Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.07.2016 15:32 - България завъртя перкитеее, бегайте...
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 366 Коментари: 0 Гласове:
-1



 И тъкмо, когато си мислех, че ще умрем от скука това лято, ей ти го, стана проблема, колеги, верно, не тоя, дето трябваше, ама и това си го бива, и това си го бива)). От вчера, дип имах работа, та не можах да се фърля както си требва в шпионския скандал, та до днеска, дето чета, че французите си прекарват добре лятната почивка (и на тях не им е лесно, ей - криминално проявени контингенти им правят атентати, а ония, вместо да си гонят контингентите, гонят сички граждани, ама тайно, дали им миришат чорапите, те затова им загина и зам. началника на съответната полиция, винаги така става, колеги,  в крайна сметка, когато не си свършиш работата; у нас такива работи например нема, Митьо Очите замина май за Израел, и ни се чу, ни се видя...). 
А пък медиите у нас, и политици, и икономисти - квооо - правителството щяло да падне ноември, голям праз, и  кво че праим?! Абе, колеги, аз, като прост литературовед, от когото нищо не зависи (включително и парите), на вас ли да ви казвам, днес, на 15 юли, какво че правите, като падне правителството в края на ноември?! Мениджери... Ми добре, че са колегите историци, като г-н Божидар Димитров, те да отсрамят малко работата, да обеснят там на народа за коленото и коленното капаче  на Енравота в Плиска града... Иначе не разбирам, г-н Местан не може да е турски шпионин, защото, както си повтарям мислата от вчера, той би срамил турската държава, а турската държава е голяма, тя води война с други държави, има десетки милиони души население и е най-силната икономика на Балканите)). Затова - оставете г-н Местан на мира, аз сметам, че ако той има разумна жена, както казаха на изпроводяк и неколцина посланници у нас, ще оттърве големите проблеми. Господин Местан е български гражданин, в крайна сметка. 
Добре, че днес прочетох и "Стандарт", да се разведря - те са почнали да публикуват, предвид предизборната кампания явно, икономическито новини на първите три страници, а на следващите - политическите... Не зная защо все пак на първа бяха сложили анонс към  една важна политическа новина - дето намерили император с диадема в Аква Калиде,  и тролята веднага се втурна на осма да чете, пък те, го намерили тоя човек на бюст, такова, с венец... Абе, "Стандарт", ние такива бюстове си имаме вече, един даже го показаха в Лувъра, вие го снимахте; за първа, мислим, че бъде новината, когато се съберат историците у нас на събор, да вземат да му открият на тоя човек и краката, че иначе много мученишки го давате така....Ей, на, ще се свика един събор, ще ги открият, сигурна съм, не бива да се бърза така... ) Археолози.... 
Но, въпреки, че трима посланници ни напуснаха преди няколко дни, ротационно заменени с други, оставяйки от България единствено спомени за своите съпруги и майки, то една новина на същата тази паметна осма страница на "Стандарт" ме изпълни с нова надежда...Китайският посланник бил посрещнат от зам.- кмета на Велико Търново, и на срещата било обсъдено как и кога, евентуално, китайски бизнесмени ще създадат почивни комплекси в България, респективно в Търново, г-н Димитров... Китай, Китай, пътят на коприната, а...))). 
Ха, наздраве). 








Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1651212
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031