Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2016 11:50 - За правилника за движение по пътищата, за законите и отново за уважението
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 1512 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Вървим си по пътя с майка ми, разхождайки се по една карловска уличка, намираща се точно над улицата, която води към основната карловска забележителност - Водопада, и съглеждаме някаква кола, спряла точно на върха на завоя. Майка ми, която не е шофьор, веднага заяви, че този плачел само за глоба от КАТ, и беше права. 
Тъй като обаче КАТ в Карлово се състои, най-вероятно и по мои сметки,  от петима полицаи, които не си уважават толкоз работата, за да тръгнат да се разхождат по карловските улички, за да глобяват неправилно спрели автомобили, което явно е оправдано пред населението, което приема това поведение (колеги, колеги, зная, че вчера и завчера пак се изтрепа народа по главните пътища, то това е нещо обичайно, като си пътува човек, да брои паметниците покрай банкета меланхолично, гледайки хубавите поля със слънчогледи и разкошната българска земя, както правих аз онзи ден); обаче, съм на мнение, дето гражданинът, паркирал колата на завоя, не се нуждаеше толкова от глоба, колкото от това, некой да го хласне яко по ламарините. Ама така, че, колеги, да нема жертви. Защото, съгласете се, не си струва, за една кола на завой паркирана, да си иде мърцина някой.(Да ви кажа, че това бабичките, които ги газят по пешеходните пътеки, се явяват на прегазилите ги - ако си мислите, че свети Петър ще ги търпи, лъжете се; идете, питайте хората, лежали в затвора преди вас, че се явяват - поделят си, гадините, времето между вас и внуците, ама се явяват редовно, ама това някои го осъзнават едва на съдебната скамейка)). 
Та така, само леко да го блъсне някой, колеги, лекинко - да плати 200 лв. на тенекиджията, може пък да му дойде умът  в главата... Кой знае. Те законите са измислени, точно за това - защото некой може да те блъсне, докат си паркирал по тоз начин))(да се благодарим, че в полицията все още има хора, които работят и мислят по тия закони, и ги правят така, че да можем да се ориентираме,  все пак, както и на други места има такива хора)). 
Не уважава българинът законите, затова и тайничко си мисли, че полицията не бива да уважава него)). Па на полицията не й пука, щото и тя не си уважава работата)). Па дори и за една спряна на завой кола. Ами нали, бе, чоджум, ще я заобикаляте всичките, па ще се нервирате, па ще се стресирате, па после - караници с децата, с жената, ниска производителност на труда, слаба държава, и защо синът ми набоде с нож другото дете в училище... 
Един поздрав, за КАТ, за всички шофьори, и за българските тенекиджий))(Колеги, не поздравявам други, щото нали знайте - който възкресъл - възкресъл....)







Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1660710
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930