Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.12.2016 21:48 - Колко е важно да не бъдеш сериозен
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 561 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Каква скука настана в държавата пак, колеги! Мислех си, че това е временно състояние, но изглежда, че не е така. Жалко.
Ми живнете бе, колеги!) Идат празници).Уместо това, гледам, тия дни, парламентът, президентът, премиерът, някои от министрите, новоизбраният президент се пънат да правят политика, ама да си пукнеш от скука..То не е - на си ти куклите, дай си ми парцалките, то не е чудо...Иди си, ела си, добре, ама не го обявявай публично, това не говори добре за качествата ви като политик, г-н Симеонов, такова, например (по памет, и други го правят)), защото е скучно...Абе, колеги, аз зная, че избрахме г-н Румен Радев за президент, зная, че трябва да се популяризира, поврага, дето ще трябва да гледаме сега неговото кубе, вместо това на премиера, ама недейте да копаете, де... Гледам, днеса заораха в неоосманизма (водеща статия на първа отпреди минути, писали са го "неосманизъм", защото не са се сетили и те), натъпкаха вътре Радев, па и той се натъпка, и глей ти каква стана, объркаха се медиите, не са разбра кой кум, кой сват, кой на Ердоган брат...(Колеги, колеги, трябва да спрем да се майтапим с Ердоган, защото той се засяга, напоследък говори странни неща, например за възвръщането на земите на българите в Одринска Тракия, не знам защо, никой не му казва нищо обидно). И това, вместо, колеги журналисти (и пиари, още не е 23-ти, момчета),  да покажете госпожа президентшата, как подрежда елхата... Срамливци! Веднъж съснахте само, когато се яви на края на  изборите госпожата, съмнително било явяването й, нам кво било, ама отмина, се едно, че не е било, ама дискредитирате се така, бе колеги)).
А  в Щатите запалиха елхата... Техния Обама изгуби изборите два пъти тази година, обаче се нареди там с жената и едната дъщеря, да говори на американците, че били минали кризата, че били пак същите смели и силни хора... 
Коледа иде, колеги, предлагам да започнем купона, тя политиката е там, където трябва да бъде, и скоро няма да излезе оттам, ама поне да си направим веселото!))
Айде, поздрав за всички, и наздраве! 







Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1663290
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930