Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.08.2016 14:53 - Елоиз вдига самолета
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 1254 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Новината на деня, за всички патриотично настроени българи звучи така:

Някакви си два американски изтребителя идвали тука да ни охраняват за седем дни, ни повече, ни по-малко. Чух я преди малко тая страшна новина по радиото, но там говорителят се пенявеше на акцента за охраната, та не се разбра много добре какво ще става, така е навярно във всички по-малки радиа в момента. Дира още не са обработили, я в днес са изрядни - квото чули от пресцентъра, написали. Брей, колеги, страшна работа! От новината в днеса се разбира, че щели да ни охраняват, ама как, защо, не става ясно, за седемте дни - също, от което тролята разбра, че това ще да е някаква секретна мисия, дето министърът я е изказал с некаква цел, политическа... И тъй, като населението така или иначе само се възмущава от това, дето нашите охраняващи му гърмят на главата и хабят керосина, а Волен Сидеров нема да каже нищо интересно, освен познатия рефрен, дето треба охранителите да са руски, а не американски, мислим, че тая работа ще да е нещо, свързано с "ген. Радев", който уж случайно се споменава в статията на днеса,  за когото г-н Ненчева се надява , че щял да одобри мисията... Йоо, г-н Ненчев, че той г-н Радев от една седмица не се води на отчет при вас, бе, кво му търсите на човека, ланшния сняг...))
Иначе, тя вече кампанията явно започна, сега бих попитала г-н Радев, в качеството му на политик, и на кандидат - президент,  той как би реагирал на тази новина... Сегашният президент няма и не може да каже нищо, ама не може да си подаде и оставката)).
Иначе - нищо лошо, да си летят самолетите. Елоиз помни, как над главата й летяха товарните американски самолети за Сърбия преди време, не беше приятно, някои в София дори ги бомбардираха, но нас в Карлоно - не, само летяха ниско и тресяха блока в един часа през нощта, беше много страшно, гасяхме лампите, за всеки случай, тогава се научих да различавам товарни от изтребители, но хората явно това не го помнят вече, ние имаме къса памет... Иначе, поне за това подкрепям г-на Ненчева, че не са ни накарали да плащаме, ама и те знаят, че няма и откъде, така че не се брои.
Българското въздушно пространство официално ще бъде охранявано от бойни сили на чужда държава и Елоиз вдига самолета, колеги. Чакаме разпореждания).



Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bojinkata - Дали няма да платим, не се знае!? ...
25.08.2016 11:13
Дали няма да платим, не се знае!? Безплатни обеди няма!
цитирай
2. eloiz - Божинка,
25.08.2016 23:27
разбира се, че ще платим, ние вече платихме).
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1660252
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930