Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.12.2016 21:07 - Честита Коледа на Турция
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 465 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 С голямо внимание прочетох политическото изявление на Негово Превъзходителство г-н Гьокче, посланик на Република Турция в България, в което той подчерта, че Турция, като добър съсед, има голяма роля в мирното протичане на предстоящите коледни празници у нас, тъй като турската държава поема върху себе си огромен мигрантски натиск, който иначе би се изсипал тука. 
Бих желала да благодаря на турските граждани, които действително поемат този огромен натиск върху своето общество, което през изминалата година претърпя значителни трусове, свързани не само с мигрантските вълни - каквато  беше например сватбата на дъщерята на турския президент Ердоган, която се превърна в събитие на годината в турската държава, последвалия метеж срещу държавния глава и контраметеж, по време на който загинаха и бяха ранени хиляди, протестите в Истанбул срещу ограничаването на човешките права, уволненията на десетки хиляди държавни чиновници - учители, полицаи и др. ключови за турското общество фигури. Турското общество изтърпя създаването на отделни гробища за загиналите в метежа срещу сегашния държавен глава на Турция, и продължава да търпи и  към днешни дни самоубийствени атентати, при които загиват турски граждани, по думите на г-н Ердоган, сто процента свързани със Сирия и Ирак, защото няма как иначе, тц. 
България, колеги, може наистина да благодари на Турция за това, че Турция не се разпадна по шевовете си, и турското общество оцеля през тази трудна година, в която мнозина турци се превърнаха в мигранти в собствената си държава и е чест за г-н Гьокче, че напомни това.  
Единственото, което не разбрах е,  защо г-н Ердоган обвинява ПКК  във връзки с "Сирия и Ирак", при положание, че г-н Гюлен така и не го намериха?! Нито там, нито по принцип...Политика, политика...




Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1659048
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930