Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.09.2016 15:26 - За съединението, за това, какво й е нужно на българската журналистика, и за ген. Радев
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 408 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 06.09.2016 15:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Гледам, няма коментари под поста за "Стандарт"-а от вчера, а ме мързи да отварям предходните постове по тая тема, че мога да си забравя мисълта, затова, колеги, да допълня с едно философско обобщение тази тема за българската журналистика - мислим, дето -десетото място в световните журналистически класации, които заема към момента тя, се дължи не само на нейната продажност, както обичат да изтъкват у нас определени журналистически и политически кръгове, а  на нейната некадърност (в по-голям процент). А това е ужасяващо, колеги. Ето, ние имаме един Димитър Цонев, лека му пръст, и двеста души, които той е управлявал, и които са му тровили живота, защото не може да напише статиите им, както е навсякъде в нашето държавно управление, ако ми позволите да отбележа. Няма го този среден показател, който вдига в класациите).Е да, обаче,колеги, "Стандарт" все пак е национална медия...Четат го триста хиляди души, някои от тях дори се абонират за него. Ето това е големият проблем, мисля аз - колеги, ами внимавайте с фотографиите поне, че не можем позна премиера, той нема да се сърди, ама остава едно неприятно впечатление, то не е от него, да се не бои човека,ама все пак). 
Не ми остана време вчера, да поговорим и за кандидат - президента на левицата у нас без опопент - г-н Румен Радев, поместен от "Стандарт", по мое мнение, без предварителни наблюдения, съвсем резонно май на 3 или 4 страница (ще ме прощавате, колеги, въпреки моята любов към точността, вестникът остана в Карлово). Мрънкаше нещо генерала, колкото да му върви кампанията, което не му отива. Г-н Радев, като единственият до момента кандидат - президент с почти 20 г. стаж в БА - Военновъздушни сили и звание "генерал - майор", от което се отказа, за да влезе в кампанията си, единственият подал оставка висш военен през последните години, официално по повод неглижирането на Военновъздушните сили на БА,  та тоеже вие, г-н Радев, би трябвало нонстоп да ни говорите в тази своя кампания  за Военновъздушните сили на БА, които ние почти не познаваме; където седнете, където станете, да говорите само за това, и без това не може, онова не може - как сте могли да станете генерал - майор на отбранителна ескадрила от три самолета?!Виждали сте отгоре държавата, и съперниците на държавата сте виждали, разкажете, кажете защо подадохте оставка два пъти, за да участвате в кампания, в която говорите глупости, ние вече имаме един такъв президент, и той нищо не казва). А аз така се надявах на вашата стойка). 
Накрая, преди поздрава, искам да обърна внимание на колегите от днеса, да не объркват населението на първата си страница с разни статии за съединението на траки и славяни, щото то и без това почти не се сеща за какво става въпрос; колеги, не е национално издържано. Съединенито се е случило на (да видим уикипедия))) на 6 септември 1885 година,  по-късно е имало специална война за това, обаче не с Константин Багренородни, а със сърбите, въпреки, че и те, завалийте, имат големи претенции към тоя, Багренородни)). Тая война сме я спечелили,с марш на скок, за разлика от повечето войни с Византия, може би защото наистина са били много). 
Поздравът)
Между другото, тази година се навършват 19 години (според Уикипедия) от Сръбско - българската война (14 ноември 1885 - 28 ноември 1885 (поздравът е за българската армия). (Ген. Радев, ето, че и аз, като литературовед, се обърквам, голяма нужда имаме някой да седне да говори...)









Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1660978
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930