Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.06.2016 18:48 - С мутри на море
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 2129 Коментари: 1 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Опитвам се тези дни да си почивам у дома;  че то  цялата държава, гледам, се изнесе на Слънчев бряг, да си прави кефа там, както се казва, начело с Премиера и "престъпността в държавата", да ме прощава г-жа Бъчварова, ама не става, и не става, ей! Вчера, докато чаках влака на ЖП гара София централна, се зачетох  в заглавията по вестниците - големо чудо станало - разстреляли Митьо Очите, викам си - айде, напраиха му сметката и на този, бравос, работи мафията, работи, ама не ми се занимаваше, то това е работа на други служби и колеги. Прочетох и вчера в "Стандарта", дето нещата не били съвсем така, и журналистите се радват, моля ви се, ами някакви си сто мутри се сбили на пъпа на Слънчев бряг, па куршуми, па бронежилетки, па туристите натъркаляни под масите, от Премиера - по един психолог на всеки, и си викам - море, да знаят тия хора, да им излезе по-скоро страха, па да хванат по един адвокат, г-н Премиер, па да ви изтресат по един иск за физическа и психическа опасност за живота, причинена от собственик на заведение в курорт, да видим тогаз кой мутра и кой не). 
Викам си - карай да върви, троля не знае норвежки, па и ми се спеше. За кво да се занимавам да говоря на български, че такова, медиите не са само български, и не сме само у Слънчев брег ние, с брадвите и мотиките... Ами, който е разумен, и има деца, няма да ходи на море тази година, и толкоз. Да му мислят мутрите))). 
Днес сутринта един виц  в дира преля чашата, за това, дето по Черноморието вече се изгаряло на бронежилетка... Тия хора на смех го вземат, ей! Па на бронежилетка не знам, ама некои спешно от каски имат нужда, струва ми се, както и друг път съм споменавала. 
Чета с възмущение новините по Днеса - оттам цялото счетоводство на мафията, налице, некви 40 милиона се въртят,  дето се вика, оборот, касови бележки, сичко... Е гати, какво й става на мафията в тази държава, колеги, за такива неща в Сицилия такива качествени разстрели правят... 
Па Премиера - и той, че гони престъпността, ми баре да си тури каската, че като гледам, много духа там, на Черноморието). 
Айде, един поздрав за мафията, и другия път - умната. Че като ни изтрепете, кой че ви идва у хотелите?)







Гласувай:
9



1. vesever - Песента е прекрасна, другото няма ...
12.06.2016 13:17
Песента е прекрасна, другото няма оправия.

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1663482
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930