Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2016 17:40 - Шок и ужас! Премиерът провежда учения,а взривиха Европейския съюз...
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 2217 Коментари: 2 Гласове:
12

Последна промяна: 22.03.2016 21:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Бях напълно сигурна, като съвестна гражданка,  че у нас, където се говори за бой, то скоро ще има ранени - в случая и няколкостотин загинали (допълнение - гледала съм числото на ранените, колеги, жертвите, засега, са малко, а инфраструктурата, както се казва, е толкова пострадала, интересно). Не, че е у нас точно проблема - но ние, българите, и най-вече тролите, сме солидарни с вас, драги брюкселци. Нищо, че вашата национална сигурност, която се издъни тотално, и повече от нашата, все пак пипа по-добре, щом чак дотук стигнаха прес съобщенията, дето на триста метра от централата на Евросъюза е имало взрив, и за взрива ще отговарят "белгийската прокуратура" и "съветът по национална сигурност" на Белгия (вж отличната информационна статия на дира - http://dnes.dir.bg/news/bruxel-explozii-jihad-22074015?nt=4), да не говорим, дето г-жа Ангела Меркел, която нарича случилото се в Брюксел "жалки нападения" (както и трябва да бъде наречено, де, все пак Евросъюза е във война, само дето белгийците не го знаят; еми, и ние не знаехме за какво е пуснал Премиера космическите сили по спирките на метрото - ама ей го, бой да става...). 
Докато чакаме да взривят последните контролирани взривове в Брюксел, и на надеждата, да не е толкова голяма бройката на убитите, защото все пак тези хора не знаеха, че са във война (твърдо съм убедена, че е необходимо членовете на ИДИЛ да променят тактиката си и да се  научат да изговарят отчетливо  поне основни фрази от езика на държавата, в която ще взривяват - да ви разберем какво казвате, момчета, да ви видим... Смятам, че при тези обстоятелства войната  ще свърши много бързо, щото и ние сме играли Кантър Страйк, и за разлика от вас, сме заети хора...; хехе, ама те затова не идват в България, това, терористите... Защото тука сме шампиони на Кантър Страйк)).
Ей го и Премиера, г-н Премиер, г-н Премиер, да ви кажа, да не се измъквате така от този важен дипломатически въпрос с пророкуваните атентати, ами да си признаете, че вий ги предизвикахте! То не беше бой, тигани, гевгири, половината София е затворена заради метрото, ама вижте какво стана накрая - колегите в Белгия пострадаха... Именно защото, както подчертахте и вий, ние сме свързани с Евросъюза, колкото и на него да не му се иска...И на мен нямаше да ми се иска, честно казано...
И да вземете най-сетне да ме послушате, г-н Премиер, че, както гледам, ако направите още някоя акция, ще вземат да ударят някъде другаде в Съюза, па може и извън него терористите, и тоя път голямата европейска национална сигурност, демек, големият брат, няма да е толкова неподготвен, мислим... Ще видим тогаз бой, г-н Премиер, и учения...М, да. 
Един международен поздрав, за всички, които четат и обичат новините, и за г-н Премиера, с пожелание да си опичате акъла. 






Гласувай:
12



1. milady - “)))
22.03.2016 18:06
ти си №1
цитирай
2. eloiz - Бих желала да обърна внимание,
27.03.2016 23:48
върху това, дето някои твърдят, че горната песня била химна на троловете - това, колеги, по моето скромно мнение, е тролският интернационал, химнът е нещо друго.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1659139
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930