Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2016 13:38 - А вие какво ще направите, г-н Премиер?
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 760 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Доживях да прочета по всички интернет  медии (а навярно довечера ще го чуя и по електронните, утре печатните ще довършат), че премиерът на България, в доклад пред парламента на България, се чуства в безисходица, защото не е в състояние да спре геноцид спрямо "нашите хора" (къде остана понятието "народ", г-н премиер, аз зная къде е, но вие ще имате ли смелост да си признаете?) 
Нещо, което от години започва всяка година и завършва леко на майтап от гръцка страна, този път не се получи, както и поради погрешната политика - или по-скоро страха от провеждане докрай на политическите мерки (па били те и глупаво патриотично подмятане) - на българското правителство, управлявано еднолично от премиера на България, така и поради неспособността, заради изчерпани резерви, на хората, пряко  ангажирани в проблема, да поемат икономическия удар. Ударът, вместо от премиера,  беше поет  от нисшия ешелон, който даде първата жертва. А жертви на невъзможността на премиера на републиката да управлява държавата ще има и още - когато милиардите евро бъдат прехвърлени върху служителите на транспортните фирми, както и на други свързани браншове, и последват съкращения. 
Премиерът на България официално призна, че не знае какво да направи - тоест не е в състояние да проведе нито популистки, нито дипломатически мерки, за да спре геноцида над български граждани. И очевидно е така. Щом днес, очевидно със съдействието на българските тайни служби, които също се намират  под непосредственото нареждане на премиера, е било извършено убийство на български гражданин на територията на чуждо посолство в България. И пак, както винаги, не премиерът, а посланикът на съответната държава е допуснал следствените органи на територията на посолството, което е суверенна територия на съответната държава в България. 
Е, г-н Премиер, какво ще направите вие? Всички ние виждаме геноцида, някои виждат вероятно и мерки за справянето с него, умни хора в България има достатъчно,  но вие трябва да вземете решение, това е вашата роля в политическия живот на страната? 







Гласувай:
6



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1651727
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031