Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.05.2016 20:29 - И така, новата Царица на розата Карлово за 2016 г. - г-н Емил Кабаиванов!
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 718 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 21.05.2016 23:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Топла, топла идва новината, колеги, която разби душите на всички карловски клюкари  и смая отново публиката в нашата община - от 24 часа тук вече имаме нова Царица на розата и това е... г-н Емил Кабаиванов, известен като кмет на гр. Карлово, който поема по съвместителство и тази почетна титла, заради изявените си качества, така духовито показани от карловските медии и организаторите на конкурса, видни от клипа по-долу! 
http://www.karlovopress.com/karlovo/kultura-4/video-marina-svilenova-e-novata-carica-na-rozata-2016-788
Току - що научихме от циркулиращите слухове, които са верни, дето повечето кандидатки, традиционно от местния нотабилитет и снобаритет, след като се провалили (изненадващо или не) на теста с писане на есе за карловската роза, като отказали или не успели да си прочетат есетата публично, за да забавляват карловската публика по този високо културен начин, били недостойни за титлата, по една или друга причина; а пък онези, които били достойни по въпросните причини, се оказали именно и най-вече по-високи, завалийте, от г-н Кабаиванов, поради което справедливо били анулирани в избора. 
След наградната реч на г-н Кабаиванов при получаването на короната, на другия ден обаче стана ясно, дето казанлънчани смятали да изземат правата върху този наш единствен конкурс, а тук да празнуваме в края на настоящия месец май само Фестивал на розата. Щели да се съдят, брей, по стара традиция  - Царицата на розата, срещу кмета на гр. Казанлък, неравна битка, ние си го знаем, карловци, и ни е мъка, то не е само смех...
Въпреки, че според мнозина карловци, работата с вземането на конкурса е напълно справедлива, именно предвид качествата на новата Царица на розата, аз смятам, че казанлъчнани първо трябва да си платят, щото тоя конкурс се провежда в Карлово от десетилетия, колеги конкурсаджий, и колкото и да се радва кмета, па и му отива, пу, да не му е уроки, все пак тука има некои, дето си искаме парите! 
И накрая, пускам един поздрав, специално за г-н Кабаиванов, с пожелание да обърне повече внимание на визията си, че съвсем ще станем за смех, сега, след като получи това важно признание на града, мислим, дето това е важно за всяка една Царица. 
Хайде, наздраве) 

ПП. Тъй като и днеска не забелязахме, дето г-н Кабаиванов, в новото си амплоа, е променил визията си (нито си е избръснал брадата и мустаците, нито е посетил фитнеса), сметам, дето като гражданки на град Карлово, трябва да наложим бойкот. За Празника на розата, обявявам, всичките дами на града, да си обуем най-високите токчета (за сега не става, щото много вали, и на центъра е все кал - аман вече, некои да си седят по общината, ние да им чистим, нали, момичета?!), па да потракаме по паветата и плочките, като ще да си откъснем токчетата в тоя все неоправен паваж. Я, няма само да се чудим как с 500 лв. да изхраним семейството, пък те да ни се веят разни, необричени, с корони по главите... 
Само да спре дъжда, па да видим какво че става)))






Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1658458
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930