Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.06.2016 15:03 - За жените и българската преса, и за няколко череши
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 746 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 18.06.2016 16:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Тъкмо идвам от кухнята колеги, след като се натъпках до пръсване с череши и сладкиши, донесоха хората, и, дето се вика, пътем - да прочета новия "Стандарт" преди да пишем за гейпарада, дето ме тревожи от вчера, некой смех ще има, да го прочета, и на втора направо свърших... 
"Норвежки казали, че Митьо не е хулиган" пише там, ама в малко, жълто такова, две колонки местенце. Немало обръщане на маси в заведението, казали норвежките, немало бой, никой не стрелял, Митьо сам се утепал... Ейй, Стандарт, те какво казват норвежките, явно не е важно бе))). Па гледам - кой го писал - Стела Николова отдолу пише. И на 55 страница - главен редактор - госпожа Славка Бозукова. Ех жени, жени... Дам, Стандарт, да ви кажа, некой ден, като ви влезат в редакцията спецсилите на г-жа Бъчварова, не дай си Боже, сигур на другия ден ще пишете, дето не са били ни спецсили, ни мафиоти, ами най мъжеее, мъжеее, въоръжени мъже)))
Ама за норвежките сте прави по принцип, то в България е така, ама сте пропуснали, мислим, мнението на норвежците). 
Та така. Па на другата страница, трета, г-жа Бъчварова "обяви", дето спецсилите се местят на лагер в Слънчев брег, тва с каските и бронежилетките. Че пазят. Хубаво, госпожа, ама да ви кажа, сметам, дето сте отличен пиар, ама не сте преценили, дето работата така се издъни, че не бива да се смекчава тона, треба да пишат журналята "разпореди", да речем, или нещо друго... Па и не щем, да си кажем, да ви ходим на черното море, при положение, че на 7 и половина полицаи се пада по една мутра с брадва, не щем. И тоя половинката полицай, той на КПП-то, че люпи семки и че ни туря печати на задниците. Толкоз. 
Обаче на мене от вчера, откакто видях как полицията се раздига в жегата да пази народа по задушницата, и ми се развесели душата - викам си - че седнем днеска, сеир да гледаме, че ядем череши и че чекаме... Стандарт малко развалиха работата, ама аз пак съм тука, да видим, какво че стане)). Хе, седемдесет полицаи, па не изкараха конната полиция и пожарната с маркучите, да полива полицията, при нужда, ами си затраяха... Както винаги, никой у нас не си е прегледал работите както си требва предварително,  и забавлението обещава да е сериозно, колеги... Гей парад щело да има, па гейовете у нас по-гейове от тия в Америка, както винаги, и се пуснаха на задушница у 40 градуса, па противниците им - вместо да трошат главите на дедовците по парковете (момчета, момчета, у Щатите един петдесет утрепа с пет пушки, а вие тука - пет на един дядо, и да ви бият ченгетата после, дето се вика, има защо, ама и тях вече ги мързи, па и гледам, че ги командироваха на море), и те на парад, ама по малко по-ладно, и патриарх Неофит, накрая, и той (за жалост, смятам, че не е необходимо най-сетне Православната църква да предприеме сериозни мерки за ограничаване ролята на тролите в посланията, които отправя, не заради паството, а заради собствения й авторитет), дето твърди, че скверно действие, като светски парад, не можело да става на най-голямата задушница по православния ни календар. Ами не бива да става, да. Можеше парадът да е утре, можеше патриарх Неофит да не се изказва, можеше да изкарат пожарната да полее улиците на София.... 
Ама то, дето се вика, у нас, кога Премиерът налупи каската, г-жа Бъчварова хваща маркуча и почва да мие...))
Айде, един поздрав, на първо место, за главният редактор на в-к "Стандарт", и на второ место, за сички троли, пазете си каските, колеги!))
И накрая, един поздрав за г-н Митьо Очите, да оздравява и да не плаши повече жените по кръчмите, щото става лошо - сичките тия жени на клипа, например, че знаят, дето той не е хулиган, ама нема да са на снимката, щото ги е страх).












Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1659108
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930