до 29 г. дами) се оказаха публично виновни  пред българската журналистика за 16 000 аборта по нежелание и по желание годишно,  написано на първи страници на национални ежедневници и на електронни медии, па и да търпиш това да го четат чуждите посланици, и после да ги каниш на чай и да си говорите за благотворителност). Ето, предходната си гледа живота, колкото можа, демонстративно, и извън всички протоколи, ама нямахме първа дама. Сега ще трябва да има такава, нема начин, очевидно).
Като си говорим за съпруги на президенти, гледам, Стандарт, че на 17-та сте качили и една весела статия за нервите на американското посолство у нас, и тях ги тресеше вчера яко инагурационната треска, но това не е оправдание, колеги! Толкова сериозно посолство, с толкоз специалисти, разузнавачи, такова, сичко си имат, започнали да се занимават публично с неадекватните реакции на Илиана Беновска, па и да плащат, да ги отразят в Стандарта! (Що се отнася до Беновска, все съм се чудила, защо не цели хората с крем пити,  аз лично бих фърлила, а и аз лично съм чувала от нея в нейно предаване да си нарича материала "питата днес", с ябълките ще мине веднъж, ама втория път вече не, щото все пак нанасят некакви поражения, има охрана там). Те с тая ябълка (аз внимателно прочетох, добре, колеги, че не е българска превъзходна!!), колегите от американското посолство така са се забъркали, че не зная какво ще правят. Аз веднъж вече добавих,че тяхната Опра изтъкна преди дни  ролята на г-н Тръмп в икономическия живот на Щатите на младинии, тия сега го довършиха, човека - какъв бил Тръмп на младини, чак портрети му правили, какъв станал сега... Ми пак да кажа, всеки става за това, за което има акъл, и толкоз. 
Някои цял живот с ябълки се разправят. Аз, като любител на изкуството, бих добавила, че портретът, публикуван така от Стандарт,  носи послания - ясносиният въздух около г-н Тръмп, това, че ябълката е във въздуха, а не в ръката му - и по-лошо, че той не върши нищо с нея, това навява мисълта за някои американци, които поне я бършеха... 
Един поздрав, за американското посолство, и за жените до президентите! Наздраве, колеги тролоци, и няма да проверя как се пиша иногурация! (да знайте, че го видях изписано по три различни начина в три медии))











Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1660703
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930