Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.08.2016 14:10 - На кого е нужна Елоиз
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 418 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Оттакто вчера изгоряха тютюневите складове в Пловдив, на мен ми намекват: "Де е Елоиз сега, да се изкаже?". Еми, колеги, Елоиз няма какво да се изказва тук, поне така мислим. Иначе днес специално наминах през Дира, да видя какви са последиците от пожара, и се очаровах от прекрасните снимки на останалите от сградите фасади, направени от фотографа на БТА. http://dnes.dir.bg/gallery.php?id=23659138#topnav. Ако имаше в България годишни награди за фотография, бих номинирала тези снимки, защото прекрасно отразяват духа и характера на град Пловдив в момента, а също и това чуство за съвършена лекота и отдъхване  у самите сгради - няма ги вече зад фасадите годините история и немара, вижда се само това прекрасно пловдивско небе сутрин, вината на потомците е изчезнала, останала е само красивата идея на архитекта, и прекрасните форми. Е, сега как липсват г-н Пламен Карталов, или г-н Мариус Куркински, да представят там "Тютюн"). 
Иначе да, тролята има какво да се изказва, колеги, но след като загасят момчетата окончателно (браво за професионализма, ако беше паднала някоя от тия фасади на бул. "Иван Вазов", тролята щеше също да се изкаже, ама сега няма)),и след като всичкият дим се изчисти)). Като дойде новият строител, тролята много внимателно ще гледа, дали, за колко време и как  той ще успее да построи сгради, в които ще се побират хиляди, ще има стоки за милиони, ще се съхраняват произведения на изкуството за още толкова, и ще идват най-големите бизнесмени на Балканите и Европа, па и на света, и ще се въртят милиарди)). Ако не успее, че пада смех, колеги, съвсем резонен)). 
Както тихо и тайно пада и сега в Пловдив, по адрес на некои хора)). Поне сред нас, които сме хора разумни). 
За останалите, на които ще им се прииска тролята да беше пуснала стихотворение, пускам като поздрав  моята любима песен от Глория, с която, за съжаление, познах много работи... 
Вторият вариант на песента, също пускам. 








Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1662983
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930