Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.09.2016 14:01 - Поздрав за моя стар враг - "Стандарт"))
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 424 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Тъкмо, като ставах от масата, и установих с периферния поглед, че баща ми е купил "Стандарт", и го взех, ей така, колеги, да видим какво пък че пишат днеска... Гледам, дежурния редактор скалъпил 20 страници, па все нещо ще има, бе, колеги... На първа - това, което ме озадачи, честно да си призная, и ме накара да го взема тоя вестник, докато дояждахме десерта; на снимката си беше някакъв човек, дето мязаше на премиера, ама де - с наведена глава, вижда му се само лисото, де да го зная; вгледах се в снимката - бе, то отдолу наистина пише, че е премиера, колеги, колеги, да си направите забележка на дежурния редактор, че фотографът пак ви изпорти!)). Турили го г-н премиера, на кадро, как се мъчи да се сгъне, да се подпише там на детето, за празника, за радост един вид на населението,  па дори нема кой да му помогне, сичките се хилят наоколо, и се снимат... На ви сега, оправи ви фотографа))). 
Вътрешна политика, "Стандарт", отнюд, като гледам и интервюто с Божидар Димитров на 7-ма, директор на НИМ, който заявява, че "На Европа й трябва силна ръка"))). Какво й тряба на България, г-н Димитров, да кажете... Като историк поне). И отдолу - журналистическия постфактум на "Дойче веле" (е, така се зарадвах, ама само в началото) - не затваряйте буркани, че е тъпо, не сме си дояли бурканите от миналата година... На г-жа Мирела Иванова не й е приятно тук, при нас, не й е приятно някакви жени хигиенистки да обсъждат жълтите вестници в хубавия есенен ден - ами то няма какво друго да обсъждат, да ви кажа... Кой е виновен сега - жените, или жълтите вестници)). Едно нещо е пропуснала г-жа Иванова, дано да се сети, че много често тези жени точно правят такива страхотни буркани, и техните пораснали деца, някои по-умни от тях, и по-съзнателни граждани, си изкарват младостта с тия буркани. 
Да Ви кажа, г-жо Иванова, като трол, няма да се съединим тази година българите, и това си е. Това е процес дълъг, много сериозен, и той не се решава с отказ от правене на буркани, ами с много работа. Не само буркани ще правим, ами ще проплачем за буркани. 
Ей ги колегите журналисти от "Стандарт"-а, плеснали на първа (абе хора, фотографа, фотографа!!), дето в празна София, сума ти народ се изпоблъскал в катастрофи, сигурно утре ще кажат нещо и за страната... Брей, а нито дума за пожара в селата около Харманли, аз внимателно погледнах, а там имаше обгорял човек. На страница шеста, пуснали снимка на пожарникар, не зная по чие хрумване, от друг пожар - край Средец, който тръгнал от някакво село Синьо Камене - ама кое е това село,къде е, няма време и място да се каже... Ей Богу, сякаш новините в тази държава са си за деня, а, така няма да я бъде, колеги. Нищо, че няма загинали. Аз си искам новините за пожара. Там гореше землището на  едно село, край което навремето намериха едно от най-големите български съкровища, помни тролята. 

Поздравът накрая е за фотографа, да са живи и здрави всички фотографи по света, чудесна снимка на г-жа Ангела Меркел, канлцлер на Германия, и Реджеп Ердоган, президент на Турция). 









Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1658467
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930