Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.11.2016 22:19 - Как се нормализира политическа обстановка преди балотаж
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 591 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Голяма драма, голяма новина днес станала, колеги, тишина и ужас настанаха - премиерът заяви, че бил сгрешил. За избора на г-жа Цачева в ролята й на кандидат - президент, за някакви изкопи край Черно море, за това, че "три миларда събрани повече от контрабанда е добро" (не е добро, г-н премиер, трябва да са поне шест!, за да можем да закърпим бюджета, че иначе как ще се увеличават пенсии и стипендии, такова, за приоритет, на просперитет)),нали трябва да са  все повече, вие сте сгрешили и в сметките,значи, наистина три са малко...)
Ма ле, и сега?!
Много вниматено прочетох статията в Днес бг, която би трябвало да е изпълнена с политически послания за нацията. А те, са следните - премиерът е сгрешил, защото е заложил на непопулизъм, предпочитайки Ц. Цачева за кандидат - президент, която била не само "симпатична",  поне колкото някои лидери на Евросъюза, но и била "по-подготвена от Радев". Ние, най-паче нацията, навярно тук ще се поспрем, пред тази политическа мисъл, в която липсва логика - че като я бива жената, ти защо си сгрешил, и в какво?!, и ние какво сме виновни, че да ни го натякваш, и кой е виновен, за Бога!; но, не ми се занимава с еквилибристики, в неговия характерен хаотичен тон, с които е изпънено цялото изказване на премиера Борисов, и които еквилибристики, както е видно от статията в днеса, в момента запълват общественото пространство, с почуда. 
Основното, с което тази политическа криза, колеги, ще завърши е, че г-н Борисов заяви, дето оставка НЯМА да подава, и ако я подаде,  ще я подаде, евентуално в "неделя". Дали това обаче ще стане - има следващо изречение в неговото изказване, което започва с "ако", тоест - не се знае. 
Това, колеги, е добре за българската държава в момента, въпреки, че не е добре за българската политика, и за авторитета на г-н Борисов. Така че - който иска да гласува за Цецка Цачева, председател на 43-тото Народно събрание, да го направи (въпреки, че днес тя загуби подкрепата от своя партиен лидер, по неизвестни причини, което аз, признавам си, не очаквах))), или за г-н Радев, бивш генерал от ВВС на България, също да го направи. На спокойствие)). Вече може)). 
Поздрав за всички грешни троли, и за най-малкИте,  да ни е весело, колеги,  че троля сгреши пред вази, че й бяха постингите мрачни напоследък, ама това ще се оправи, колеги, ще се оправи). Последната песня, химнът на тролята, за г-н Премиера)). 













Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1661162
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930